The Expendables (2010)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Scarface

Re: The Expendables (2010)

Post by Scarface » 06 Sep 2010, 00:00

SpoilerShow
Mene je prilično iznenadija taj twist, tim više šta je Stallone (očito namjerno lažno) najavija pogibiju jednog od njih. Ja san prije gledanja mislija da će Li fakofirat, mada mi to ne bi bilo drago, i ovako kako je ispalo je najbolje.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Bub

Post by Bub » 06 Sep 2010, 16:10

Sramota ne za kinematografe Osijek...mi ovdje u Slavoniji kao da smo zadnja rupa na svirali, al što se tiče svega.

Ašow

Post by Ašow » 06 Sep 2010, 16:56

Ah, znam kak ti je frend.
Ja sam juznije 35km od grada koji nikad nece biti ocek i hejtam odlazak u kino zbog hrpe nadobudne djece koja vrište.
Prije je bilo fora. Sad vise ne.
--------
Last.fm

Dragonrage

Post by Dragonrage » 10 Sep 2010, 10:55

Promo reel kompanije koja je radila efekte na Expendablesima (i Rambu 4) u kojem možete vidjeti kako su pojedine scene izgledale prije i nakon obrade. Mene osobno je iznenadilo koliko efekata se koristilo u pojedinim scenama gdje nikada ne bih rekao da je korišten CGI...

Pogledajte...zanimljivo "štivo" :-D

Expendables CGI PROMO REEL

A evo i nešto pomao off topic, ali opet, uključuje jednu od zvijezda Expednablesa pa ću to staviti ovjde:)

Dolph Lundgren još jednom dokazuje zašto je faca :prayer: :prayer: :lol: :lol:

DOLPH LUNDGREN vs UNICORN 1
DOLPH LUNDGREN vs UNICORN 2

:pointlaugh:

Andrej

Post by Andrej » 10 Sep 2010, 12:59

:pointlaugh: :pointlaugh: :pointlaugh:
Dolph Lundgren - Legendaaaaaa!!! :lol: :lol: :lol:
Jedna od jačih reklama koje sam video.
Stavi molim te u "funny videos" topic, da vide svi.
We're all mad here...

Ašow

Post by Ašow » 10 Sep 2010, 14:49

hahahahaha, prejebeno XDDD
--------
Last.fm

callac

Post by callac » 13 Sep 2010, 10:49

Evo, još jedna nezadovoljna cura :lol: al ako išta znači, dečko dijeli isto mišljenje kao i ja
Kako god da gledam na ovaj film-ozbiljan/trash akcija/komedija, nikako mi ne valja! Nisam se nasmijala niti jednom, priča je toliko šuplja da mi meksička sapunica ima više smisla, efekti su tak-tak, scena u kojoj lik gori je amaterski napravljena, baš se vidi "namontirani plamen".....a gluma...jao, majko mila! Pri tome ne mislim na glavne protagoniste već one malo manje bitne, tipa general i njegova kćer...
Uglavnom, mislim da sam navukla dovoljno mržnje na sebe već prvom rečenicom pa da se ne zakopavam dalje, zaključak je da mi je film jedno od većih razočaranja, a toliko sam se veselila gledanju....
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Andrej

Post by Andrej » 13 Sep 2010, 15:44

3.....2.....1..... :lol:
We're all mad here...

filmofil

Post by filmofil » 13 Sep 2010, 16:11

ne bi želio uvrijediti nikoga, ali oni koji se u ovom filmu oslanjaju na prozirnu priču i slične stvari ga vjerojatno i ne razumiju, zakinuti ste za, po meni, jedan veliki paket zabave u filmskoj umjetnosti
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Sep 2010, 17:35

filmophil wrote:ne bi želio uvrijediti nikoga, ali oni koji se u ovom filmu oslanjaju na prozirnu priču i slične stvari ga vjerojatno i ne razumiju, zakinuti ste za, po meni, jedan veliki paket zabave u filmskoj umjetnosti
baš to... Ili uzivaš ili ne. Recimo, najnoviji film A - team je pravi primjer akcijske zabave kakve već godinama nije viđeno, a onda čuješ na forum.hr komentare kako je film sranje zato jer tenkom lete u zraku... Ili Shoot em up, vide scenu gdje Clive Owen u prvoj minuti ubije čovjeka mrkvom i onda zbog toga propuste odličnu akciju i humor. Tek komentari za Salt, kao ispada da su očekivali neki pametni film, a razočarani jer ispadne kao Mission impossible 2, koja je bila prezabavna. To su jednostavno takvi filmovi, mozak na pašu i ne razmišljaš je li doista moguće ubiti čovjeka mrkvom ili kako jedan čovjek može pobiti cijelu vojsku ili što sve. Uzivaš u eksplozijama, bodycountu, nasilju, krvoproliću, taktikama kojima se glavni likovi izvlače, dijalozima, simpatičnoj i povremeno lošoj glumi, i meni dragoj radnji, jer već dugo nisam vidio film u kojem glavni lik ide spašavati djevojku od "zla"... :kokicarenje:
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 13 Sep 2010, 17:54

john_constantine wrote: .....i meni dragoj radnji, jer već dugo nisam vidio film u kojem glavni lik ide spašavati djevojku od "zla"... :kokicarenje:
To, to, to!!!!!! :supz: :supz:
Sve neki filmovi sa ženama kao heroinama u zadnje vreme....
Nismo više potrebni :cry:
We're all mad here...

Josef K

Post by Josef K » 13 Sep 2010, 19:20

Dragonrage wrote:Promo reel kompanije koja je radila efekte na Expendablesima (i Rambu 4) u kojem možete vidjeti kako su pojedine scene izgledale prije i nakon obrade. Mene osobno je iznenadilo koliko efekata se koristilo u pojedinim scenama gdje nikada ne bih rekao da je korišten CGI...

Pogledajte...zanimljivo "štivo" :-D

Expendables CGI PROMO REEL
Predobro! :D

callac

Post by callac » 13 Sep 2010, 19:28

filmophil wrote:ne bi želio uvrijediti nikoga, ali oni koji se u ovom filmu oslanjaju na prozirnu priču i slične stvari ga vjerojatno i ne razumiju, zakinuti ste za, po meni, jedan veliki paket zabave u filmskoj umjetnosti
Pazi, nisam ja sad tražila neki bestseller roman u priči i nije samo loša priča šta me zametalo. Ja sam odrasla na akcićima osamdesetih i nadala sam se nekakvom omageu takvim filmovima što nisam dobila, možda svi vi jeste i draže mi je svakako da je vama film predobar, a meni loš nego da je obrnuto! I hvala što me niste nabili na kolac, pravi ste klaviri :mrgreen:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

jeba

Post by jeba » 14 Sep 2010, 09:27

john_constantine wrote:
baš to... Ili uzivaš ili ne. Recimo, najnoviji film A - team je pravi primjer akcijske zabave kakve već godinama nije viđeno, a onda čuješ na forum.hr komentare kako je film sranje zato jer tenkom lete u zraku... Ili Shoot em up, vide scenu gdje Clive Owen u prvoj minuti ubije čovjeka mrkvom i onda zbog toga propuste odličnu akciju i humor. Tek komentari za Salt, kao ispada da su očekivali neki pametni film, a razočarani jer ispadne kao Mission impossible 2, koja je bila prezabavna. To su jednostavno takvi filmovi, mozak na pašu i ne razmišljaš je li doista moguće ubiti čovjeka mrkvom ili kako jedan čovjek može pobiti cijelu vojsku ili što sve. Uzivaš u eksplozijama, bodycountu, nasilju, krvoproliću, taktikama kojima se glavni likovi izvlače, dijalozima, simpatičnoj i povremeno lošoj glumi, i meni dragoj radnji, jer već dugo nisam vidio film u kojem glavni lik ide spašavati djevojku od "zla"... :kokicarenje:
Istina, film je stvarno dobra zajebancija :supz: :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 17 Sep 2010, 10:12

And here we go...Barney Ross action figure...

Uskoro će navodno i Jet Li i Statham dobiti svoje Expendables action figure

Image Image Image Image Image Image

Post Reply