Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Ašow
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
jucer sam gledao film/mini seriju na tv-u
skrivena riječ.
Njemačko.
Neka psiholoska drama o curi koja zavrsava osnovnu skolu i mora sa 16godina ici raditi u tvornicu.
desetku dajem.
skrivena riječ.
Njemačko.
Neka psiholoska drama o curi koja zavrsava osnovnu skolu i mora sa 16godina ici raditi u tvornicu.
desetku dajem.
- remike2
Obsessed (2009) - 7/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- DrugsBunny
Corpse Bride (2005) - 5/10...Nije mi se svidio.
The Virgin of Liverpool (2003) - 3/10...ovo već graniči sa... ne znam čime.
The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009) - 8/10... super
The Virgin of Liverpool (2003) - 3/10...ovo već graniči sa... ne znam čime.
The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009) - 8/10... super
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- remike2
Evolution (2001) - 9/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- john_constantine
Iron man 2 - zabavan i dobar nastavak iako slabiji od prvog dijela. Mickey Rourke je odličan kao Whiplash, ali čini mi se da su nekako loše iskoristili njegovu ulogu. Bar je u Expendables bio puno karizmatičniji nego u ovom filmu. A War machine oduševljava svojom pojavom, naročito borbene scene s njima. Spektakularna završnica i najava za Avengers, jedva čekam. A tek sprdanje s Capetan America i njegovim oklopom, he. Ali opet, jednostavno ne uspijeva nadmašiti original, s bezveznim likom Justina Hammera. Čeka se onda Avengers i treći nastavak. 4/5
Michel puši karu.
- dr_gonzo
Salt - ništa više od solidnog filma sa zgodnom Jolie i par stvarno dobrih akcijskih momenata i borbi
Plaćenici - zabava za sve ljubitelje akcijskog filam 80-tih... Ja sam uživao
Plaćenici - zabava za sve ljubitelje akcijskog filam 80-tih... Ja sam uživao
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- illnath93
Grown ups-7/10
- dr_gonzo
- remike2
The Quick and the Dead (1995) - 8/10
- DrugsBunny
Scent of a Woman (1992) - 9/10...zanimljivo, duhovito i, najvažnije od svega, kvalitetno (usudio bih se reći čak i blago podcijenjeno) ostvarenje. Pacino naprosto uništava u svojoj ulozi. Jedino što mi se u filmu nije svidjelo je predvidljiv holivucki završetak.
- Scarface
Definitivno. A kraj meni nije moga bit bolji, jer ti na kraju svega, da nadu u život, i pogotovo nakon onog legendarnog govora, to mi savršeno sjedne svaki put. Kad san u bedu i sjebanoj situaciji, ovaj film je ono šta me podigne na noge. Lažna ili ne, lipa je poruka da svatko zaslužuje ne drugu već i treću šansu, te da život može bit lijep kad zakoračiš na još samo jednu stepenicu.DrugsBunny wrote:Scent of a Woman (1992) - 9/10...zanimljivo, duhovito i, najvažnije od svega, kvalitetno (usudio bih se reći čak i blago podcijenjeno) ostvarenje. Pacino naprosto uništava u svojoj ulozi. Jedino što mi se u filmu nije svidjelo je predvidljiv holivucki završetak.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
THE EIGER SANCTION (popularno kako su nasi preveli Dozvola za ubojstvo)
Film iz 1975, jedan od prvih filmova clinta eastwooda.
Super je do sredine i onda krece saturacija. 6/10
Film iz 1975, jedan od prvih filmova clinta eastwooda.
Super je do sredine i onda krece saturacija. 6/10
- remike2
The Thin Red Line (1998) - 7/10
- DrugsBunny
Istina, stvarno da nadu, ali ipak nije mogao biti više "holivuckiji". Kako god, remekdjeloGhostface wrote:Definitivno. A kraj meni nije moga bit bolji, jer ti na kraju svega, da nadu u život, i pogotovo nakon onog legendarnog govora, to mi savršeno sjedne svaki put. Kad san u bedu i sjebanoj situaciji, ovaj film je ono šta me podigne na noge. Lažna ili ne, lipa je poruka da svatko zaslužuje ne drugu već i treću šansu, te da život može bit lijep kad zakoračiš na još samo jednu stepenicu.

- Sammy
Indiana Jones and the Temple of Doom (1984) - vrhunska pustolovna avantura kao i svaki film o Indiani, najslabiji mi je između prva 3, ali nema veze jer su mi ostala 2 odlična. Film uzbudljiv, zanimljiv i napet od pocetka do kraja. - 8.5/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.