john_constantine wrote:Odlična stranica.A što bi prvo pogledao nego lesbian...
Horror traileri: HorrorTrailerTrash.com
- metallicat
- john_constantine
meni su traileri uvijek zanimljivi. Uvijek mi je zgodno pogledati trailer prije filma, a ponekad i poslije. Npr. TCM 3 trailer, kakva pušiona.Shape wrote:ne kužim smisao??? pa za trailere postoji you tube i slični portali a i ne znam kome su traileri toliko zanimljivi ako je več pogledao film...
A ne vjeruj to za youtube, pretraživač je loš. Ako ima neki pojam filma koji predstavlja više toga, kao swamp thing, onda mi je gnjavaža tražiti, naročito ako ne postoji riječ trailer.
Hm, nadam se da možeš pronaći trailer za Swamp thing.
Michel puši karu.
- metallicat
- HorrorHR
- Site Admin
je slažem se i ja sam to obožavao. od kada je neta nisam baš gledao skoro uopće trailere, ali eto došlo mi ponovno gušt jer ima previše filmova pa treba vidjeti koji bar remotely liče na neštometallicat wrote:da i ja to obožavam gledat, možda više od filma![]()
kad sam prije na vhs-u gledala neki film, uvijek bi obavezno onih 15min najava za filmove gledala
![]()
- HorrorHR
- Site Admin
pa poseban projekt, previše bi mi posla bilo inkorporirati u sadašnji HorrorHR, a nemam za to vremena, a iskreno ni volje. Ovo sada za Horror Trailer Trash je sklopljeno doslovno u 5-6 sati, a i uvijek sam htio raditi nešto o horrorima na engleskom (počeo sam jedan sajt prije koje 4 godine, tj. dva sajta kad malo gledam ali sam brzo izgubio volju...Vorador wrote:Pa zašto to nije u sklopu ovog sajta!? Čemu sastrane? Ovako bi se ovaj sajt obogatio sa još dodatnog zabavnog sadržaja.
Nekakvu integraciju, tj poveznicu između osvrta i trailera bi se moglo ili će se napraviti, ali to je već druga priča...