Muški kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Andrej

Re: Muški kutak

Post by Andrej » 21 Sep 2010, 18:12

john_constantine wrote: Da, baš to. :) Nikad više. Eh, da, i bar manje iskompleksiranih djevojaka. :zubifale:
Nisu devojke krive i iskompleksirane, mi smo krivi. Dižemo ih na pijedestal bez ikakvog razloga i pravimo od njih ono što nisu.
A, ono što jesu - najobičnije osobe poput tebe i mene.
Svaki put kad izađem u grad, vidim milion prelelepih cura, kako sede same u ženskom društvu, jer niko nema muda da im priđe, zbog straha i predrasuda o "sponzorstvu".
Sve su to muški izgovori za nemanje muda.
Zato, Cons!!!! Sledeći put kad vidiš lepu curu, ponovi u sebi - "Nikad ti nećeš biti tako dobra cica, kao što sam ja frajer" i -
U NAPAAAAAAAAADDDDDDD!!!!!
We're all mad here...

Ašow

Post by Ašow » 21 Sep 2010, 18:13

Ja se drzim one stare: "Nemoze zena biti toliko gadna koliko ja mogu biti pijan."

Doduše, počelo mi se to kolebati jer sam se unazad godinu dana nagledao ekstrema.
--------
Last.fm

Scarface

Post by Scarface » 21 Sep 2010, 18:14

Andrej wrote:
john_constantine wrote: Da, baš to. :) Nikad više. Eh, da, i bar manje iskompleksiranih djevojaka. :zubifale:
Nisu devojke krive i iskompleksirane, mi smo krivi. Dižemo ih na pijedestal bez ikakvog razloga i pravimo od njih ono što nisu.
Svaki put kad izađem u grad, vidim milion prelelepih cura, kako sede same u ženskom društvu, jer niko nema muda da im priđe, zbog straha i predrasuda o "sponzorstvu".
Zato, Cons!!!! Sledeći put kad vidiš lepu curu, ponovi u sebi - "Nikad ti nećeš biti tako dobra cica, kao što sam ja frajer" i -

Bome u Splitu nema toga, skupljaju se pijevci bez problema, a te ženke u 99 % slučajeva i jesu sponzoruše, tako da, sorry Andrej, al savjet ti ode u vitar. :mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 21 Sep 2010, 18:18

Ašow wrote:Ja se drzim one stare: "Nemoze zena biti toliko gadna koliko ja mogu biti pijan."

Doduše, počelo mi se to kolebati jer sam se unazad godinu dana nagledao ekstrema.

Ako misliš na metalke i alternativke, ništa čudno, ja ne znan jesan li vidija njih nekoliko bar prosječnog izgleda, sve sami gabori tamo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 21 Sep 2010, 18:19

Uuu, sad me zanima u kojem će se smjeru razgovor nastaviti :mrgreen: :mrgreen:
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Andrej

Post by Andrej » 21 Sep 2010, 18:21

Ghostface wrote:
Bome u Splitu nema toga, skupljaju se pijevci bez problema, a te ženke u 99 % slučajeva i jesu sponzoruše, tako da, sorry Andrej, al savjet ti ode u vitar. :mrgreen:
Ma kakvi.... Da vidiš tek Beograd... Više plastičnih sisa i napumpanih usta, nego pismenih...
Nema toliko spozora koliko ima sponzoruša, a svrab zahteva češanje, tako da.....
U NAPPAAAAADDD!!!! Meni uspeva, majke mi :lol:
We're all mad here...

Ašow

Post by Ašow » 21 Sep 2010, 18:21

Ghostface wrote:
Ašow wrote:Ja se drzim one stare: "Nemoze zena biti toliko gadna koliko ja mogu biti pijan."

Ako misliš na metalke i alternativke, ništa čudno, ja ne znan jesan li vidija njih nekoliko bar prosječnog izgleda, sve sami gabori tamo.
Neznam stari kak je u splitu / dalmaciji, ali masa metalki/punkerica koje znam su... :)
Zapravo, pa imate vi tamo pički isto pun krtz, nemoj zajebavat. :)
--------
Last.fm

Bub

Post by Bub » 21 Sep 2010, 18:21

Andrej wrote:
Ašow wrote:Istina je. :)
Sve je to jepo, ali dečko igra na ivici žileta, da se razočara i posle ceo život mrzi žene.
Mislim, otići tako daleko čisto da dodirneš osobu ili osetiš njen miris...
Može, ali samo pod uslovom da je to "ta", i da ona umire od sreće zbog tvog postupka.
Imao sam i ja sličnu egzibiciju, doduše ne tako ekstremnu, samo, ova moja se spakovala i došla zbog toga ovde, Sve napustila.
Kako znat? Nikad ne možeš znati da je ona "ta" i ja sam mislio da je ona "ta", pa sam dosta toga radio, čak i renovirao kuću (koja je sad srušena, zgrada sagrađena) i kojekakve stvari za nas zajedno, pa eto još uvjek imam kredita koje vraćam za bezveze i nemam ništa od ulaganja što materijalnog što emocionalnog, ali na kraju kad pogledam čak je i bolje što je završilo ovako, jer ne bih mogao provesti s takovom osobom cijeli život a mislio sam da je ona "ta".

Gadna je stvar kad osjećaji rade umjesto mozga, ali opet za to se živi za taj osjećaj koji ti ne može ništa zamjenit, zato Ašow svaka čast tvom frendu na učinjenom.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 21 Sep 2010, 18:23

Evo gaš sam upravo pogledao A Bronx Tale i tamo se spominju jedna 2 vrlo zanimljiva načina kako otkriti jeli neka cura prava. :mrgreen:
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Scarface

Post by Scarface » 21 Sep 2010, 18:25

Ašow wrote:
Ghostface wrote:

Neznam stari kak je u splitu / dalmaciji, ali masa metalki/punkerica koje znam su... :)
Zapravo, pa imate vi tamo pički isto pun krtz, nemoj zajebavat. :)
Aj, vidin da nam se standardi debelo razilaze. Al bija san ja i u Zagrebu, nije ni tamo po mome stanje baš bajno. Da pičke? Pa jesi ti normalan? Šalin se, ne za to da su ružne, tu stojin i dalje pri svome, samo te malo prcan. Eh, da su svi ka i ja, možda bi se te rugobe i povukle i ustupile misto i nekim curama pristojnijeg izgleda, ovako ih hrane raznorazni očajnici (ne mislin na tebe, ima i gorih), pa prođu dobro. Ccccc...

Ašow

Post by Ašow » 21 Sep 2010, 18:26

Bub wrote: Gadna je stvar kad osjećaji rade umjesto mozga, ali opet za to se živi za taj osjećaj koji ti ne može ništa zamjenit.
Upravo to. To cini zivot ljepsim i daje mu neki smisao.
End of story :)
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Sep 2010, 18:28

Andrej wrote:
:mrgreen: Banzai. :lol: Ma odlučio sam se upisati u jedan klub samaca, a i ima jedna pivnica gdje se u određene dane skuplja žensko društvo. A muških rijetko kada. Ma kada se malo smiri stanje na računu, akcija. :mrgreen:

već mi je dobar prijatelj od 40 godina tvrdio da se nikada neće ženiti, a onda nađe "pravu" i koja je još muslimanka kao i on. Što sam drugo mogao nego poželiti mu sreću. :wink: Znači, ima nade i za mene. :zubifale:
Last edited by john_constantine on 21 Sep 2010, 18:30, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 21 Sep 2010, 18:29

Bub wrote: Kako znat? Nikad ne možeš znati da je ona "ta" i ja sam mislio da je ona "ta", pa sam dosta toga radio, čak i renovirao kuću (koja je sad srušena, zgrada sagrađena) i kojekakve stvari za nas zajedno, pa eto još uvjek imam kredita koje vraćam za bezveze i nemam ništa od ulaganja što materijalnog što emocionalnog, ali na kraju kad pogledam čak je i bolje što je završilo ovako, jer ne bih mogao provesti s takovom osobom cijeli život a mislio sam da je ona "ta".

Gadna je stvar kad osjećaji rade umjesto mozga, ali opet za to se živi za taj osjećaj koji ti ne može ništa zamjenit, zato Ašow svaka čast tvom frendu na učinjenom.
Ne znam Bub...., iskreno, ja sam samo jednom u životu voleo i bio zaljubljen. Mnogo sranja doživeo, ali i dalje jako volim i poštujem tu devojku(iako nisam više s njom).
Nisam baš najpametniji oko ove tematike, pošto se teško vezujem, nikako zaljubljujem, a ljubavi imam dovoljno samo za porodicu i ono malo prijatelja.
Tako da ne tvrdim da sam u pravu, nego da sam zakint za ono što većina ljudi proživljava - emocije prema devojci.
Samo ne volim kad vidim, kako mi se neka bliska osoba razočara posle - davanja jebano cele duše nekome :cry:
Sve je to normalni život i lekcija.
We're all mad here...

Ašow

Post by Ašow » 21 Sep 2010, 18:31

Ghostface wrote: Aj, vidin da nam se standardi debelo razilaze. Al bija san ja i u Zagrebu, nije ni tamo po mome stanje baš bajno. Da pičke? Pa jesi ti normalan? Šalin se, ne za to da su ružne, tu stojin i dalje pri svome, samo te malo prcan. Eh, da su svi ka i ja, možda bi se te rugobe i povukle i ustupile misto i nekim curama pristojnijeg izgleda, ovako ih hrane raznorazni očajnici (ne mislin na tebe, ima i gorih), pa prođu dobro. Ccccc...
Ne znam koji je tvoj standard, niti ti znas koji je moj.
Ne padam ja baš na pankerice i metalke u posljednje vrijeme. Nemam volje. Sto se tice bilo kakvih alternativki, istina je da ima dosta gabora, al stari... ima ih predivnih. Zajebi zagreb, dodji u provinciju pa ces vidjeti o cem ti pricam. :)
hh

al ovo boldano a jebemu, ja tebe ne vrijeđam XD
ima gorih očajnika od mene :lol:
strava
--------
Last.fm

Bub

Post by Bub » 21 Sep 2010, 18:36

Andrej wrote:
Bub wrote: Kako znat? Nikad ne možeš znati da je ona "ta" i ja sam mislio da je ona "ta", pa sam dosta toga radio, čak i renovirao kuću (koja je sad srušena, zgrada sagrađena) i kojekakve stvari za nas zajedno, pa eto još uvjek imam kredita koje vraćam za bezveze i nemam ništa od ulaganja što materijalnog što emocionalnog, ali na kraju kad pogledam čak je i bolje što je završilo ovako, jer ne bih mogao provesti s takovom osobom cijeli život a mislio sam da je ona "ta".

Ne znam Bub...., iskreno, ja sam samo jednom u životu voleo i bio zaljubljen. Mnogo sranja doživeo, ali i dalje jako volim i poštujem tu devojku(iako nisam više s njom).
Nisam baš najpametniji oko ove tematike, pošto se teško vezujem, nikako zaljubljujem, a ljubavi imam dovoljno samo za porodicu i ono malo prijatelja.
Tako da ne tvrdim da sam u pravu, nego da sam zakint za ono što većina ljudi proživljava - emocije prema devojci.
Samo ne volim kad vidim, kako mi se neka bliska osoba razočara posle - davanja jebano cele duše nekome :cry:
Sve je to normalni život i lekcija.
Meni je također tako jednom sam volio i teško se poslje nekih stvari koje sam prošao mogu vezati, valjd to dođe kad malo više sazriješ i kad proživiš dosta stvari u životu kako Gibo kaže "Ovo mi je škola". Takvi smo mi muški, jebiga sjebi me jednom i ne dam više pristup, zid je oko mene, ma da to ne znači da sam sam ili da nemam nikoga i da se ne znam zabavit s djevojkom, ali teško puštam emocije vanka. :?
Last edited by Bub on 21 Sep 2010, 18:37, edited 1 time in total.

Post Reply