Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- DrugsBunny
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Jelda? Baš je premoćan film 

...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
the chumscrubber - 10/10 jedan od najdražih filmova..
- remike2
Mallrats (1995) - 10/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Andrej
Stranger Than Fiction (2006)
Odličan film. Čak i pored mog osećaja odbojnosti prema Will Ferrell-u, čovek je sjajan odigrao svoje.
Krajnje zanimljivo osmišljena priča - neobična, duhovita i romantična.
8.5/10
Odličan film. Čak i pored mog osećaja odbojnosti prema Will Ferrell-u, čovek je sjajan odigrao svoje.
Krajnje zanimljivo osmišljena priča - neobična, duhovita i romantična.
8.5/10
We're all mad here...
- john_constantine
Superman/Batman: Apocalypse - odličan animirani film, puno bolje od "public enemies", s izvrsnim negativcem Darkseidom. A osim njih dvojice, pojavljuje se i Wonder woman zajedno s budućom "supergirl". A niti sam znao da Superman ima svog kućnog ljubimca. Odličan spektakl na kraju, jedino mi se ne dopada supermanov crtež lica. Tek prikaz pakla u kojem vlada Darkseid. 4/5
Michel puši karu.
- Bub
Donnie Darko - 10/10
Bolesno dobar film od prve do zadnje minute, kraj je prejeben ostao sam paf. Obožavam te mind forice, čak se u nekim stvarima mogu vidjeti kad sam ja bio u školi i pubertetu i kakve su se sve gluposti vrtile po glavi. Da se ponovim kraj je odličan nisam to očekivao zato i je toliko dobar, obožavam takve mystery filmove!!
E da, Evil Dead u kinu.
Bolesno dobar film od prve do zadnje minute, kraj je prejeben ostao sam paf. Obožavam te mind forice, čak se u nekim stvarima mogu vidjeti kad sam ja bio u školi i pubertetu i kakve su se sve gluposti vrtile po glavi. Da se ponovim kraj je odličan nisam to očekivao zato i je toliko dobar, obožavam takve mystery filmove!!
E da, Evil Dead u kinu.

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
ma kvragu sve, sada ja moram pogledati taj filmBub wrote:Donnie Darko - 10/10
E da, Evil Dead u kinu.

Michel puši karu.
- chatterer
Donnie Darko film po mom guštu
Vanilla Sky - 7/10 ili 3/5
dobar remake Amenabarovog ponajboljeg filma Abre los ojos. U suštini prilično vjerno prati original uz tek nekoliko izmjena. Penelope Cruz glumi u oba filma, hvala Bogu da mogu reći kako je uspio neki remake, ali radije pogledajte Abre los ojos prvo, lakše se prati i bolje je napravljen

Vanilla Sky - 7/10 ili 3/5
dobar remake Amenabarovog ponajboljeg filma Abre los ojos. U suštini prilično vjerno prati original uz tek nekoliko izmjena. Penelope Cruz glumi u oba filma, hvala Bogu da mogu reći kako je uspio neki remake, ali radije pogledajte Abre los ojos prvo, lakše se prati i bolje je napravljen
-
in bruges 10/10
savršena doza crnog humora i ozbiljne drame, ovaj film je puno više nego što se čini na prvu ruku...
savršena doza crnog humora i ozbiljne drame, ovaj film je puno više nego što se čini na prvu ruku...
SpoilerShow
kraj je odličan, kada ray prije smrti prolazi kroz 'last judgement' i po meni umire onog trenutka kad krene odjavna špica jer je na kraju završio u čistilištu, tj bruges je ustvari čistilište...jako simboličan kraj - maske, leševi, patuljak, magla, mističnost, plač djeteta...sve ono što je vidio na boschovoj slici koja ga se jedina dojmila u sceni ranije u filmu
This is the Zodiac speaking.
- Bub
Ja ga gledao kad je izašao, jako mi se svidio, mogao bih ga opet pogledat. Prča mi je super o dva hitmen-a i to još u Belgiji se radnja odvija, gluma od Brendan Gleeson i Colin Farrell je super.
SpoilerShow
Gaženje s onim patuljkom 

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- remike2
Manhattan (1979) - 10/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
Going the Distance iliti ljubav na daljinu - brate mili koje sranje,ta Drew Barrymore mi je oduvijek bila gadna ko pas
- Josef K
Zašto ti ta smeča ideš gledat u kino?John_Ryder wrote:Going the Distance iliti ljubav na daljinu - brate mili koje sranje,ta Drew Barrymore mi je oduvijek bila gadna ko pas

-
mogo sam birat između toga,step up 3D i charlie st.cloud,ovo ostalo sam pogledo sveZadro wrote:Zašto ti ta smeča ideš gledat u kino?John_Ryder wrote:Going the Distance iliti ljubav na daljinu - brate mili koje sranje,ta Drew Barrymore mi je oduvijek bila gadna ko pas

- metallicat
vjerovatno ga je cura nagovorilaZadro wrote:Zašto ti ta smeča ideš gledat u kino?John_Ryder wrote:Going the Distance iliti ljubav na daljinu - brate mili koje sranje,ta Drew Barrymore mi je oduvijek bila gadna ko pas