Koji ste horror zadnji gledali?
- Ašow
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Jaws 2
klasik, dajem mu 7.5
bilo mi je drago nakon dugo vremena ga opet pogledati.
klasik, dajem mu 7.5
- Bub
Ja sam ga isto davno gledao, pa sam jučer malo gledao više kraj, nisam cijeli i ona fora kad sprži psa sa strujom a on je metar od psine, WTF?!Ašow wrote:Jaws 2
klasik, dajem mu 7.5

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
pa ne dira kabl i u gumenjaku je?Bub wrote:Ja sam ga isto davno gledao, pa sam jučer malo gledao više kraj, nisam cijeli i ona fora kad sprži psa sa strujom a on je metar od psine, WTF?!Ašow wrote:Jaws 2
klasik, dajem mu 7.5

- Bub
Yeah psina bi letila oko njega pošto to nije 220V...vatrometAšow wrote:pa ne dira kabl i u gumenjaku je?Bub wrote:Ja sam ga isto davno gledao, pa sam jučer malo gledao više kraj, nisam cijeli i ona fora kad sprži psa sa strujom a on je metar od psine, WTF?!Ašow wrote:Jaws 2
klasik, dajem mu 7.5

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
hahaha, true, al opet kontam da se tijelo zgrči pod udarom i da počneš gorjeti.
Neznam baš jel bi eksplodirao.
Nikad nisam pokusavao nešta tresti strujom.
Mogli bi tu vjerojatnost dokazati da stresemo mačku ili psa. Ili ubacit jednostavno zicu u akvarij, al onda bi nam se bunili prijatelji zivotinja, pa je najbolje da uhvatimo jedno kilu i pol komaraca i da testiramo na zivim organizmima, ionako nikog za njih nije briga.
God damn licemjeri.
Uhh?
Mogli bi tu vjerojatnost dokazati da stresemo mačku ili psa. Ili ubacit jednostavno zicu u akvarij, al onda bi nam se bunili prijatelji zivotinja, pa je najbolje da uhvatimo jedno kilu i pol komaraca i da testiramo na zivim organizmima, ionako nikog za njih nije briga.
God damn licemjeri.
Uhh?

- Andrej
Ne sećam se da postoji društvo za zaštitu političara..Ašow wrote:hahaha, true, al opet kontam da se tijelo zgrči pod udarom i da počneš gorjeti.
God damn licemjeri.
Uhh?
Počastio sam sebe sa ponovnim gledanjem "Day of the Dead (1985)"
Fucking

We're all mad here...
- Bub
Andrej wrote:Počastio sam sebe sa ponovnim gledanjem "Day of the Dead (1985)"
Fuckingmovie. Jedna subjektivna 10/10 ocena.

- Ašow
Imas puno zastitarskih firmi danas.Andrej wrote:Ne sećam se da postoji društvo za zaštitu političara..Ašow wrote:hahaha, true, al opet kontam da se tijelo zgrči pod udarom i da počneš gorjeti.
God damn licemjeri.
Uhh?

-
također...ja bi dal 8/10Ašow wrote:Jaws 2
klasik, dajem mu 7.5

This is the Zodiac speaking.
-
Candyman (1992) - 8,5/10,dobar film,dosta zanimljiv,muzika iz filma prejebena! Efekti ok,glumci odradise svoje,a tek glas candymena... 

- remike2
Potpis, odličan film, meni jedan od najdražih horrora.cbv wrote:Candyman (1992) - 8,5/10,dobar film,dosta zanimljiv,muzika iz filma prejebena! Efekti ok,glumci odradise svoje,a tek glas candymena...

But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- john_constantine
filmophil wrote:također...ja bi dal 8/10Ašow wrote:Jaws 2
klasik, dajem mu 7.5
bilo mi je drago nakon dugo vremena ga opet pogledati.film mi je posebno drag jer sam ga kao klinac gledao i prije originalnog jaws pa je bio na tronu neko vrijeme dok nisam pogledao spielbergovog prethodnika
SpoilerShow
zar nikome nije teško probaviti onu scenu kada morski pas poždere helikopter? 

Michel puši karu.
-
ma ta scena je klasikjohn_constantine wrote:SpoilerShowzar nikome nije teško probaviti onu scenu kada morski pas poždere helikopter?

This is the Zodiac speaking.
- Mistrija
Razorback (1984); Tek sam sada pogledao ovaj film
- mogu samo misliti kako bi mi tek legao da sam ga gledao kada je i izasao. Danas djeluje malo naivno, ali ima nesto u tom fazonu 80tih... - 7/10.
Frozen (2010) ; Jako dobro, iako dosta predvidivo, a i nije tipicni horror u pitanju zapravo - 8/10.
Mega Pirahna (2010); zapravo nisam pregledao, ugasio na 20 i nekoj minuti, nisam mogao izdrzati, Mega Preloshe - 0/10
Shelter (2010); Skroz dobar movie - 8/10
Fragile; Nisam ovo ranije gledao, solidna sredina - 6/10
Nekoliko starih sam ponovio u zadnjih par dana, da se podsjetim; The Ninth Gate, Stigmata, End Of Days, They Live (1988) i antologija Prince Of Darkness, sve bolji od boljeg.

Frozen (2010) ; Jako dobro, iako dosta predvidivo, a i nije tipicni horror u pitanju zapravo - 8/10.
Mega Pirahna (2010); zapravo nisam pregledao, ugasio na 20 i nekoj minuti, nisam mogao izdrzati, Mega Preloshe - 0/10
Shelter (2010); Skroz dobar movie - 8/10
Fragile; Nisam ovo ranije gledao, solidna sredina - 6/10
Nekoliko starih sam ponovio u zadnjih par dana, da se podsjetim; The Ninth Gate, Stigmata, End Of Days, They Live (1988) i antologija Prince Of Darkness, sve bolji od boljeg.
"Born in lust, turn to dust. Born in sin, come on in."
- Ašow
hahahaha, to je cak vise moguce od eksplodiranjajohn_constantine wrote:filmophil wrote:također...ja bi dal 8/10Ašow wrote:Jaws 2
klasik, dajem mu 7.5
bilo mi je drago nakon dugo vremena ga opet pogledati.film mi je posebno drag jer sam ga kao klinac gledao i prije originalnog jaws pa je bio na tronu neko vrijeme dok nisam pogledao spielbergovog prethodnika
SpoilerShowzar nikome nije teško probaviti onu scenu kada morski pas poždere helikopter?