Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
Re: Last Post Wins !!!11one
evo, novi izgled imbd - a. Katastrofa i zbunjujuće, ali kao i kod prošlih, već ću se naviknuti...
Ali ova je najgora do sada...
Michel puši karu.
- Dragonrage
Meni je još uvijek stari dizajnjohn_constantine wrote:evo, novi izgled imbd - a. Katastrofa i zbunjujuće, ali kao i kod prošlih, već ću se naviknuti...Ali ova je najgora do sada...
Ali znam za taj novi već neko vrijeme...
- elrania
vidjela sam ga sinoć, užasan mi jejohn_constantine wrote:evo, novi izgled imbd - a. Katastrofa i zbunjujuće, ali kao i kod prošlih, već ću se naviknuti...Ali ova je najgora do sada...
- John_Ryder
baš se fino ispucao jučer na tekmi,i uživao u pobjedi,počinje vikend,di ćeš bolje,samo što sam sinoć u 10 min uspio sjebat kompjuter nekim prokletim virusom i posvađat se s curom tako da sva ona sreća s početke rečenice pada u vodu 
"Im gonna touch you now." 
- John_Ryder
- Andrej
Tekma je bila booooombaaa. Pregazili ste ih. Svaka čast!!!John_Ryder wrote:baš se fino ispucao jučer na tekmi,i uživao u pobjedi,počinje vikend,di ćeš bolje,samo što sam sinoć u 10 min uspio sjebat kompjuter nekim prokletim virusom i posvađat se s curom tako da sva ona sreća s početke rečenice pada u vodu
Kako je bilo na tribinama?
PS - Joj, dobrog li avatara
We're all mad here...
- John_Ryder
na tribinama nikad bolje,okupilo se 15 tisuća ljudi i navijalo zajedno,prava atmosfera
- Bub
Mislim da je dosta posla za danas, koncentracija je na nuli...pao sam 4x na foru "Osam. Na kurcu te nosam!", ovi moji radni kolege kao djeca su 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
sad mi je ok, navikla seelrania wrote:vidjela sam ga sinoć, užasan mi jejohn_constantine wrote:evo, novi izgled imbd - a. Katastrofa i zbunjujuće, ali kao i kod prošlih, već ću se naviknuti...Ali ova je najgora do sada...
![]()
- Decadentor
- john_constantine
meni oba dva normalno rade...Decadentor wrote:Jel ni vama neradi google i jubito???
mislim, danas je stvarno totalna sramota biti noob... a još veća sramota ako ne možeš niti napraviti copy paste.
Michel puši karu.
- Decadentor
john_constantine wrote:meni oba dva normalno rade...Decadentor wrote:Jel ni vama neradi google i jubito???
mislim, danas je stvarno totalna sramota biti noob... a još veća sramota ako ne možeš niti napraviti copy paste.I onda još imati u obitelji takve.

- callac
meni nisu radili negdje oko pola šest danas, sad sve normalno šljakaDecadentor wrote:Jel ni vama neradi google i jubito???
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Decadentor
vjerovatno imas max adsl, briem da je kod njih bila greska.....callac wrote:meni nisu radili negdje oko pola šest danas, sad sve normalno šljakaDecadentor wrote:Jel ni vama neradi google i jubito???

- Sammy
vecer
ubio me ovaj ritam dizanja u pol 7, konacno se idem naspavat..aha, idem kurca, sutra ujutro koncert -.-'
ubio me ovaj ritam dizanja u pol 7, konacno se idem naspavat..aha, idem kurca, sutra ujutro koncert -.-'
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.