Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
-
elrania
metallicat wrote:kako obožavam kad se dignem u 7,40, spremim se za posao, odvedem psa po kišurini van, jedem i onda me zovu da nemoram doć radit taman prije nego krenem
bar imaju dobar razlog, poplavljen mek
dan dan
e, da ti, bok

da javim za ono u vezi svog posla - našla si neš u amnesty internationalu, studentsko vrebanje prolaznika i pričanje o organizaciji i poticanje da se bude član itd itd. 20kn/h
sjeb je taj način rada, jer nitko baš ne voli stat na cesti i slušat nešto, al vidjet ćemo kak će to ić.
-
metallicat
-
-
Andrej
elrania wrote:metallicat wrote:kako obožavam kad se dignem u 7,40, spremim se za posao, odvedem psa po kišurini van, jedem i onda me zovu da nemoram doć radit taman prije nego krenem
dan dan
e, da ti, bok

da javim za ono u vezi svog posla - našla si neš u amnesty internationalu, studentsko vrebanje prolaznika i pričanje o organizaciji i poticanje da se bude član itd itd. 20kn/h
sjeb je taj način rada, jer nitko baš ne voli stat na cesti i slušat nešto, al vidjet ćemo kak će to ić.
Zavisi ko me zaustavi

We're all mad here...
-
Asfodel
-
Uvijek ih odjebem na cesti

jedino primam prospektiće (jer mi to stvarno nije teško)
Tebi ću se dati zaustaviti ako gdje nabasam
I skoro sam ja jednom postala član Amnesty-ja, al samo član, kulije je ovo bit zaposlenik i primat $$

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
john_constantine
ma ja uvijek stanem i poslušam, jedino ako ne reklamiraju nešto što sam već čuo kao ono s osiguranjem... A što je to Amnesty?
Michel puši karu.
-
elrania
john_constantine wrote:ma ja uvijek stanem i poslušam, jedino ako ne reklamiraju nešto što sam već čuo kao ono s osiguranjem... A što je to Amnesty?
"Amnesty International je neovisna, nevladina i neprofitna organizacija koja poduzima akcije u cilju zaštite i promicanja ljudskih prava. Temelji se na međunarodno prihvaćenim standardima ljudskih prava."
-
john_constantine
elrania wrote:john_constantine wrote:ma ja uvijek stanem i poslušam, jedino ako ne reklamiraju nešto što sam već čuo kao ono s osiguranjem... A što je to Amnesty?
"Amnesty International je neovisna, nevladina i neprofitna organizacija koja poduzima akcije u cilju zaštite i promicanja ljudskih prava. Temelji se na međunarodno prihvaćenim standardima ljudskih prava."
ako su oni protiv da izbace rome iz Francuske, onda sam ja protiv njih.

Michel puši karu.
-
Andrej
elrania wrote:john_constantine wrote:ma ja uvijek stanem i poslušam, jedino ako ne reklamiraju nešto što sam već čuo kao ono s osiguranjem... A što je to Amnesty?
Nešto sumnjam da su nevladini(možda ne od vlade u državi u kojoj si), a pogotovu "neprofitna", ali ti moram priznati da posle ovako sročene rečenice, ja bi prvi stao i poslušao te.

Svi smo nešto šatro užurbani i nemamo strpljenja nizašta osim za zadovoljenje svopstvene bulje.
Tužno je samo što su zbog mnogo prevaranata, prave organizacije za pomoć ljudima izašle na nezasluženo loš glas.
We're all mad here...
-
Scarface
elrania wrote:metallicat wrote:kako obožavam kad se dignem u 7,40, spremim se za posao, odvedem psa po kišurini van, jedem i onda me zovu da nemoram doć radit taman prije nego krenem
dan dan
e, da ti, bok

Hm, ja san uvik otresit prema takvima. Znan, shame on me, al nekako mi je instiktivno, čim ih vidin smuči mi se, i ili kažen mrgudno "pusti me", ili mahnen bijesno rukom i nastavin svojin putem. Valjda će ti većina ipak bit ljubaznija.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
elrania
@andrej: a gle, financiraju se preko donacija. svrha ovoga što ja trebam raditi je i širiti broj članova pa da svatko od njih može nekih simboličkih 20 kn dati i sudjelovati.
živo me zanima koliko ću NE čut prije neg naleti netko tko bi dao pare
@ghost: ma i sama to radim. a tek ankete preko telefona

-
john_constantine
baš čitam opet knjigu 1001 film koji morate pogledati... I sada mi užasno smeta jedna stvar - prepuna je teških megaspoilera. Mislim, čemu prepričavanje cijelog sadržaja starijih filmova? Ili prepričavanje završetaka ili nekih mračnih tajni u filmovima 50 - tih? Tako su mi uništili neke scene koje nisam očekivao iz Funny games...
Michel puši karu.
-
Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
Ašow
Opet moji failovi na turniru i na draftu
Jucer nakon turnira odem van popit pivo, dodjem doma ujutro u 7 bez 5 para u đepu i pokidanom majicom.
A nis, odo na rodjendan danas se isavijat.
-
boyko
Ašow wrote: nis, odo na rodjendan danas se isavijat.
fuck yea!

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
callac
za elri: ovu sam pjesmu obožavala, ali meni više ne priliči pa se tebe sjetila, sad sam naletila na nju slučajno:
http://www.youtube.com/watch?v=BbanTbqUuW0
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.