Jer je totalno pokvario jednu foru koja je mogla biti presmješna, a sad će mi biti bezveze. (sudbina jednog lika)Dragonrage wrote:A šta se ste se zapjenili toliko!!Pa ovo i nije film koji ima hrpu twisteva i ne znam kakav zaplet pa da se ima neš važno za otkrit!!. Kvragu..ne znam kaj se tu posebno ima za otkrit osim toga da lik nasjedne na klopku (i to dva puta ako se ne varam) i onda krene klat sve oko sebe...
![]()
Machete (2010)
- DrugsBunny
Re: Machete (2010)
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- chatterer
ljudi ovo je strašan film, svi oni koji su voljeli Grindhouse, voljet će i Machete. Ima sve što vrhunski akcić treba imati. Vrhunska zabava, visoki body-count uz sjajne scene i ideje, memorable dijalozi, poznati vrhunski glumci gdje svatko ima bitnu ulogu, Seagal
, dobar je i De Niro... Blizanke su tu i još gomila dobrih ženski
, golotinje (Lindsay Lohan)...
Trejo
kakva junačina, kolje okolo i drži svoj badass stav, a uz to stigne obaviti i menage-a-trois, epic scena sa minigunom na motoru a s mačetom da ne pričam. Zadnja scena također. Ma sigurno sam nešto zaboravio spomenuti
Film koji se može neprestano gledati kao i Grindhouse
Trejo
kakva junačina, kolje okolo i drži svoj badass stav, a uz to stigne obaviti i menage-a-trois, epic scena sa minigunom na motoru a s mačetom da ne pričam. Zadnja scena također. Ma sigurno sam nešto zaboravio spomenuti
- HorrorHR
- Site Admin
e sad, ako je kao Planet Terror ondachatterer wrote:ljudi ovo je strašan film, svi oni koji su voljeli Grindhouse, voljet će i Machete. Ima sve što vrhunski akcić treba imati. Vrhunska zabava, visoki body-count uz sjajne scene i ideje, memorable dijalozi, poznati vrhunski glumci gdje svatko ima bitnu ulogu, Seagal, dobar je i De Niro... Blizanke su tu i još gomila dobrih ženski
, golotinje (Lindsay Lohan)...
Trejo![]()
- chatterer
nije kao Death Proof ali je ozbiljan konkurent Planet Terroru
zaboravio sam pohvaliti Michelle i Jessicu
e da
zaboravio sam pohvaliti Michelle i Jessicu
e da
SpoilerShow
strašna scena između Treja i Seagala, Steven i u porazu ostavlja dojam nenadjebivog
-
filmofil
uff šta fali death proofu? meni taj tarantinov dio ima više duha starih explotation filmova nego planet terror
al kako god, jedva čekam machete, znam da rodriguez nemre fulati kad radi ozbiljan film
al kako god, jedva čekam machete, znam da rodriguez nemre fulati kad radi ozbiljan film
This is the Zodiac speaking.
- HorrorHR
- Site Admin
pa ono, ako pod duhom starih eksploatacijskih filmova misliš na 80 minuta ultra dosadne priče i 5 minuta spektakularno dobre makljaze onda okfilmophil wrote:uff šta fali death proofu? meni taj tarantinov dio ima više duha starih explotation filmova nego planet terror
usro sam se od dosade... onu auto scenu sam pogledao 20 puta sa guštom, ali sve drugo ... baš mogu reći da mrzim taj film
- chatterer
meni osobno ne fali ništa, obožavam i jedan i drugi
- Ašow
nisam mogao cekati, skinio sam usrani cam rip Xd
Film je nesto predivno
Neznam odakle da pocnem. Usprkos tomu sto je losa kvaliteta, film... ma... morate to vidjeti
10/10
Film je nesto predivno
Neznam odakle da pocnem. Usprkos tomu sto je losa kvaliteta, film... ma... morate to vidjeti
10/10
-
filmofil
a jebiga, valjda ti onda nije sjeo i gotovo...meni je taj njegov segment puno zabavniji od planet terrora (koji mi je isto jeben, al previše mi je bio whatever)HorrorHR wrote:pa ono, ako pod duhom starih eksploatacijskih filmova misliš na 80 minuta ultra dosadne priče i 5 minuta spektakularno dobre makljaze onda ok![]()
This is the Zodiac speaking.
- HorrorHR
- Site Admin
ma da, sto ljudi sto čudi, svatko ima svoj ukus ofkors.filmophil wrote:a jebiga, valjda ti onda nije sjeo i gotovo...meni je taj njegov segment puno zabavniji od planet terrora (koji mi je isto jeben, al previše mi je bio whatever)HorrorHR wrote:pa ono, ako pod duhom starih eksploatacijskih filmova misliš na 80 minuta ultra dosadne priče i 5 minuta spektakularno dobre makljaze onda ok![]()
al machete me baš jebeno zanima... dinamike i spektakla mislim da ne fali
- Ašow
- Josef K
Ovo je grijeh ne gledat u kinu 
- john_constantine
Slažem se. Ma film po meni spašava Kurt Russel, ali dobar mi je drugi dio filma s kaskaderkama. A ionako, Tarantinove filmove jedanput pogledam i većinom samo ponovim akcijske scene, ali cijeli film rijetko...HorrorHR wrote:pa ono, ako pod duhom starih eksploatacijskih filmova misliš na 80 minuta ultra dosadne priče i 5 minuta spektakularno dobre makljaze onda okfilmophil wrote:uff šta fali death proofu? meni taj tarantinov dio ima više duha starih explotation filmova nego planet terror![]()
usro sam se od dosade... onu auto scenu sam pogledao 20 puta sa guštom, ali sve drugo ... baš mogu reći da mrzim taj film
Michel puši karu.
- john_constantine
ah, prokleti TS... Kada je već dobra slika i zvuk, onda zajebe time što odreže nekoliko minuta filma... 
Michel puši karu.