Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
dark star 9/10
nešto briljantno
nešto briljantno
This is the Zodiac speaking.
- callac
The Life of David Gale (2003) - odličan, nabasala na njega neko veče na tv-u i opet ga pogledala, Kevin je car!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Sammy
9 (2009) - briljantan crtanac, impresivna animacija i vrhunski prikaz post-apokaliptičnog svijeta te ideja o unistenju ljudske rase. Sviđa mi se i posebnost svake te krpene lutkice u filmu i njihov nacin prezivljavanja u opustošenom svijetu. Ja prezadovoljan viđenim i dajem - 9/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Bub
Meni također super crtić.Sammy wrote:9 (2009) - briljantan crtanac, impresivna animacija i vrhunski prikaz post-apokaliptičnog svijeta te ideja o unistenju ljudske rase. Sviđa mi se i posebnost svake te krpene lutkice u filmu i njihov nacin prezivljavanja u opustošenom svijetu. Ja prezadovoljan viđenim i dajem - 9/10
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- boyko
+1Bub wrote:Meni također super crtić.Sammy wrote:9 (2009) - briljantan crtanac, impresivna animacija i vrhunski prikaz post-apokaliptičnog svijeta te ideja o unistenju ljudske rase. Sviđa mi se i posebnost svake te krpene lutkice u filmu i njihov nacin prezivljavanja u opustošenom svijetu. Ja prezadovoljan viđenim i dajem - 9/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- hitman_4
- remike2
Rushmore (1998) - bolje mi je sjeo mrvicu od prvog puta, odličan film i sjajna kombinacija drame i crnog humora, 10/10
Dark Star (1974) - konačno ga pogledao, pravo malo remek djelo Johna Carpentera napravljen sa malim budžetom, utjecajan i zanimljiv film, jako sam zadovoljan 9/10
Dark Star (1974) - konačno ga pogledao, pravo malo remek djelo Johna Carpentera napravljen sa malim budžetom, utjecajan i zanimljiv film, jako sam zadovoljan 9/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Sammy
Clash of the Titans (2010) - jako dobar film, moglo je biti bolje, ali opet je moglo biti lošije, tako da sam ja zadovoljan. Zadnjih 30min mi je proletilo na brzinu, trebalo su napravit duži i opširniji fajt s Krakenom, nažalost nisu. Grčka mitologija kod mene ne može proć loše, tako da je to još jedan plus. Džinovi su predobri, njihova prva pojava je jebena, zatim Had, škorpije i mnoga druga mitska bića i šarolik svijet Grka. I naravno preepic rečenica: Release the Kraken!
8/10

8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Jane Doe
The Experiment (2010) 10/10
Već me dugo neki film nije toliko oduševio. Ideja, radnja, atmosfera, a pogotovo glumci Forest Witaker i Adrien Brody su odlični. Obavezno pogledati
Već me dugo neki film nije toliko oduševio. Ideja, radnja, atmosfera, a pogotovo glumci Forest Witaker i Adrien Brody su odlični. Obavezno pogledati

- Wendigo
inception
3/5
3/5
- Bub
The Other Guys - 5/10
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- DrugsBunny
The Untouchables (1987) - 7/10... Robert De Niro rastura u filmu kao Al Capone, samo šteta što nije dobio više screen timea - ona scena sa bejzbolom je genijalna. Najveći mi je problem soundtrack koji više pristaje nekakvom avanturističkom filmu za cijelu obitelj.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
Sad sam potražio film na imdb-u. Čini se zanimljivo, ide na listu.Jane Doe wrote:The Experiment (2010) 10/10
-
Jane Doe wrote:The Experiment (2010) 10/10
potpis,preporuka svima

-
street dance 3D -