Nova DVD izdanja na kioscima

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Jul 2007, 13:21

Shape wrote:arizona dream???? daj me nemoj prcat...jel to isto ko sa psihom kad ste provalili...
Ne...to ima fakat na kiosku..49 kn dođe...saznah u među vremenu...

maddjuro

Post by maddjuro » 11 Jul 2007, 13:24

arizona dreams sam mislim i vidio na kiosku kad sam išao vidit jeli psiho zaista uzašao i usput kupit dylan dog gigant
I may be an idiot, but i am no fool.

Dahmer

Post by Dahmer » 11 Jul 2007, 13:32

Dragonrage wrote:
Shape wrote:arizona dream???? daj me nemoj prcat...jel to isto ko sa psihom kad ste provalili...
Ne...to ima fakat na kiosku..49 kn dođe...saznah u među vremenu...
e hvala puno za info...
Laurie: What's the boogeyman?
Dr. Sam Loomis: As a matter of fact... that was.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jul 2007, 17:22

ah, 50 kn bačeno za smeće - skoro - mislim na gigant Dylan dog. Niti t od trasha, a još manje horora. Strip sve više postaje ozbiljan, nema više one trash horor tematike kao prije - makar ionako obrati postaju predvidljivi, već na početku stranice znam tko je ubojica.

Nabavio hulka.
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 11 Jul 2007, 20:56

john_constantine wrote:ah, 50 kn bačeno za smeće - skoro - mislim na gigant Dylan dog. Niti t od trasha, a još manje horora. Strip sve više postaje ozbiljan, nema više one trash horor tematike kao prije - makar ionako obrati postaju predvidljivi, već na početku stranice znam tko je ubojica.

Nabavio hulka.
onda ne valja taj dd?
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jul 2007, 21:52

bakero wrote:
john_constantine wrote:ah, 50 kn bačeno za smeće - skoro - mislim na gigant Dylan dog. Niti t od trasha, a još manje horora. Strip sve više postaje ozbiljan, nema više one trash horor tematike kao prije - makar ionako obrati postaju predvidljivi, već na početku stranice znam tko je ubojica.

Nabavio hulka.
onda ne valja taj dd?
Pa meni koji sam ljubitelj starih dylan doga, ove novije epizode su sve više ozbiljnije, što sam mogao primijetiti u onim pizdarijama koje su uvalili u dd extra. Odlične priče i to, ali nije horor.

Evo radnje

Jedne noći nakon pada sjajne zvijezde padalice, Dylan sretne izvanzemljca. Prije negoli ga se vojska dočepa, sakrije tako on njega u svom stanu koji uskoro postaje poprište jednog odnosa između očinske i sinovske figure, ali i umovanja o potrebi junaka u ovom svijetu. I dok brutalni serijski ubojica bez razloga niže svoje žrtve, Dylanov dragi izvanzemaljac Roger, sve više osjeća potrebu da bude poput svog idola Dylana – da postane superheroj! Više sf nego horor, ali ako čitaš i nove epizode dd, onda ipak nabavi, već si se sigurno navikao na to.
Michel puši karu.

Vorador

Post by Vorador » 11 Jul 2007, 23:21

Nabavio hulka.
Si pročitao "Za šaku novca"? Obavezno, ako nisi. Vjerujem da će ti biti genijalan.. :wink: Ja sam bio ful pozitivno iznenađen.
Inače, što se tiče Giganta, nisam ga još pročitao ali sam ful oduševljen pokušajem izdavača da progura takav tip izdanja na kioske. Inače, izašao je i novi DD Maxi za 39 kn, a uskoro izlazi i DD Almanah Straha - 25 kn.

Vorador

Post by Vorador » 11 Jul 2007, 23:21

PS. Sorry na offtopicu :oops:

bakero

Post by bakero » 12 Jul 2007, 00:24

Pa meni koji sam ljubitelj starih dylan doga, ove novije epizode su sve više ozbiljnije, što sam mogao primijetiti u onim pizdarijama koje su uvalili u dd extra. Odlične priče i to, ali nije horor.

Evo radnje

Jedne noći nakon pada sjajne zvijezde padalice, Dylan sretne izvanzemljca. Prije negoli ga se vojska dočepa, sakrije tako on njega u svom stanu koji uskoro postaje poprište jednog odnosa između očinske i sinovske figure, ali i umovanja o potrebi junaka u ovom svijetu. I dok brutalni serijski ubojica bez razloga niže svoje žrtve, Dylanov dragi izvanzemaljac Roger, sve više osjeća potrebu da bude poput svog idola Dylana – da postane superheroj! Više sf nego horor, ali ako čitaš i nove epizode dd, onda ipak nabavi, već si se sigurno navikao na to.[/quote]

ma imam pun kurac dylan dogova, skupljam ih odavna, čitam i ove novije, samo ne znam isplati li mi se davat 50kn za to, možda ako dobijem na kladioni ovih dana nešto, možda ga tada ubodem, baš sam danas pročita nastavak san razuma, sranje teško!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Jul 2007, 17:05

Vorador wrote:

Nabavio hulka.
Si pročitao "Za šaku novca"? Obavezno, ako nisi. Vjerujem da će ti biti genijalan.. :wink: Ja sam bio ful pozitivno iznenađen.
Inače, što se tiče Giganta, nisam ga još pročitao ali sam ful oduševljen pokušajem izdavača da progura takav tip izdanja na kioske. Inače, izašao je i novi DD Maxi za 39 kn, a uskoro izlazi i DD Almanah Straha - 25 kn.
Je, kupio sam to. :D Trebalo je biti pod extra, pa sam zabunom kupio oba dva izdanja. :lol: I mogu reći da je ta epizoda baš dobra. :wink: A i čitao sam sada ovu Temzu - dobar obrat, ali vidi se da taj scenarist voli ubijati djecu, već je slično imao u Jekvil gdje je ubojica ubio klinca.
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 12 Jul 2007, 22:22

Ajmo se vratiti pod topic !

I nek netko od vas pod temu od Dylan Doga objasni malo što je taj gigant, a što je i almanah, ima tu i ne strip geekova :D :D

Vorador

Post by Vorador » 18 Jul 2007, 22:50

Nije na kioscima ali u dućanu sam vidio hrvatsko DVD izdanje Carpenterovog "Stvora". Nema dodataka, košta 80 kn i omot je grozno dizajniran. Vidio maloprije i u videoteci. Distributer Continental Film. Ne znam da li je već bilo govora o ovome.

jigsaw

Post by jigsaw » 18 Jul 2007, 22:53

Vorador wrote:Nije na kioscima ali u dućanu sam vidio hrvatsko DVD izdanje Carpenterovog "Stvora". Nema dodataka, košta 80 kn i omot je grozno dizajniran. Vidio maloprije i u videoteci. Distributer Continental Film. Ne znam da li je već bilo govora o ovome.
ž

80 kn nije baš mala cijena, a može se to i podići u videoteci.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 20 Jul 2007, 13:53

jigsaw wrote:
Vorador wrote:Nije na kioscima ali u dućanu sam vidio hrvatsko DVD izdanje Carpenterovog "Stvora". Nema dodataka, košta 80 kn i omot je grozno dizajniran. Vidio maloprije i u videoteci. Distributer Continental Film. Ne znam da li je već bilo govora o ovome.
ž

80 kn nije baš mala cijena, a može se to i podići u videoteci.
A uz sve to...i zvuk je 2.0 :wink: :? :evil: :evil: :evil:

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 23 Jul 2007, 17:31

Izašli:

Cookers (2001) - 29kn
DeepStar Six (1989) - 24,50kn
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Post Reply