a jbg, tako je kako je, drukčije ne ideAšow wrote:qe, kolega neki protuustavan?
@Ašow, @Andre - 6 god ma banana
a jbg, tako je kako je, drukčije ne ideAšow wrote:qe, kolega neki protuustavan?
Pojede te jebana dosada i gomila retarda sa IQ-12, onda ukapiraš da si bolji od toga.Ašow wrote:cujem i ja od ovih panjeva po gradu da te pojede zatvor iznutra. masovno.
Ma jooj nebi o tome ipak nisam ja u pitanju, sorryAšow wrote:ili je pljackao ili je dilao ili je nanio fizicke ozljede.
Sto?
E takav sam sličan odgovor dobio kad sam bio u posjeti u Glini.Andrej wrote:Pojede te jebana dosada i gomila retarda sa IQ-12, onda ukapiraš da si bolji od toga.Ašow wrote:cujem i ja od ovih panjeva po gradu da te pojede zatvor iznutra. masovno.
Dosada, dosada, dosada.
6 godina se ne dobija za ta dela, uostalom to nije ni bitno. Bitno je da dečko izdrži i pokuša izaći koliko god može normalan.Ašow wrote:ili je pljackao ili je dilao ili je nanio fizicke ozljede.
Sto?
Sve si rekao ne moram ništa dodat, pogotovo označeno.Andrej wrote:6 godina se ne dobija za ta dela, uostalom to nije ni bitno. Bitno je da dečko izdrži i pokuša izaći koliko god može normalan.
Zatvor ubije u tebi sve, želju za normalnom komunikacijom, otuđi te od porodice i prijatelja, izgubiš dragoceno vreme koje si mogao provesti sa devojkom ili društvom na piću. Da ne pričam o nalaženju normalnog posla. Zato druže, pamet u glavu i kad pomisliš samo da uradiš nešto, zamisli kako bi ti bilo u prostoru od 5 sa 5, 20 kreveta i gomilom budala koje bi da te zajebu u svakom trenutku.
Zaboravi priče iz holivudskih filmova, mardelj je beskonačna dosada i razmišljanje praznih ruku.
Andrej wrote:E, da, saznao sam danas da će oko 25-tog u Beogradu, na sajmu knjiga, cela jedna džinovska hala biti posvećena stripovima iz Srbije i celog sveta![]()
![]()
![]()
Već mi se dva drugara najavila iz Bosne i Hrvatske, da rezervišu krevet kod mene![]()
Spavaću u kadi, ali ima da se izajebavamo i potrošimo sve pare iz štekova.
Matori magarci, a kupuju stripove![]()
![]()