Ajde idemo dalje!
Znam da puno ljudi ne gleda vampire diaries, ali valjda če se nač par..
Ian Somerhalder as Damon Salvatore VS Alexander Skarsgård as Eric Northman
VS 
VS 
javim se kad pogledam dnevnike, (iako bi mogla već i sad glasati zna se zaštoGhostface wrote:Ian Somerhalder all the way! Lik je uz to šta je nevjerojatno zgodan i jako talentiran glumac!
Moraš ga vidit u ulozi Damona, Boone je ništa.callac wrote:javim se kad pogledam dnevnike, (iako bi mogla već i sad glasati zna se zaštoGhostface wrote:Ian Somerhalder all the way! Lik je uz to šta je nevjerojatno zgodan i jako talentiran glumac!)
baš se veselimGhostface wrote:Moraš ga vidit u ulozi Damona, Boone je ništa.callac wrote:javim se kad pogledam dnevnike, (iako bi mogla već i sad glasati zna se zaštoGhostface wrote:Ian Somerhalder all the way! Lik je uz to šta je nevjerojatno zgodan i jako talentiran glumac!)
callac wrote: baš se veselimsamo zbog njega ću i gledati,a jednom kad počnem lako se navući, kao i na svaku drugu seriju koju pratim.
Ghostface wrote:callac wrote: baš se veselimsamo zbog njega ću i gledati,a jednom kad počnem lako se navući, kao i na svaku drugu seriju koju pratim.
Jesi gledala Tell me you love me? Tamo ti je Ian skroz gol (ka i još par glumaca)- HBO na vrhuncu no censure doba.
callac wrote:Ghostface wrote:callac wrote: baš se veselimsamo zbog njega ću i gledati,a jednom kad počnem lako se navući, kao i na svaku drugu seriju koju pratim.
Jesi gledala Tell me you love me? Tamo ti je Ian skroz gol (ka i još par glumaca)- HBO na vrhuncu no censure doba.![]()
nisam :brzo traži po internetu i trlja ruke:
tako sam nadobudno skinula sve što postoji od Christophera Gorhama pa zaglavila na Medical Investigation i nikako da se natjeram gledat ostalo...prošla opsesija pa idemo daljeGhostface wrote:callac wrote:Ghostface wrote:
Jesi gledala Tell me you love me? Tamo ti je Ian skroz gol (ka i još par glumaca)- HBO na vrhuncu no censure doba.![]()
nisam :brzo traži po internetu i trlja ruke:
Cccc, pa kako te sram nije.