Nije čak ni tolko loše. Sve cure su gabori, al ajde valjda če doč neka zgodna vampirica
The Vampire Diaries (2009)
- Josef K
Re: The Vampire Diaries (2009)
Počeo sam ovo čudo gledat. Neznam ni sam zašto
Nije čak ni tolko loše. Sve cure su gabori, al ajde valjda če doč neka zgodna vampirica
-
John_Ryder
lohanica ti je u zatvoru,kaj ćeš sadZadro wrote:Počeo sam ovo čudo gledat. Neznam ni sam zašto![]()
- Josef K
Pa zato i gledam ovoJohn_Ryder wrote:lohanica ti je u zatvoru,kaj ćeš sadZadro wrote:Počeo sam ovo čudo gledat. Neznam ni sam zašto![]()
Dosadno mi je bez nje...
Ma izvučem ja nju uskoro ne brini
- callac
ja barem znam zašto ću početiZadro wrote:Počeo sam ovo čudo gledat. Neznam ni sam zašto![]()
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Josef K
Da pretopstavim.. Damoncallac wrote:ja barem znam zašto ću početiZadro wrote:Počeo sam ovo čudo gledat. Neznam ni sam zašto![]()
Nije čak ni tolko loše. Sve cure su gabori, al ajde valjda če doč neka zgodna vampirica![]()
Moja frendica isto samo zbog njega gleda seriju. Meni je lik pregadan
- callac
ma meni ostao kraš nakon Losta...iako mi se čini da mu je čeljust još šira u toj seriji LOL!Zadro wrote:Da pretopstavim.. Damoncallac wrote:ja barem znam zašto ću početiZadro wrote:Počeo sam ovo čudo gledat. Neznam ni sam zašto![]()
Nije čak ni tolko loše. Sve cure su gabori, al ajde valjda če doč neka zgodna vampirica![]()
![]()
Moja frendica isto samo zbog njega gleda seriju. Meni je lik pregadan
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Iana Somerhaldera san prvi put vidija u Smallville-u di je glumija Adama Knighta, koji je ka lik hommage Batmanu (kombinacija imena od Adam West i prezimena iz naziva Dark Knight). Ima sličnu građu čeljusti ka poznati pretty boy-evi Rob Lowe, Matt Bomer, Tom Welling... Glumija je i u ovom novom filmu Tournament, i to jako dobru ulogu potpunog manijaka. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
ja brijem da sam ga vidjela u nekom filmu na tv-u, Lovci na blago il tak neš i reko vaaaauuuuuuuu...onda ga skužila u Lostu i to je to

If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Josef K
Upravo završio desetu epizodu i moram priznat da ovo postaje sve bolje i bolje.
Pogotovo kraj ove ep
Pogotovo kraj ove ep
- DEXTER
koja katastrofa od serije!! u jednom trenutku pomislih da je twilight masterpiece naspram ovog smeca

[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- Scarface
Nemojmo sad pretjerivat.DEXTER wrote:koja katastrofa od serije!! u jednom trenutku pomislih da je twilight masterpiece naspram ovog smeca![]()
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DEXTER
Ghostface wrote:Nemojmo sad pretjerivat.DEXTER wrote:koja katastrofa od serije!! u jednom trenutku pomislih da je twilight masterpiece naspram ovog smeca![]()
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
- Josef K
The Vampire Diaries - 6/10
Ja sam zadovoljan
Prvih 9 epizoda su mi bile prosječne, ali kasnije sve kreče na bolje.
Nebi preporučio svima da gledaju seriju jer vjerujem da bi večini bila sranje
Meni se svidjela makar mrzim sumrak. Mislim da je ovo puno kvalitetnije i bolje.
Ja sam zadovoljan
Prvih 9 epizoda su mi bile prosječne, ali kasnije sve kreče na bolje.
Nebi preporučio svima da gledaju seriju jer vjerujem da bi večini bila sranje
Meni se svidjela makar mrzim sumrak. Mislim da je ovo puno kvalitetnije i bolje.
- Mistrija
Uh mrzim Twilight fazon, ali mi ova serija nije lose dosla za ubiti vrijeme kada bolje pauziraju. Mislim, losa je nacelno, da se razumijemo, samo eto ne toliko...moze se nekako.
"Born in lust, turn to dust. Born in sin, come on in."
- HorrorHR
- Site Admin
o jebaga, probati cu cisto reda radi, ocekujem da necu preci ni prve tri epizode, vidjeti cemo kako bude islo