Zanimljive anegdote

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Zanimljive anegdote

Post by elrania » 18 Sep 2010, 15:18

Asfodel wrote:(to je bilo nakon više nego stoički podnesenog šivanja glave (prouzročeno skokovima s kauča na radijator, uglavnom, nisam uspjela se nogama dočekat na radijator, nego glavom).
meni su šivali područje oko desne obrve (sljepoočnica) nakon što sam sa 6 godina trčeči po mokroj cesti pala licem na asfalt i pritom su mi se naočale razbile na licu, oko očiju, ofc. srećom, nije niš završilo u očima, al zato sad imam malu rupu nad obrvom.
i nisam bila baš premirna dok su mi to šivali :lol:

drugi veći ožiljak što mi je ostao je od rastvorene rane nakon operacije slijepog crijeva koju su fino zašili, povadili konce, poslali me doma i nakon 3 dana mi se prilikom previjanja doma (majka med. sestra pa je sve to sama mogla stručno srediti) raspuknula i iscijedila se šaka gnoja, krvi itd. pa je bilo trčanja do bolnice s gazom na trbuhu koja drži otvorenu ranu da neš još ne izleti van (sad se automatski sjetim dog soldiersa :lol:), a očuh je kak je bio u panici uspio autom trknuti znak za pješački pred zgradom. mislim da je još uvijek lagano kos :lol:
i onda sam si tjedan dana gledala kak izgledam ispod kože ( lijepo crveno :lol: ), jer nisu smjeli to opet šivati.

metallicat

Post by metallicat » 18 Sep 2010, 15:22

znam da nije smiješno ovo za ranu nakon operacije ali :lol: kako nećemo volit horrore :mrgreen:
Image

elrania

Post by elrania » 18 Sep 2010, 15:26

metallicat wrote:znam da nije smiješno ovo za ranu nakon operacije ali :lol: kako nećemo volit horrore :mrgreen:
ma treba se smijati, kad se sjetim sada toga, urnebesno mi je. pogotovo kak je jadni prometni znak nastradao :lol:
tad je bilo sjebano. još pogotovo taj put do bolnice i onda u hitnoj ležanje na stolu dok su mi prvo sve čistili i ispirali. brrrr.
zato se sad naježim skroz kad se sama diram po tom ožiljku.

Andrej

Post by Andrej » 18 Sep 2010, 15:26

elrania wrote: meni su šivali područje oko desne obrve (sljepoočnica)
Uraaaaaaaa, dobrodošla u klub. Imam i ja poveći na obrvi.
E to je bio Epic-Fail...
Demonstracije u Beogradu protiv Miloševića, opšte ludilo, murja na sve strane i posle par dana se to zakuva i počnu tuče.
Bio ja u masi i krene haos. Panduri krenu u punoj opremi da trče prema nama i mi naravno prema njima.
U jednom trenutku, ja ti lepo ukapiram da se masa okrenula na drugu stranu i počela da beži, a mene bio blam da ne ispadnem pizda i nastavim da trčim prema njima. Zaletim ti se ja tako i probudim uveče, polomljen i lep ko nikada.
Vilica, slepoočnica, nos, obe šake i peta.
We're all mad here...

elrania

Post by elrania » 18 Sep 2010, 15:29

eh, katkada se isplati biti pizda :D

callac

Post by callac » 18 Sep 2010, 15:40

Ja nemam ništa šivano ali sam sa šest godina imala opaku nesreću: bile sestra i ja u Čačku kod tetke i u njeno dvorište stalno ulazile kokoške i uništavale cvijeće. Jedno jutro sestra i ja se odlučile da ih istjeramo. Tetka je u dvorištu imala još jednu kuću koja je bila u izradi i imala otvorenu garažu u kojoj su stajale daske (one podne) naslonjene na zid. Jedna kokoška se zavukla između zida i tih dasaka i kaže meni sestra da odem u garažu, a ona će izvana kokošku potjerati metlom. I tako je i bilo, samo što je ona metlom povukla daske koje su počele padati, ja nisam stigla izaći na vrijeme i njih pet je palo na mene i cijelu me poklopilo, šestu, najveću koja je padala je sestra pridržala i stavila na koljeno da pridrži-odrezala joj je nogu do kosti i ima ožiljak sada iznad cijelog koljena debljine 5cm. Ja sam završila sa slomljenom kralježnicom, nepokretna godinu dana. Imala sam veliku sreću da je sve prošlo kako treba i da sam uopće prohodala. Sad samo osjećam kišu kao baba neka :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 18 Sep 2010, 15:45

ajme strašno :shock: stvarno je čudo onda što hodaš..
Image

Scarface

Post by Scarface » 18 Sep 2010, 15:55

Ma, mene je udrilo auto, al to ionako stariji članovi znaju, iman mali ožiljak na arkadi, skoro ni vidljiv nije, tako da nisan u kul ekipi. :cry:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Sep 2010, 15:55

ma kvragu, ekipa iz jackassa su obični amateri prema vama... :mrgreen: Makar sam uvijek htio nekoga puknuti onom velikom ribetinom po licu. :D :D

Hm, za mene, srećom, nije bilo takvih stvari. Jedan pad s jabuke mi je jedino što mi pada na pamet...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 18 Sep 2010, 15:57

Ghostface wrote:Ma, mene je udrilo auto, al to ionako stariji članovi znaju, iman mali ožiljak na arkadi, skoro ni vidljiv nije, tako da nisan u kul ekipi. :cry:
ja sam imala samo blaže rasprsnuće mišića na bedru nakon što je mene pokupio pa se ni sama nemam čime tu hvaliti.
al zato se autu raspala šajba!

metallicat

Post by metallicat » 18 Sep 2010, 15:58

Ghostface wrote:Ma, mene je udrilo auto, al to ionako stariji članovi znaju, iman mali ožiljak na arkadi, skoro ni vidljiv nije, tako da nisan u kul ekipi. :cry:
to sam zab, i mene je udario, al mala peglica koja nije jako brzo išla. izletila baš na auto i ravno u trbuh. al baš niš mi nije bilo :mrgreen:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 18 Sep 2010, 16:32

Uf callac, nepokretnost :o

Što se tiče raznih šivanja glave, sad ne smijem nosit razdjeljak gdje mi se svidi, nego samo na točno određenom mjestu zbog tih mjesta bez kose.

A s autima nemam problema (osim jednom kad sam ja skoro pregazila policajca u magli :mrgreen: ) nego samo nešto slično Cat, auto se zaustavio na meni (otprilike kao na onom videu s Kinezom) išao je jako sporo. Svi su bili pijani, išli sa svadbe. Poslije tog su me naganjali autom, ne znam, valjda su me htjeli pregazit kak spada, a ne onak kao prvi put lejm. :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 18 Sep 2010, 19:48

Događaj 1:
Neću nikad zaboraviti kad mi se sestra skoro udavila selotejpom kojeg je omotala oko vrata (imala oko 5 godina) i počela plaviti a ti ne možeš skinuti jer se vrag zalijepio i stegao. I jedva je stari niž proturio o raskidao selotejp, pa iako je sestru malo nožem zarezao po koži vrata...

Događaj 2:
Kad sam imao 13 godina stari me prvi put pustio na kupanje samoga sa ekipom i ja ti sa njima na plaži sa rive skakao u more. I taman kad sam se penjao odlomi se ogroman kamen o kojih 50-60kg koji je bio u sklopu rive i poklopi me po nozi.
I tako ti ja sjedim na dnu a do površine mi fali pedalj (zamisli pedalj do zraka a ti ne moš nikako mrdnuti jer si priklješten za dno tom jebenom kamenčugom...) a zraka mi sve manje u plućima, te pokušam izvuć nogu no uspio sam samo raskidati kožu i dobro nogu raskrvariti.
Sjedio sam sigurno jedno minut na dnu dok sam se pokušavao izvući a što je najgore bio je stvarno neugodan položaj, te sam se onda sjetio da su teže stvari pod vodom lakše za dignuti (to mi je stari uvijek govorio) te uprem zadnji atom snage da ga barem malo podignem (jebote sad sam se sjetio da se isto dogodilo Mel Gibsonu u Smrtonosnom Oružju 4, samo što je na njega palo mnogo teži beton) i nekako uspijem... jedva sam se dovukao na obalu, a iz noge je krv tekla samo tako (ostali dobri ožiljci, iako ništa onako gadno da unakazi izgled moje slatke noge).

Događaj 3:
Drugi put sam zamalo izgubio glavu kad sam iašao sam bacati vršu. I tako ti ja nju napunim dagnjama oliti pidočama i polako mic po mic ju vučem konopom po dnu te ju stavim na jedan ispupčeni greben (taman za mrcine poput ugora i hobotnica) ispod kojeg je bilo jedno 12-13 metara dubine sigurno i tako ti se ja odmaram, kad ti morska struja prevrne vršu i ona ode u tu provaliju, a ja to osjetim te pustim pel (debljine 1mm) koji je bio vezan za nju, a on mi se u onoj brzini kurva omota oko dva srednja prsta desne ruke i tako zategne da mi je pustio krv i povuče me za vršom (nije bila teška no zakoni fizike su ti koji su mi otežavali preživljavanje).
I sad ti ja stojim na sredini vezan pelom za vršu, a pel ne možeš prekinuti zbog debljine. Zraka u plućima nisam imao skoro ništa i ja ti se odlučim izroniti iako me je vrša kočila i bila teška kao kamen zbog otpora vode. No, nekako uspijem isplivati i uzeti daha da bih opet bio povučen,. Znao sam da ovaj put neću moći još jednom isplivati i da sam govtov ako nešto brzo ne poduzmem, te se odlučim da zaronim do dna i da nekako oslobodim pel vrše (odlično ronim i nije mi toliko predstavljalo problem tih 12-13 metara dubine koliko tlak koji dole vlada). Zronim prema dolje.
U tom trenutku mi se je počelo vrtjeti u glavi i više nisam znao gdje sam i gdje je dno a gdje ej vrh, te se sjetim u zadnjem trenutku da sam pel vezao za jedan stari totalno razjebani pel debljine oko 2 mm i da bi mogao ako ga povučem pokidati žičanu mrežu vrše i stanem ti ja svom snagom vući a onai gore spomenuti zakoni fizike su mi pomagali. I pukne ti taj stari pel i ja isplivam na površinu. kad sam došao an obalu ležao sam sigurno sat vremena iscrpljen, a nos mi je bio sav krvav, a bogme sam osjećao i krv u ustima...

Jebote kad se i danas sjetim toga nikad bliže smrti nisam bio, a siguran sam da sam bio skoro 2 minute pod vodom (inače rekord mi je i dan danas 2:10 i to je najviše što sam uspio izdržati po vodom kad smo mjerili, no tu sam bio pripremljen na udisaj i čekanje) i da nisam cijeli život ronio i izvježbao pluća za svoje urone...ne bih se spasio garant i vi sad ovo ne biste čitali.
Da mi se danas ovo dogodilo isto en bih preživio jer mi je kondicija u azdnej vrijeme pala (kad sam ovo ljeto mjerio koliko mogu pod vodom...jedva sam izdržao minutu ipol).
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

callac

Post by callac » 18 Sep 2010, 20:28

isuste gonzo, pa ovo su pravi trileri u pitanju, sva sam se napela! :shock: ja bi bila mrtva istog trena jer ronjenje mi je najgora moguća stvar, ne mogu gledat u vodi jer me užasno peku oči, a i dah je slab zbog pušenja i loše kondicije...

Ja sam si negdje sa devet godina zabila drvenu motku u grlo-tata napravio ljuljačku u garaži za kombajne, bila je od lanaca sa drvenom daščicom, a kako sam ja bila sitna nisam mogla dohvatiti nogama da se odgurnem i uvijek sam se upirala sa nekim štapom. za ovu prilku sam uzela dugačku lamperiju i u jednom trenu mi je zapela i drito u grkljan...krv curi, ja se držim za vrat i trčim prema kući, a sestra jadna izbezumljena kad me vidila, još ne mogu da pričam jer mi je izbilo dah...užas! Imala sam par tjedana zamotanu gazu i zvučala sam kao dečkić u pubertetu dok mutira...

isto kad smo bili klinci, u ulici nas je bilo milijardu dječurlije, još kad mi svi rođaci dođu, čitava četa...i tako smo se igrali rata u drugom dvorištu...tamo su svi tatini strojevi između ostalog i elevator za istrpavanje kukuruza. u žaru igre moj brat počeo odvrtati ručku i elevator bubne na pod, a mi smo svi ko mačke poskakali od njega...da je to bilo snimiti! starci brzo dotrčali jer je to tresnulo dobrano, sreća pa nitko nije bio ispod njega...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Andrej

Post by Andrej » 18 Sep 2010, 20:33

elrania wrote:
ja sam imala samo blaže rasprsnuće mišića na bedru nakon što je mene pokupio pa se ni sama nemam čime tu hvaliti.
al zato se autu raspala šajba!
Ja sam dva auta skucao, bolje rečeno, jedan zakucao u kamion, a s drugim upao u kanal da bi izbegao klinku koja je pretrčavala auto put. Oba puta, jako blizu da mi odleti glava i posle toga, nikad više za volan. Sad ću lepo da uzmem neki veeeeliki motor, a zimi jbg. taxi.
We're all mad here...

Post Reply