Demolition Man (1993)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Dragonrage

Demolition Man (1993)

Post by Dragonrage » 25 May 2010, 18:24

"Send a maniac to catch a maniac"...rekao je Stallone u ovom akcijskom Sf-u iz 1993. i iskočio iz helikoptera kako bi uhvatio Wesley Snipesa, a nakon toga je sve otišlo u pizdu materinu LOL. Definitivno jedna od onih akcijskih filmova 90-ih koji se mogu gledati iznova i iznova i nikad ne dosade. Zabavno i eksplozivno od početka do kraja...jedna od boljih Slyevih filmova.

Image

IMDB

TRAILER

RADNJA
Los Angeles in the year 1996. The streets are ruled by acts of violence and terror, nothing and nobody is safe. Simon Phoenix is one of the worst criminals that Los Angeles has ever seen, and only one man can stop him - L.A.P.D. officer John "Demotion Man" Spartan. When John apprehended Phoenix, he was surprisingly found as an accessory to the recent crime and was also sent to the "Cryo Prison". During John Spartan's sentence, Los Angeles' theme and society had dramatically changed from one of violence to one of peace. Phoenix, revived for a parole hearing managed to escape and uses Los Angles to his advantage. The Police are unable to stop him with their non-violent solutions and have no choice but to let out John Spartan to stop him. Now, Spartan not only has to stop Phoenix, but to adapt himself to the future society he has no knowledge about.
SLIKE
Image Image Image Image

john_constantine

Re: Demolition Man (1993)

Post by john_constantine » 25 May 2010, 18:26

prejak i prezabavan film, s najcool likova ikad, odličnim humorom, akcijskim scenama i tučnjavama, uz potjere i vratolomije uz urnebesni prikaz budućnosti... Ma VHS se gledao toliko dok se nije izlizao... :rock: :rock:
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 25 May 2010, 18:43

još jedna meni draga akcija iz djetinjstva.
bila sam sretna ko malo dijete kad su ga nedavno opet puštali na tvu :lol:

nije mi baš neš posebno dobar ko neki drugi akcići za koje se pootvaralo topice danas, jučer, al nije bome za baciti.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 29 May 2010, 00:13

Ovo je jedan od onih filmova koji s godinama postaju sve prihvačeniji i draži širom gledateljstvu...

Meni osobno jedan od najboljih Stalloneovih filmova i sigurno jedan od najboljih filmova koji promovira mnoge futurističke stvarčice koje već polako dolaze na svijetlo dana...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Dragonrage

Post by Dragonrage » 31 May 2010, 10:19

dr_gonzo wrote:Ovo je jedan od onih filmova koji s godinama postaju sve prihvačeniji i draži širom gledateljstvu...

Meni osobno jedan od najboljih Stalloneovih filmova i sigurno jedan od najboljih filmova koji promovira mnoge futurističke stvarčice koje već polako dolaze na svijetlo dana...
Hahah..kad smo već kod futurističkih stvračica...meni je uvijek bila dobra fora sa tri školjke koje se koriste za brisanje dupeta...samo Sly nikako nije mogao skužiti kak to radi, a boga mi ni publici nije objašnjeno... :mrgreen:

john_constantine

Post by john_constantine » 31 May 2010, 20:05

Dragonrage wrote:
dr_gonzo wrote:Ovo je jedan od onih filmova koji s godinama postaju sve prihvačeniji i draži širom gledateljstvu...

Hahah..kad smo već kod futurističkih stvračica...meni je uvijek bila dobra fora sa tri školjke koje se koriste za brisanje dupeta...samo Sly nikako nije mogao skužiti kak to radi, a boga mi ni publici nije objašnjeno... :mrgreen:
lol, jep, prejaka scena. :lol: Nadam se da se nikada neće ostvariti takva vizija budućnosti. Ja ću se odmah pridružiti tim podzemljacima... :mrgreen:
Michel puši karu.

sikeone

Post by sikeone » 01 Jun 2010, 21:39

odličan film sa hrpom akcije i dobrog humora i sa zabavnim likovima. Wesley Snipes zakon kao Simon
J...š film u kojem nema tuče

jeba

Post by jeba » 08 Sep 2010, 10:19

Ovo je jedan od onih filmova koje si jednostavno morao voljeti dok si bio klinac.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 08 Sep 2010, 10:21

zakon akcija iz onog doba kada smo bili cca sedmi osnovne i visili svakih dva tjedna u kinima (bilo bi i češće ali se nisu mijenjali filmovi i nije bilo multipleksa :) )
akcije iz tog doba ranih devedeseth su mi najdraže

remike2

Post by remike2 » 08 Sep 2010, 10:23

Bio mi je draži kao klincu, no i danas mi je dosta dobar film.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 08 Sep 2010, 10:29

remike2 wrote:Bio mi je draži kao klincu, no i danas mi je dosta dobar film.
sad ga ni ne zelim gledati, nek ostane u glavi ono sto je tada zasluzeno bio :)

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Sep 2010, 14:59

HorrorHR wrote:
remike2 wrote:Bio mi je draži kao klincu, no i danas mi je dosta dobar film.
sad ga ni ne zelim gledati, nek ostane u glavi ono sto je tada zasluzeno bio :)
Također. :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 Sep 2010, 15:03

Iskreno...kad pogledma akciće danas...Demolition man je još i bolji neko prije. Nema u ovom filmu ništa što bi s godinama moglo postat gore...naprotiv. Zabavan je kao i prvog dana...

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Sep 2010, 17:39

+ 1.
Samo, koliko god gledao, ne kužim kako bi se trebale koristiti tri školjke. :oops: :zubifale:
Michel puši karu.

Post Reply