Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Boby

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by Boby » 05 Sep 2010, 12:24

DrugsBunny wrote:
filmophil wrote:Lisa and the Devil

jel itko gledao ovo večeras na HRTu???? :skrujufakju: :skrujufakju: :skrujufakju:
Počeo sam gledat, ali je bilo smeće pa sam ubrzo ugasio.
:lol:

@cons
Pročitao sam sadržaj na IMDb-u i uistinu se razlikuje od onog što smo jučer gledali. Štos je u tome kaj se je film u nas reklamirao pod 2 imena; Lisa and the Devil i House of Exorcism pa bi onda objašnjenje bilo da su ta dva filma spojena u jedan. Samo što su na IMDb-u ovo u biti nazivi za jedno te isti film pa bi moja pretpostavka bila kako je Bava snimio dvije verzije a u nas je puštena ovu čušpajzasta.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 05 Sep 2010, 12:31

To štošta objašnjava.
Jel tko pogledao onaj poslije?
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Ašow

Post by Ašow » 05 Sep 2010, 14:59

gledao sam oba.

Prvom ocjena 7/10
Drugom ocjena 7.5/10 (cisto zato sto sam se jednom scimo ko pičkica :lol: )
--------
Last.fm

Malteras

Post by Malteras » 05 Sep 2010, 15:00

"What Lies Beneath" (2000)

Solidan psiholoski triler, sa elementima horora. Na momente veoma napet i zanimljiv... Ocjena 6.5/10

"Lisa e il diavolo" (1974)

Dosadan i smijesan film o egzorcizmu i svoj borbi jedne djevojke. Imao potencijala, ali uveliko nedorecen (sad to o verzijama razlicitim ne znam)... Ocjena 4/10

"I tre volti della paura" (1963)

Mnogo bolji od prethodnog. Sastoji se iz tri horor price, od kojih mi je treca najjednostavnija i najbolja. Ipak, nedovoljno dobro, mnogo rupa. Prva je pogotovo puna rupa, dok mi se druga (osim par odlicnih scena- uglavnom sa djecakom), nije svidila zbog prevelike patetike i nelogicnosti... I ljudi, sta idete spavati tako rano, dan je za spavanje:) Ocjena 5.5/10

filmofil

Post by filmofil » 05 Sep 2010, 15:22

Boby wrote:Pročitao sam sadržaj na IMDb-u i uistinu se razlikuje od onog što smo jučer gledali. Štos je u tome kaj se je film u nas reklamirao pod 2 imena; Lisa and the Devil i House of Exorcism pa bi onda objašnjenje bilo da su ta dva filma spojena u jedan. Samo što su na IMDb-u ovo u biti nazivi za jedno te isti film pa bi moja pretpostavka bila kako je Bava snimio dvije verzije a u nas je puštena ovu čušpajzasta.
upravo to...bava je prvo snimio lisa and the devil koji se nije prodavao nikako (ironično, danas je ta verzija kultna i jako cijenjena), a onda su producenti napravili "trik" i iskoristili popularnost egzorcista snimivši dodatni materijal s tim egzorcizmom (house of exorcism) koji su pomiješali s pravim filmom

na imdb postoji stranica samo za mješavinu 2 filma iako se puno ljudi žali jer house of exorcism je čista glupost koja postoji samo kao dodatan materijal na DVDu lisa and the devil i u toj zmiksanoj verziji...dakle, TO NIJE FILM!
This is the Zodiac speaking.

Malteras

Post by Malteras » 05 Sep 2010, 16:10

filmophil wrote:upravo to...bava je prvo snimio lisa and the devil koji se nije prodavao nikako (ironično, danas je ta verzija kultna i jako cijenjena), a onda su producenti napravili "trik" i iskoristili popularnost egzorcista snimivši dodatni materijal s tim egzorcizmom (house of exorcism) koji su pomiješali s pravim filmom

na imdb postoji stranica samo za mješavinu 2 filma iako se puno ljudi žali jer house of exorcism je čista glupost koja postoji samo kao dodatan materijal na DVDu lisa and the devil i u toj zmiksanoj verziji...dakle, TO NIJE FILM!
Aha, sad sam skontao gdje problem. I meni se cinilo malo cudnim i nepovezanim. A ona prica unutra njene glave (kako je ispalo u ovom spojenom filmu) i nije bila losa...

Andrej

Post by Andrej » 05 Sep 2010, 21:14

The Exorcist III (1990)
Prijatno iznenađen i poprilično zadovoljan.
We're all mad here...

remike2

Post by remike2 » 05 Sep 2010, 21:22

Andrej wrote:The Exorcist III (1990)
Također bio ostao ugodno iznenađen i zadovoljan nakon poprilično razočaravajuće dvojke, dosta dobar film.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Andrej

Post by Andrej » 05 Sep 2010, 21:36

remike2 wrote:
Andrej wrote:The Exorcist III (1990)
Također bio ostao ugodno iznenađen i zadovoljan nakon poprilično razočaravajuće dvojke, dosta dobar film.
To me je i iznenadilo. Očekivao sam neko komercijalno razvodnjavanje nastavaka tipa - aj da ogulimo slavu do zadnjeg centa, ali iskreno - poprilično dobar film.
We're all mad here...

ZeroX

Post by ZeroX » 05 Sep 2010, 22:32

The New Daughter (2009) - stvarno ne znam zašto je film dobio tako lošu kritiku. Costner je odličan bio, priča se zanimljivo razvija, film nije dosadan ni u jednom trenutku i glazba je odlična. moja ocjena: 8 /10
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 05 Sep 2010, 22:41

House (1986) - 6/10... blesavo, simpatično i relativno zabavno
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

cbv

Post by cbv » 06 Sep 2010, 10:14

The Human Centipede (First Sequence) (2009) - ocena 6.5/10, ideja bolesna,dosta nedostataka,na momente losa gluma,negativac me odusevio,izgledom i pojavom.

cbv

Post by cbv » 06 Sep 2010, 12:36

Clownhouse (1989) - ocena : 6/10

chatterer

Post by chatterer » 06 Sep 2010, 16:04

Scanners - 4/5

Sammy

Post by Sammy » 06 Sep 2010, 23:15

ovih dana pogledao:

Scream (1996) – e, ovo stvarno dugo nisam gledao i bilo mi je uzbudljivo kao prvi put (osim sto sam znao ko je ubojica), Ghostface prejeben, smjesan, maska, nacin komunikacije preko telefona, umorstva isto super, od 95- pa nadalje zasigurno među najboljim slasherima. – 8/10

Scream 2 (1997) – loš nastavak, očekivao sam puno više, pa cak i od nastavka. Scenarij je dosadan, na dijelove i glup, nema previše napetosti, ubojica nije više tako maštovit te je mogao biti bolji obrat na kraju. – 4/10

Scream 3 (2000) – ako se želio pribliziti prvom dijelu, nije uspio, vec je ispao u skladu sa drugim sto mi se ne svida i zbog toga je ispao loš. Scenarij opet malo glup, ubojicu sam skuzio poslije pola filma, ubojstva su mi bezveze kao i radnja u filmu. – 3/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Post Reply