Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Ašow

Re: Ženski kutak

Post by Ašow » 20 Sep 2010, 17:09

Ima vec jedno 5 godina od tog lol
tadasnja cura, tj. nije mi bila cura, al nebitno je htjela te pizdarije sa vezanjem probati.
Meni je to oduvijek bilo smjesno, tak da sam ju zavezo lisicama za cijev od radijatora koja mi je taman malo iznad kreveta i ostavio, sjeo za komp i ignorirao ju :)
Onak, bas jewbretarski.

Istina je da ta bondage govna nisu losa, ali to sam oduvijek htio napraviti.
--------
Last.fm

Andrej

Post by Andrej » 20 Sep 2010, 17:15

Ašow wrote:Ima vec jedno 5 godina od tog lol
tadasnja cura, tj. nije mi bila cura, al nebitno je htjela te pizdarije sa vezanjem probati.
Meni je to oduvijek bilo smjesno, tak da sam ju zavezo lisicama za cijev od radijatora koja mi je taman malo iznad kreveta i ostavio, sjeo za komp i ignorirao ju :)
Onak, bas jewbretarski.

Istina je da ta bondage govna nisu losa, ali to sam oduvijek htio napraviti.
Hahahahaha!!!Zli čoveče!!! :lol:
Doživeo sam sličnu situaciju, samo u suprotnom smeru. To ti je kad posle par godina devojka postane(ili prizna da je)kinky.
Kao ona će meni da veže ruke za krevet i igra se kaubojke...
Onda je ustala i kao glumila 8) ribu, otišla da gleda tv, zaboravljajući da imam obim ruke veći od njenog tela.
Tako je ostala bez kreveta :lol:
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Sep 2010, 17:33

ma ja sam uvijek htio da me neka cura veže za krevet, pa da ima prevlast nad mnom. :mrgreen: A slušao sam iskustva od jedne bivše frendice koja je obožavala igru gušenja s partnericom. Ali ne bi se nikad upuštao u to, ipak sam gledao kako je završilo s Sadom Abe. :zubifale:
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 20 Sep 2010, 17:35

john_constantine wrote:ma ja sam uvijek htio da me neka cura veže za krevet, pa da ima prevlast nad mnom. :mrgreen: A slušao sam iskustva od jedne bivše frendice koja je obožavala igru gušenja s partnericom. Ali ne bi se nikad upuštao u to, ipak sam gledao kako je završilo s Sadom Abe. :zubifale:
Ja sam ipak za to da ti nju vežeš i onda pokupiš sve dragocenosti po kući i odeš :supz:
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Sep 2010, 17:40

Andrej wrote:
john_constantine wrote:ma ja sam uvijek htio da me neka cura veže za krevet, pa da ima prevlast nad mnom. :mrgreen: A slušao sam iskustva od jedne bivše frendice koja je obožavala igru gušenja s partnericom. Ali ne bi se nikad upuštao u to, ipak sam gledao kako je završilo s Sadom Abe. :zubifale:
Ja sam ipak za to da ti nju vežeš i onda pokupiš sve dragocenosti po kući i odeš :supz:
evil bastard. :mrgreen:
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 20 Sep 2010, 17:41

:lol:
We're all mad here...

Ašow

Post by Ašow » 20 Sep 2010, 21:54

ma, goni to sve u krtz.
Treba na otvorenom to napravit, zavezat ju za klupu u parku i otič pit.
--------
Last.fm

Andrej

Post by Andrej » 20 Sep 2010, 21:55

Ašow wrote:ma, goni to sve u krtz.
Zli, zli Ašowe... :lol: :lol:
Pa gde će stariji sugrađani da sednu i hrane golubove?
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Sep 2010, 22:01

Andrej wrote:
mlada gola djevojka i stariji sugrađani... ne želiš znati što mislim... :oops: :oops: :oops: :facepalm:
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 20 Sep 2010, 22:05

john_constantine wrote:
Andrej wrote:
mlada gola djevojka i stariji sugrađani... ne želiš znati što mislim... :oops: :oops: :oops: :facepalm:
Izbaci to iz sebe Cons!!!!! :lol:
Priznaj šta ti je u mislima :zubifale:
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Sep 2010, 22:07

ona jei dalje svezana, a starci hrane labudove umjesto golubova. :kokicarenje:
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 21 Sep 2010, 00:23

A ovih muškaraca, zaspamaše nam cijeli topic :lol:
Nego, baš sam razmišljala nešto o djevičanstvu, uvijek se žrtvuju djevice, muslimani očekuju 72 djevice nakon smrti.....
Da li je djevičanstvo precjenjeno, zašto ste ga odlučile dati baš tom dečku (uzet ću si za slobodu pa pretpostaviti da niste djevice, pa čak ni po horoskopu :lol: )
Ja nikako da se opasuljim zašto, o zašto baš sa malim debelim zlatarom? Prvi "pravi dečko", nije bio baš navalentan i sama sam odlučila, više nekako da jednom skinem to s vrata :lol: i naravno bila sam zaaaaljuuubljeeenaaaa preko ušiju (i još mi nije jasno zašto :lol: :lol: )
Pa je bilo pitanje gdje? Nećemo u autu baš za prvi put i odlučili u stan kod frendica dok su one za vikend kod staraca, ali zaboravili uzet ključ..pa mislili u neki hotel, al kako u malom gradu izbjeći da te netko ne prepozna (neš ti sramote, al ajd) i na kraju sasvim spontano, tjednima nakon te agonije traženja "gdje ćemo" dogodilo se kod zajedničkog prijatelja na nekom tulumu. Osjećaj-katastrofa! Ne moram ni reći klasični klišej da veza nakon toga nije još dugo zaživjela....
I tak, nakon dosta wham bam thank you mam konačno u zrelijoj dobi doista uživam u seksu i jasno mi je sada zašto seks nije za malu djecu(pri tome ne mislim na onu ispod 14 godina)
E da, imala sam 16 god, on 22 i zato se i dan danas nasmijem na pjesmu http://www.youtube.com/watch?v=vEsh9_XFAak
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Andrej

Post by Andrej » 21 Sep 2010, 00:36

Čekamo...... :lol:
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Sep 2010, 05:50

mah, ima nešto ono u tome da si joj "prvi". A ja sam nalazio dosta djevica, ali nikad više... Previše kompliciraju, i ne daju se samo tako lako. A tek krvarenje po krevetu, nedostatak iskustva, i onda poslije njezina krivnja zbog toga. Ma bolje s iskusnom. :toimonster:
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 21 Sep 2010, 07:21

john_constantine wrote:mah, ima nešto ono u tome da si joj "prvi". A ja sam nalazio dosta djevica, ali nikad više... Previše kompliciraju, i ne daju se samo tako lako. A tek krvarenje po krevetu, nedostatak iskustva, i onda poslije njezina krivnja zbog toga. Ma bolje s iskusnom. :toimonster:
Svaka čast na tome. :lol: Mislim da sam imao više šanse da nađem kofer para nego devicu u svojoj okolini, ali jednom mi je bilo dovoljno za ceo život. Najgore seksualno iskustvo u životu - ubedljivo!!!!!!
We're all mad here...

Post Reply