Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- remike2
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Cop Land (1997) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Bub
I mislio sam da će tebi biti 10karemike2 wrote:Walk The Line (2005) - 10/10

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- remike2
Je, odličan je stvarno film, imao sam feeling neki da će mi se svidjeti i svidio mi se. Jedan je od najboljih filmova što sam vidio ovo desetljeće, super mi je sjeo, inače cijenim Casha dosta, plus sjajna gluma i soundtrack. Definitivno ću mu se vraćat.Bub wrote:I mislio sam da će tebi biti 10karemike2 wrote:Walk The Line (2005) - 10/10

But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Bub
Reese je dobila oscara, a Joaquin je učio pjevat i svirat i stvarno ga je dobro skinuo u filmu. Ma gluma je jednostvano super čak i Robert Patrick u sporednoj ulozi.remike2 wrote:Je, odličan je stvarno film, imao sam feeling neki da će mi se svidjeti i svidio mi se. Jedan je od najboljih filmova što sam vidio ovo desetljeće, super mi je sjeo, inače cijenim Casha dosta, plus sjajna gluma i soundtrack. Definitivno ću mu se vraćat.Bub wrote:I mislio sam da će tebi biti 10karemike2 wrote:Walk The Line (2005) - 10/10
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
Infra-Man (1975) - preludi borilački superherojski SF u stilu power rangers, s hrpom borilačkih scena, čudovišta, vojske skeletona, i seksi negativke koja se može pretvoriti u zmaja, s scenom preobražavanja u infra-mana. 4/5
Last edited by john_constantine on 12 Sep 2010, 21:02, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- DrugsBunny
Sid and Nancy (1986) - 6/10... što je je, Gary Oldman rastura u filmu, ali je ostatak bezveze.
The King of Comedy (1982) - 8/10
The King of Comedy (1982) - 8/10
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- metallicat
john_constantine wrote:Infra-Man (1975) - preludi borilački superherojski SF u stilu power rangers, s hrpom borilačkih scena, čudovišta, vojske skeletona, i seksi negativke koja se može pretvoriti u zmaja, s scenom preobražavanja u infra-mana. 4/6

- john_constantine
ispravljeno.metallicat wrote:john_constantine wrote:Infra-Man (1975) - preludi borilački superherojski SF u stilu power rangers, s hrpom borilačkih scena, čudovišta, vojske skeletona, i seksi negativke koja se može pretvoriti u zmaja, s scenom preobražavanja u infra-mana. 4/6![]()

Michel puši karu.
- Bub
Youth in Revolt - 3/10
- john_constantine
Batman: Under the Red Hood - odličan, i najozbiljniji i najmračniji u serijalu s podosta nasilnih scena koje se nikada nisu viđale u batman serijama i animiranim filmovima. Naročito brutalna scena u zatvorenoj sobi s Jokerom i Black maskom. A i odličan preokret na kraju filma, zbog čega radnja postaje još puno bolja i nabijena emocijama. A Joker više djeluje kao ludi ubojica, nego kao Burtonova verzija na koju smo se navikli. Izvrstan nastavak, a morati ću pogledati i starije nastavke kao Batman vs Dracula... 4/5
P.S.
P.S.
SpoilerShow
Nisam skužio što je bilo s Robinom na kraju. Da li je poginuo ponovno u eksploziji ili je u ludnici?
Michel puši karu.
- Andrej
Sin City (2005)
Hteo sam da gledam na HRT1 Planet Terror, ali dok sam okretao kanale, naleteo na OBN-u na početak Sin City.
Ovaj film me toliko vizuelno-tematski hipnotiše, da je dovoljan jedan frejm i proradi mi Pavlovljev sindrom - morati gledati.
10/10

Hteo sam da gledam na HRT1 Planet Terror, ali dok sam okretao kanale, naleteo na OBN-u na početak Sin City.
Ovaj film me toliko vizuelno-tematski hipnotiše, da je dovoljan jedan frejm i proradi mi Pavlovljev sindrom - morati gledati.
10/10

We're all mad here...
- Scarface
john_constantine wrote:Batman: Under the Red Hood - odličan, i najozbiljniji i najmračniji u serijalu s podosta nasilnih scena koje se nikada nisu viđale u batman serijama i animiranim filmovima. Naročito brutalna scena u zatvorenoj sobi s Jokerom i Black maskom. A i odličan preokret na kraju filma, zbog čega radnja postaje još puno bolja i nabijena emocijama. A Joker više djeluje kao ludi ubojica, nego kao Burtonova verzija na koju smo se navikli. Izvrstan nastavak, a morati ću pogledati i starije nastavke kao Batman vs Dracula... 4/5
P.S.SpoilerShowNisam skužio što je bilo s Robinom na kraju. Da li je poginuo ponovno u eksploziji ili je u ludnici?
SpoilerShow
Ne zna se. U stripu preživi i opet postane junak, al malo mračnijeg karaktera.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- remike2
Superbad (2007) - 7/10
-
bully 5/10
loša gluma i preloši dijalozi...znam da je po istinitoj priči, ali sve to zgleda nekak nerealno i glupo, ko da je snimana parodija, a ne ozbiljan film (tipa izjava ženske nakon 2 dana poznanstva s likom 'ja te volim više od svega na svijetu')...i da, nick stahl kao glavni motherfucker u filmu
pa kako je on prošao za tu ulogu?
loša gluma i preloši dijalozi...znam da je po istinitoj priči, ali sve to zgleda nekak nerealno i glupo, ko da je snimana parodija, a ne ozbiljan film (tipa izjava ženske nakon 2 dana poznanstva s likom 'ja te volim više od svega na svijetu')...i da, nick stahl kao glavni motherfucker u filmu

This is the Zodiac speaking.
- chatterer
Machete 5/5