U 24 sata ulovljen i bigfoot i "vukodlak"
-
Mr. Bakmilo
Re: U 24 sata ulovljen i bigfoot i "vukodlak"
u zgradi od 24sata?
- Andrej
Ma živi meni bili Amerikanci.... Da nisu takvi kakvi jesu, svet bi bio uskraćen za mnogo dobrih filmova inspirisanih rednecks, hillbilly, billyboys - domaćim stanovništvom. Ono, 4 zuba na 200 osmeha, oko pod pazuhom, sestra mi rodila brata, krijem pare od žene ispod sapuna, a ustvari kriva nuklearna istraživanja....
We're all mad here...
- Jandra
"It didn't seem alarmed by me at all. It almost acted like the neighbours dog."

- dr_gonzo
Evo jedne od slika koje su meni odlične...

Samo se nadam da to nije neki patuljak koji se sakrio iza njih, nego duh patuljka...
Koje su vama slike duhova najbolje?

Samo se nadam da to nije neki patuljak koji se sakrio iza njih, nego duh patuljka...
Koje su vama slike duhova najbolje?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Jandra
Meni su najbolje slike ono, lik je na slici a umro je prije 50 godina. Ili ova:

- dr_gonzo
Ako nije fotomontaža onda je jedan od najboljih...lik isti Bob GeldofJandra wrote:Meni su najbolje slike ono, lik je na slici a umro je prije 50 godina. Ili ova:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Andrej
Nažalost montaža. Svetlo je poprilično dobro uklopljeno, ali ako malo više zumiraš, vidi se da je pikselaža lika drastično drugačija od ostatka fotografije, plus sadrži potpuno drugi grayscale spektar sive.
Ja sam se najviše usrao u gaće kad sam naleteo na zvučne zapise egzorcizma Anneliese Michel. Ne znam da li su fake, ali sam se usrao.
A što se duhova tiče, ova mi je jeziva
Na prvoj slici bakica, kojoj neko viri iza leđa.
Na drugoj njen odavno pokojni muž
I ova mi je

Ja sam se najviše usrao u gaće kad sam naleteo na zvučne zapise egzorcizma Anneliese Michel. Ne znam da li su fake, ali sam se usrao.
A što se duhova tiče, ova mi je jeziva
Na prvoj slici bakica, kojoj neko viri iza leđa.
SpoilerShow

SpoilerShow

SpoilerShow

We're all mad here...
- Josef K
To je prestrašnoAndrej wrote:Ja sam se najviše usrao u gaće kad sam naleteo na zvučne zapise egzorcizma Anneliese Michel. Ne znam da li su fake, ali sam se usrao.
- Jandra
Aj da i to čujemo...Zadro wrote:To je prestrašnoAndrej wrote:Ja sam se najviše usrao u gaće kad sam naleteo na zvučne zapise egzorcizma Anneliese Michel. Ne znam da li su fake, ali sam se usrao.
- dr_gonzo
Zajebano za slušat u 4 sata ujutro a vani nema svjetla jer je nestalo struje...što se meni dogodilo, a slušao sam Anneliese Michel, pa onda ono što su znanstvenici snimili u jednoj špilji na 500 ili 800 dubine...kao da sam pakao se dere...iako je to naravno jeka vjetra i zraka, a ne pakao, ali kad čuješ onakve glasove usereš se svejedno...
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Josef K
Re:
dr_gonzo wrote:Zajebano za slušat u 4 sata ujutro a vani nema svjetla jer je nestalo struje...što se meni dogodilo, a slušao sam Anneliese Michel, pa onda ono što su znanstvenici snimili u jednoj špilji na 500 ili 800 dubine...kao da sam pakao se dere...iako je to naravno jeka vjetra i zraka, a ne pakao, ali kad čuješ onakve glasove usereš se svejedno...
- Andrej
Re:
Meni se baš nešto slično desilo. Došao sam mrtav umoran oko 3 ujutro kući i posle dan i po nespavanja čuo "TO".. Brrrrrr...dr_gonzo wrote:Zajebano za slušat u 4 sata ujutro a vani nema svjetla jer je nestalo struje...što se meni dogodilo, a slušao sam Anneliese Michel, pa onda ono što su znanstvenici snimili u jednoj špilji na 500 ili 800 dubine...kao da sam pakao se dere...iako je to naravno jeka vjetra i zraka, a ne pakao, ali kad čuješ onakve glasove usereš se svejedno...
A, još da maler bude veći, to nisam ni tražio, nego izgovor nekih latinskih fraza. Samo što nisam osedeo u sekundi.
Kakav je to drugi snimak? Na to nisam naleteo.
We're all mad here...
- dr_gonzo
Imam ga negdje među dokumentima a jeben ti evo san ga naša i na youtubeu:
http://www.youtube.com/watch?v=7MxdCU2f7ic
E sad, kako kaže prika u drugom komentaru da je to fejk snima. No, hajde recimo da nije. Onda može biti jedino protok vjetra i šuštanje odjeka...sablasno zvuči, ali jedino logičko objašnjenj je to.
Sranje ja znam da ima dosta stvari koje su istinite, ali ipak prije svega logika je No.1
E sad, kako kaže prika u drugom komentaru da je to fejk snima. No, hajde recimo da nije. Onda može biti jedino protok vjetra i šuštanje odjeka...sablasno zvuči, ali jedino logičko objašnjenj je to.
Sranje ja znam da ima dosta stvari koje su istinite, ali ipak prije svega logika je No.1
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Josef K
Re:
dr_gonzo wrote:Imam ga negdje među dokumentima a jeben ti evo san ga naša i na youtubeu:
- Jandra
E, daj stavi i tu Michell il kaj god, pa ću danas baš prije spavanja vidit kolko će utjecat.