Apsolutno.Andrej wrote:Ovo je stvar zbog koje bi trebalo da smo ponosnidr_gonzo wrote: Jedini serijski ubojica na prostorima Ex Juge je bio Metod Trobec i jedna žena trovačica koja je ubijala na početku 1900-te...
Serijske ubojice stvarni monstrumi..
- Asfodel
Re: Serijske ubojice stvarni monstrumi..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- dr_gonzo
Asfodel wrote:Apsolutno.Andrej wrote:Ovo je stvar zbog koje bi trebalo da smo ponosnidr_gonzo wrote: Jedini serijski ubojica na prostorima Ex Juge je bio Metod Trobec i jedna žena trovačica koja je ubijala na početku 1900-te...
Amen
Mi jesmo kao narod svakakvi ali još nismo podlegli tim američko-englesko-frnacuskim 'proizvodima'. Ali k vragu bolesnika će uvijek biti svugdje (iako se najveći skrivaju u našoj Vladi
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
filmofil
ma što se kriminala tiče balkan je u samom vrhu tako da nedostatak slučajeva serijskog ubijanja nije nikakav ponos
This is the Zodiac speaking.
- Decadentor
- dr_gonzo
Ovdje kod nas je sve u kurcu - od vlasti do zdravstva, gospodarstva, filma...
Čak nam je i mafija u kurcu... A jadne države
Čak nam je i mafija u kurcu... A jadne države
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
e što je na kraju s blogom i pokušajem izdavanjem rukopisa? 
Michel puši karu.
- dr_gonzo
Za sada sam stao na brojki 212...ali tih ser. ubojica nema malo
Kad rukopis bude gotov valjda ćemo nekog nać da i to izda tj. objavi...
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Andrej
Re:
Koliko ti još ljudi fali da oboriš rekord?dr_gonzo wrote:Za sada sam stao na brojki 212...ali tih ser. ubojica nema malo![]()
Sad bez zajebavanja, koji ti je ubica(imenom i prezimenom) do sada najmonstruozniji?
Meni je ubedljivo - Andrej Čikatilo.
We're all mad here...
- dr_gonzo
Do sada brojka serijskih ubojica se kreće oko 3600 njih, no tu ima podjele na muškarce i žene, te na kontinente i nepoznate ubojice poput Jacka Trbosjeka...Andrej wrote:Koliko ti još ljudi fali da oboriš rekord?dr_gonzo wrote:Za sada sam stao na brojki 212...ali tih ser. ubojica nema malo![]()
Kad rukopis bude gotov valjda ćemo nekog nać da i to izda tj. objavi...![]()
Sad bez zajebavanja, koji ti je ubica(imenom i prezimenom) do sada najmonstruozniji?
Meni je ubedljivo - Andrej Čikatilo.
Ja sam za sada samo na Sjevernoj Americi i orjentiran sam samo na single serijske ubojice muškarce (znači bez parova ili žena)...
Chikatilo je zanimljiv zbog toga jer su ga 2 puta hvatali i pustili, a da policija nije aljkava bila tko zna koliko bi života spasili...
Kod serijskih ubojica me fascinira to što su većina bili uhvaćeni pa opet pušteni na slobodu, te su nastavili raditi svoje gadosti (nema veće fascinacije od policijske gluposti ali i genijalnosti, kao npr. inspektora koji je uhvatio Chikatila kojeg je ganjao 20 godina, te tako ugrozio i brak i karijeru...kasnije su mu svi čestitali pa čak i FBI...ili onaj detektiv koji je ganjao Unabombera kad su svi odustali od njegovog hvatanja)...
Sljedeća stvar me fascinira je kako tako bolesni umovi uspiju se 'uklopiti' u društvo i ubiti toliko ljudi u gradovima poput New Yorka ili Washingtona ili nekim malim mjestima gdje se svi znaju...a onda mi je najbolje izjave prijatelja i susjeda u stilu : "- Mislio sam da on ne bi ni mrava zgazio...", a ovaj pila glave i jede srca svojih žrtava...
Gledajući da su svi stvarno bili monstruozni najviše mi su se u pamćenje urezale žene... poput Karle Homolke (i što je najgore danas je takva osoba na slobodi što me najviše prestravljuje) koja je najbezosjećajnija kučka od svih njih (jedna od žrtava joj je rođena mlađa sestra).
Mislim da ako već trebaš naletjeti na ser. ubojicu da je bolje da te odmah ubije po kratkom postupku (recimo kao Samov sin ili slični), nego da naletiš na osobe poput Homolke ili Gacyja koje mogu da te muče danima prije engo umreš (vjeruj mi da je bolja brza smrt nego da te te spodobe muče)
p.s. - no najviše me zgroze ljudi koji nose majce ili glorificiraju serijske ubojice, a tek one žene koje se njima žene i pišu im pisma....možeš misliti što se tim ljudima mota po glavi...jer po meni su ti još veća opasnost za društvo...jer ponekad takva vrst obožavanja može preći granice i to bez povratka...
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
e zanima me nešto. Ed Gain je imao dominatnu majku koja ga je vjerojatno psihički terorizirala. Ali dotada vjerojatno nije ubijao žene i radio kauče od ljudske kože, nego tek poslije njezine smrti. Je li moguće onda da je njegova majka cijelo vrijeme kontrolirala baš tu njegovu bolesnu narav? I kada je ona umrla, onda više nitko nije mogao dominirati njime, pa je radio što želi...
Michel puši karu.
- Scarface
Gein je tipičan primjer psihički labilne osobe kojeg je majčina dominacija učinila monstrumom. Al da, definitivno je plod bija u njemu samome, ne bi reka da ga je majka kontrolirala kolko se pobrinila da traj plod izraste u jednu veliku biljku ljudožderku.john_constantine wrote:e zanima me nešto. Ed Gain je imao dominatnu majku koja ga je vjerojatno psihički terorizirala. Ali dotada vjerojatno nije ubijao žene i radio kauče od ljudske kože, nego tek poslije njezine smrti. Je li moguće onda da je njegova majka cijelo vrijeme kontrolirala baš tu njegovu bolesnu narav? I kada je ona umrla, onda više nitko nije mogao dominirati njime, pa je radio što želi...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Decadentor
mozda....a mozda je to postao zbog njenog terora, cijelog mu se zivota nagomilavalo, ali se uvjek bojao majke i nakon smrti krenio u pohod??john_constantine wrote:e zanima me nešto. Ed Gain je imao dominatnu majku koja ga je vjerojatno psihički terorizirala. Ali dotada vjerojatno nije ubijao žene i radio kauče od ljudske kože, nego tek poslije njezine smrti. Je li moguće onda da je njegova majka cijelo vrijeme kontrolirala baš tu njegovu bolesnu narav? I kada je ona umrla, onda više nitko nije mogao dominirati njime, pa je radio što želi...
vjerovatno je ubijao zene slicne majci????

- Andrej
Re:
Ovaj deo je jako zanimljiv, jer sam se par puta, najblaže rečeno -šokirao reakcijama žena na neke monstrume.dr_gonzo wrote: p.s. - no najviše me zgroze ljudi koji nose majce ili glorificiraju serijske ubojice, a tek one žene koje se njima žene i pišu im pisma....možeš misliti što se tim ljudima mota po glavi...jer po meni su ti još veća opasnost za društvo...jer ponekad takva vrst obožavanja može preći granice i to bez povratka...
Najbolji primer je onaj lik iz Austrije(valjda, ne mogu da se setim), što je rođenu ćerku držao u podrumu 15-20 godina, silovao je svaki dan, tukao, vezivao lancima, ubijao bebe itd....Kad su ga uhvatili i zatvorili, postao je toliko slavan da je u roku od mesec dana dobio - nekoliko hiljada ponuda za brak, od žena širom sveta?????????????????(grubo sećanje)
Što se tiče tipa zločina, t.j. koliko je idiot brutalan prema žrtvi, meni je i tu Čikatilo jedan od brutalnijih(da ne ulazim u grozne detalje), a ono što ga je činilo veoma opasnim je njegovo neselektivno odabiranje žrtava. Ubijao je bez obrasca.
We're all mad here...
- john_constantine
Nesigurne žene s malo samopouzdanja, ništa drugo. 
Michel puši karu.
- Scarface
Koji je ono ubojica kida trudnim ženama u zadnjem tromjesečju utrobu, vadija zrele fetuse (gotovo prave bebe) i utapa ih u smoli kako bi ih vječno sačuva?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.