Ajd super! Znači da nisam profulao što ću si skinuti.Ghostface wrote:Da, itekako kvalitetna serija. Meni je već pilot bija zakon, a kasnije odlazi u sfere awesome ludila.callac wrote:Fringe je dobar, postaje i sve bolji svakom epizodom, ja sad čekam treću sezonu da počne!jeba wrote:Skinuo si Fringe i počeo gledat jučer. Čini se skroz zanimljivo, sad sdem pogledat 4. epizodu.Plus šta san veliki fan Joshue Jacksona.
Koje serije trenutno pratite?
-
jeba
Re: Koje serije trenutno pratite?
- Bub
The League S01E01 - sviđa mi se, pogotovo zbog sporta i sam igram sa frendovima fantasy premier league i još k tome ima svega u seriji (seks, brak, trava, alkohol etc.).
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Mistrija
The Gates (2010) - upravo završio prvu sezonu, iznenadjujuce solidno obzirom na cheesy vampiri&vukodlaci koncept. 8/10
"Born in lust, turn to dust. Born in sin, come on in."
- Mistrija
The Event - odgledah pilot, i ostah zapanjen, odavno bolji pilot nisam vidio. Rame uz rame sa FlashForward, Jericho pa mozda i LOST. 9/10
Ovo cu i te kako da pratim!
Ovo cu i te kako da pratim!
- Scarface
Slažen se!!!!!!!!!!!!
Chase i Hawaii five-0 je isto ok.
Chase i Hawaii five-0 je isto ok.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Info
Kakva je serija Rubicon. Vidim da je svi hvale, ali govore da je užasno spora radnja. I zanima me The Gates, vidim da je tema otvoren jučer, ali neću je skidati ako nema više preporuka
Inače, sada trenutno pratim
Life Unexpected
Haven
Lost Room - sad ću je završiti
Sons of Anarchy
Glee
Castle
The Vampire Diaries - bas cool serija
i nije tako loša
Fringe - e ovo me iznenadilo, prvih 10-ak epizoda solidno, ništa više, ali kako se ide prema završetku sve bolja i bolja. Tamo negdje od 13 epizode se počinje zakuhtavati za kraj sezone. Sad se gleda druga sezona
Uf, ne znam što da više pratim. Starije serije, tamo do 2000. sam mislim skoro sve pogledao.
I da, najbolja novija serija mi je bila Dexter, ali nakon Breaking Bad više nije. Tko nije gledao BB, neka obavezno skine i pogleda. Serija mi je u vrhu sa Sopranosima i The Wire. Mislim na prošlo desetljeće od 2000. do 2009.
Ozbiljno, svatko neka si nađe vremena za BB
Inače, sada trenutno pratim
Life Unexpected
Haven
Lost Room - sad ću je završiti
Sons of Anarchy
Glee
Castle
The Vampire Diaries - bas cool serija
Fringe - e ovo me iznenadilo, prvih 10-ak epizoda solidno, ništa više, ali kako se ide prema završetku sve bolja i bolja. Tamo negdje od 13 epizode se počinje zakuhtavati za kraj sezone. Sad se gleda druga sezona
Uf, ne znam što da više pratim. Starije serije, tamo do 2000. sam mislim skoro sve pogledao.
I da, najbolja novija serija mi je bila Dexter, ali nakon Breaking Bad više nije. Tko nije gledao BB, neka obavezno skine i pogleda. Serija mi je u vrhu sa Sopranosima i The Wire. Mislim na prošlo desetljeće od 2000. do 2009.
Ozbiljno, svatko neka si nađe vremena za BB
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Mistrija
Upravo. Oboje je tacno. Sad do tebe je. Ako imas strpljenja, definitivno ce te serija nagraditi...Info wrote:Kakva je serija Rubicon. Vidim da je svi hvale, ali govore da je užasno spora radnja:
- Mistrija
Chase cu upravo pogledati, a i five-0 vrlo brzo.Ghostface wrote: Chase i Hawaii five-0 je isto ok.
- Bub
The League S01E02 - 8.5/10
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
jeba
Fringe - bližim se kraju prve sezone. Do sada je jako dobro.
- Info
jeba wrote:Fringe - bližim se kraju prve sezone. Do sada je jako dobro.
Jučer pogledao prvu epizodu the gates. Iako izgleda malo ubrzano te su nam odmah prikazali tko je ko serija ima potencijala, sviđa mi se. Rubicon se skinuo, a sada skidam Angels in America, hvaljena mini serija pa ćemo vidjeti kakva će biti.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- elrania
počela sam malo mad men pratiti na tvu. sad je gotova 2. sezona pa ću vjerojatno skinuti ostatak.
- one and only
Kako sutra fenomenalan dan Supernatural i Smallville se nastavljaju

- Scarface
Petak mi ne znači ništa kad su tek u subotu na torrentima.one and only wrote:Kako sutra fenomenalan dan Supernatural i Smallville se nastavljaju![]()
![]()
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- one and only
Ma izlaze premijerno nove epizode pa zato,a kad sam cekao do sada ovoliko ne znaci mi ni do subote da se strpim...