Koliko Imate Godina

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Wendigo

Re: Koliko Imate Godina

Post by Wendigo » 07 Sep 2010, 17:27

filmophil wrote:20 i preloš je osjećaj, što si stariji je gadnije...kak će mi tek biti tamo za 10-20god
ma daj, briješ...
plus uzmi u obzir da muškarci izgledaju sve bolje što su stariji. npr. ja sam puno zadovoljniji s izgledom nego dok sam imao 19-20.

elrania

Post by elrania » 07 Sep 2010, 17:34

Wendigo wrote: plus uzmi u obzir da muškarci izgledaju sve bolje što su stariji.
slažem se.

filmofil

Post by filmofil » 07 Sep 2010, 17:44

ma to je valjda postpubertetska kriza :mrgreen: počinje se mijenjati sve oko tebe i shvatiš da ne možeš više vratit vrijeme unazad, samo jednom imaš 16,17,18,19god, itd...onda se pitam dal sam dobro iskoristio taj dio svog života, a ako nisam šta mi ta spoznaja znači kada je sve to gotovo

dobro, zreliji sam, pametniji, bolje se nosim sa stvarima, but then again kad ću opet imat ovolko slobodnog vremena i mogućnosti...kad si mlad sve je pred tobom, svijet ti je na dlanu praktično, možeš šta oćeš, kasnije se opcije smanjuju i pojede te svijet odraslih, onaj ozbiljniji dio života kakti
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 07 Sep 2010, 17:52

Wendigo wrote:
filmophil wrote:20 i preloš je osjećaj, što si stariji je gadnije...kak će mi tek biti tamo za 10-20god
ma daj, briješ...
plus uzmi u obzir da muškarci izgledaju sve bolje što su stariji. npr. ja sam puno zadovoljniji s izgledom nego dok sam imao 19-20.
Kako ko, stari.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Andrej

Post by Andrej » 07 Sep 2010, 17:52

Ma kakvi. Prošlo je vreme kad su ljudi sa 50 već bili babe. Da vidiš mog ćaleta... Pedeset i nešto, a oblači se modernije od mene, piči u teretanu, lud kao dve struje i totalno je 8)
Oboriću mu ruku kad tad......
We're all mad here...

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 07 Sep 2010, 19:21

Ja se osjećam kao Blek Stijena i Zagor na kvadrat... jedino mi je malo kondicija pala (no kad se ufuram recimo na basket...prva je zajebana ali kasnije samo kao vlak ).

Dobro je rekao Andrej neke si stvari možeš priuštiti koje nisi mogao sa 17-18 godina.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2010, 20:01

filmophil wrote:ma to je valjda postpubertetska kriza :mrgreen: počinje se mijenjati sve oko tebe i shvatiš da ne možeš više vratit vrijeme unazad, samo jednom imaš 16,17,18,19god, itd...onda se pitam dal sam dobro iskoristio taj dio svog života, a ako nisam šta mi ta spoznaja znači kada je sve to gotovo

dobro, zreliji sam, pametniji, bolje se nosim sa stvarima, but then again kad ću opet imat ovolko slobodnog vremena i mogućnosti...kad si mlad sve je pred tobom, svijet ti je na dlanu praktično, možeš šta oćeš, kasnije se opcije smanjuju i pojede te svijet odraslih, onaj ozbiljniji dio života kakti
he, istina... Ekipa ti se raspadne, radničke navike, novo društvo, nove zanimacije, zdrastvene tegobe i slično, ali sve je to dio života. :mrgreen:
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Sep 2010, 20:34

Ghostface wrote:
Wendigo wrote:
ma daj, briješ...
Kako ko, stari.
Upravo tako. Što starije to gore. :lol:

Ja sam našla početak jedne "narančaste" dlake na sred razdjeljka. 1 cm je počela rast. A kako nisam bloody ginger, pomirila sam se s okrutnom istinom da je to početak transformacije u sijedu. Pa u pm!!! :lol: :lol:
NARAVNO da sam kučku iščupala i ritualno zapalila. Poslije sam se sjetila da sam je mogla malo klat škarama prije tog, al jbg.

Čak sam poslije razmislila da je bolje da je tak na sred razdjeljka, na vidjelu, jer sam par puta doživjela na fucksu da sjedim iza nekoga i gledam mu u jednu sijedu dlaku koju jadničak vjerojatno ni ne kuži da ju ima, jer je skroz iza smještena :twisted:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Josef K

Post by Josef K » 07 Sep 2010, 20:45

Ja imam 3 sijede a nisam ni punoljetan :lol:

elrania

Post by elrania » 07 Sep 2010, 20:55

ja imam frenda koji je potpuno (prirodno, jel) ćelav, a ima 23 godine. i to je život :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2010, 20:55

Da, Ghostface dobro kaže, svatko stari na svoj način. Ja već lagano gubim kosu u 26 godini, i ne opterećujem se time. Manje brige i troškova frizera :mrgreen: Jedino bi trebao početi paziti na svoje zdravlje, previše zanemarujem sebe. A i sada, odlučio sam se baviti volonterstvom. Našao sam jedan centar koji treba volontere i ništa me ne košta da vidim. Ionako sam tip koji se više brine za druge i to mi uvijek čini zadovoljstvo.

Ionako, jeste li kada vidjeli ćelavog magarca? :mrgreen:
Michel puši karu.

Wendigo

Re:

Post by Wendigo » 07 Sep 2010, 21:19

dr_gonzo wrote:Ja se osjećam kao Blek Stijena i Zagor na kvadrat... jedino mi je malo kondicija pala (no kad se ufuram recimo na basket...prva je zajebana ali kasnije samo kao vlak ).

Dobro je rekao Andrej neke si stvari možeš priuštiti koje nisi mogao sa 17-18 godina.
baš to. joj da sam se onda počeo baviti nekim fizičkim aktivnostima...
teško je starog bika naučiti nove trikove. :lol:

Scarface

Post by Scarface » 07 Sep 2010, 21:55

Iman jednog dežurnog kompleksaša na faksu koji svima kritizira izgled i traži sijede u kosi i znakove ćelavosti (a on sam je jako ružan, mislin da je to suvišno napominjat). Klasika za takve, jedina terapija su batine.

Ja bi se najradije vratija u osnovnu, evo jučer san slučajno pregledava slike sebe iz 7. i 8. razreda i 1. i 2. srednje (u tom razredu se taman počela puštat kosa pa san ima onu malu dužinu taman do uva) i jebote, neman veze s tim sad. Izgleda san toliko bolje tad da mi niti prva svijest kad san vidija slike nije bila "ovo san ja".

Ja ne znan nikog ko je s godinama stariji, pogotovo od muškaraca. Ko drži do sebe, taj može ublažit neizbježne znakove starenja i poružnjavanja, ali ostali- big no-no.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Sep 2010, 22:00

meni se sijede pojavljuju sa strane, iznad zulufa.. za 15tak godina sam vempajr. :mrgreen:

Scarface

Post by Scarface » 07 Sep 2010, 22:04

Wendigo wrote:meni se sijede pojavljuju sa strane, iznad zulufa.. za 15tak godina sam vempajr. :mrgreen:
Tu bi i trebale kad se počne sijedit. Ne brini, ako i posidiš tu, furaj se na Mister Noa i problem solved. :mrgreen:

Post Reply