Snovi + šta ste noćas sanjali?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Snovi + šta ste noćas sanjali?

Post by elrania » 22 Sep 2010, 20:28

john_constantine wrote: E mene zanima kako čovjek u snu osjeća bol? Mislim, ne znam je li baš bol, nešto kao kombinacija kao da vas netko škaklja, ali ne možete se oduprijeti ili kao da vas nešto pritišće do boli. Ono, čudovište vas dohvati i jede, ili slično.
najjednostavnije rečeno, mozak zamisli bol, al opet to nije neka jaka bol, nego nešto što samo malo asocira na to i upotpuno situaciju.

ja rijetko to osjetim, više sam pak puta doživjela nešto sličnije orgazmu :lol: :mrgreen:

callac

Post by callac » 22 Sep 2010, 20:41

elrania wrote:
john_constantine wrote: E mene zanima kako čovjek u snu osjeća bol? Mislim, ne znam je li baš bol, nešto kao kombinacija kao da vas netko škaklja, ali ne možete se oduprijeti ili kao da vas nešto pritišće do boli. Ono, čudovište vas dohvati i jede, ili slično.
najjednostavnije rečeno, mozak zamisli bol, al opet to nije neka jaka bol, nego nešto što samo malo asocira na to i upotpuno situaciju.

ja rijetko to osjetim, više sam pak puta doživjela nešto sličnije orgazmu :lol: :mrgreen:
jej, mokri snovi ftw :supz: :partyman:
http://www.youtube.com/watch?v=_RbHq3Lxzgc
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Sep 2010, 20:52

ma najgore je biti žedan u snu... Koliko god piješ, samo si bolje žedan, dok voda ima nekakav tupi okus. E zanimljiva stvar kako je u snu "strah" od nečega puno bolje izraženiji nego u stvarnosti. Mislim, stvari u snu su puno strašnije, od horor filmova koje gledaš na televiziji u snu nego da gledaš horor navečer...

he, kako je bilo zbilja bizarnih horor programa u mom snu. :) Najviše pamtim onu varijaciju Swamp thinga, gdje isti s motorkom naganja glavnu glumicu iz Return of swamp thing, he.

Ali najstrašniji san koji ikad pamtim, a opisao sam ga u kraćem romanu... Bio sam ono u stanu navečer, sam. Nisam bio svjestan da sanjam. I nema svijetla u sobi. Ma nema veze, uđem unutra u sobu da potražim svijetlo. I hodam i naletim na zid. Neki čudan mesnati zid s rupom u sredini. I iz te rupe počne izlaziti ljigava tekućina. Okrenem se i odjednom nekakva prepreka u obliku oštrih zubiju. Shvatim kako me čudovište u mraku progutalo i još onda rollecoaster u njegovim crijevima. :D

Ma najbolji snovi su ipak u djetinstvu, he. :mrgreen: A pamtim da sam nekoć imao čak i "nasilnika" u snu, u obliku lampe. Ma smiješno zvuči, ali u sobi sam imao lampu koja je imala neki jezoviti oblik. Sreća da smo ju davno bacili u smeće koliko je užasna. A u snu je samo širila teror, mučila, proganjala, i što sve. :kokicarenje:
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 22 Sep 2010, 21:10

Ovo s ispadanjem zubi ima neko jako loše značenje po sanjaricama, koliko se sjećam da mi je netko pričao :lol:
Samo sam jednom to sanjala.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Decadentor

Post by Decadentor » 23 Sep 2010, 10:55

john_constantine wrote:ma najgore je biti žedan u snu... Koliko god piješ, samo si bolje žedan, dok voda ima nekakav tupi okus. E zanimljiva stvar kako je u snu "strah" od nečega puno bolje izraženiji nego u stvarnosti. Mislim, stvari u snu su puno strašnije, od horor filmova koje gledaš na televiziji u snu nego da gledaš horor navečer...

he, kako je bilo zbilja bizarnih horor programa u mom snu. :) Najviše pamtim onu varijaciju Swamp thinga, gdje isti s motorkom naganja glavnu glumicu iz Return of swamp thing, he.

Ali najstrašniji san koji ikad pamtim, a opisao sam ga u kraćem romanu... Bio sam ono u stanu navečer, sam. Nisam bio svjestan da sanjam. I nema svijetla u sobi. Ma nema veze, uđem unutra u sobu da potražim svijetlo. I hodam i naletim na zid. Neki čudan mesnati zid s rupom u sredini. I iz te rupe počne izlaziti ljigava tekućina. Okrenem se i odjednom nekakva prepreka u obliku oštrih zubiju. Shvatim kako me čudovište u mraku progutalo i još onda rollecoaster u njegovim crijevima. :D

Ma najbolji snovi su ipak u djetinstvu, he. :mrgreen: A pamtim da sam nekoć imao čak i "nasilnika" u snu, u obliku lampe. Ma smiješno zvuči, ali u sobi sam imao lampu koja je imala neki jezoviti oblik. Sreća da smo ju davno bacili u smeće koliko je užasna. A u snu je samo širila teror, mučila, proganjala, i što sve. :kokicarenje:
zato sto si ti u toj situaciji i neznas da sanjas, nekad mozes osjetiti cisti adrenalin i snovi mogu biti toliko kompleksni da si u strahu cujes otkucaje srca :supz: :supz:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 23 Sep 2010, 15:21

ja sam se prvi puta u životu smijala u snu i probudim se i skužim da se još uvijek smijem. još sam uspjela i muža probudit sa svojim smijehom.
sanjala sam da samo brat i ja trebali ić van i on je došao po mene obučen u neku prljavu majcu, suknju i gumene čizme, neobrijen i masne kose i ja se počnem smijat ko budala. ono, sanjam i smijem se na glas :shock: :lol:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 23 Sep 2010, 16:42

Meni je najbolje kad sanjam i mislim u snu, a možda je to sve ipak san..
Ono, pričam u snu s nekim i kažem: "Nemoguće da imaš tri ruke, to ja možda ipak samo sanjam."
"Ne sanjaš. Ovo nije san. Uštipni se."
nakon štipanja se uvjerim " ..a da, ipak nije san."

:lol: :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 23 Sep 2010, 17:49

Jane Doe wrote:ono, sanjam i smijem se na glas :shock: :lol:
uf, da je bar više takvih snova :D
to mi se desilo svega 2-3 puta.

Jandra

Post by Jandra » 23 Sep 2010, 18:46

Mene ganjao crni pas koji je zapravio u početku bio neki ogromni debeli Batman. To je kao bio zadnji nivo F.E.A.R. -a

Andrej

Post by Andrej » 23 Sep 2010, 18:46

Jandra wrote:Mene ganjao crni pas koji je zapravio u početku bio neki ogromni debeli Batman. To je kao bio zadnji nivo F.E.A.R. -a
:lol: :facepalm: :toimonster:
We're all mad here...

Jandra

Post by Jandra » 23 Sep 2010, 18:48

:zubifale:
Probudio sam se vruć kao da sam trčao pol sata.

Decadentor

Post by Decadentor » 23 Sep 2010, 18:48

Andrej wrote:
Jandra wrote:Mene ganjao crni pas koji je zapravio u početku bio neki ogromni debeli Batman. To je kao bio zadnji nivo F.E.A.R. -a
http://www.youtube.com/watch?v=e1dvSlvZLG8
Image

Josef K

Post by Josef K » 23 Sep 2010, 18:52

Decadentor wrote:
Andrej wrote:
:prayer: :prayer: Najbolji video na jutubu ikad. :lol:

Andrej

Post by Andrej » 24 Sep 2010, 13:12

Decadentor wrote:
Andrej wrote:
Hoćeš da znaš šta je pucanje mozga?
To je kad uhvatiš sebe kako si odgledao svih devet minuta ovog klipa :facepalm:
We're all mad here...

Andrej

Post by Andrej » 24 Sep 2010, 13:55

Sad sam se setio...
Ma zamisli seks uz ovu muziku. Mora večeras da se proba pod obavezno!!!!
We're all mad here...

Post Reply