The Expendables (2010)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Andrej

Re: The Expendables (2010)

Post by Andrej » 04 Sep 2010, 23:00

Ghostface wrote:Jebote, diga mi je živce jedan lik s drugog foruma kojemu je film loš, i to bi bilo ok da nije ovo napisa:

"Onaj kome se ovaj film sviđa očito nije pogledao puno filmova u životu."

I još uvjerljivo tvrdi kako su fanovi filma u manjini. Koja budala glupa! :evil: :evil: :evil: :evil: :skrujufakju:
A ja sam naleteo u par novina na kritike "vrsnih" filmskih kritičara koji kažu - otprilike citiram -
Film za nabildovane, ćelave i napržene tinejdžere bez grama mozga, s pitbulom u jednoj i pištoljem u drugoj ruci.....
Tako nekako...
Slatko sam se ismejao debilima.
Jednom od autora, na njegovoj on-line kritici, koji je toliko napljuvao vrednost filma i njegovu "jadnu" priču, samo sam naveo tačno 48 slovnih, interpunkcijskih i gramatičkih grešaka koje je napravio. :lol:
S budalama se treba sprdati.
Idem sad da prošetam pitbula. E, nemam jebiga... Nahraniću mačku onda.
We're all mad here...

chatterer

Post by chatterer » 04 Sep 2010, 23:45

Andrej wrote:
A ja sam naleteo u par novina na kritike "vrsnih" filmskih kritičara koji kažu - otprilike citiram -
Film za nabildovane, ćelave i napržene tinejdžere bez grama mozga, s pitbulom u jednoj i pištoljem u drugoj ruci.....
Tako nekako...

Idem sad da prošetam pitbula. E, nemam jebiga... Nahraniću mačku onda.
:lol: :lol:

Ašow

Post by Ašow » 05 Sep 2010, 01:36

To je to andrej, respektara.

Meni je film predivan. Pogledo sam ga vec 3 puta.

Potrefili su neke stvari koje ce dugo ostati mi u pamcenju, kao npr...
SpoilerShow
kad se willis, arnold i stallone nadju na istom mjestu i kad švarcika odbrusi staloneu
--------
Last.fm

Andrej

Post by Andrej » 05 Sep 2010, 01:48

Ma, apsolutno se slažem sa Dragonrage kad kaže da su neki ljudi zaboravili da se zabavljaju. Najgore je kad čovek počne sebe preozbiljno da shvata i zaboravi šta je bitno.
Jbt...ono, kad izgubiš dete u sebi, pa rokni se odmah :toimonster:
A ti preseravači, što kenjaju po filmu....to su oni što ih svaka osnovna škola imau u drugom razredu...dok ti nosiš patike, ideš poderanih kolena, sa loptom u jednoj, motkom u drugoj, pola zuba ti fali od grudvanja kamenjem posle škole, njima je mama stavljala leptir mašne, obavezno akt-tašna i sendvič koji se jeo u žbunju da niko ne traži griz...
Moraju na nečemu da se izbace frustracije iz detinjstva - The Expendables je neprijatelj!!!!!!!!
We're all mad here...

filmofil

Post by filmofil » 05 Sep 2010, 02:23

svaka čast, dobro si to rekao andrej

meni se bljuje od tih "kritičara", jednostavno mi se gade...kako netko tko se proglašava ljubiteljem filmova napiše takvu recenziju? nažalost, takvih je ljudi sve više, oni koji se stavljaju iznad ostalih jer smo mi filmski needucirana masa koja puši marketing naveliko i ne razmišljamo svojim mozgom pošto se povodimo za drugima, a oni su, naravno, glas zdravog razuma koji nas podsjeća da filmovi nisu zadovoljstvo već nužno zlo kao u slučaju expendablesa
This is the Zodiac speaking.

elrania

Post by elrania » 05 Sep 2010, 04:46

Andrej wrote: A ja sam naleteo u par novina na kritike "vrsnih" filmskih kritičara koji kažu - otprilike citiram -
Tako nekako...
ovo je žešći debilizam, da.
meni se film nije svidio, al oduševljena sam dragonovim posljednjim komentarom i baš mi je drago što ga toliko vas jako voli.
ujedno mi je i žao što sam ostala tako kilavih dojmova, al jebiga, možda će mi dvojka više pasati. :D

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Sep 2010, 11:09

Ghostface wrote:Jebote, diga mi je živce jedan lik s drugog foruma kojemu je film loš, i to bi bilo ok da nije ovo napisa:

"Onaj kome se ovaj film sviđa očito nije pogledao puno filmova u životu."

I još uvjerljivo tvrdi kako su fanovi filma u manjini. Koja budala glupa! :evil: :evil: :evil: :evil: :skrujufakju:
ma ja se više ne obazirem na takve postove jer su to većinom jbg, idioti koji se prave pametni. Salt je na jednom forumu od svakog forumaša popljuvan jer je "nerealan". Kako jedna mršava ženska može sama pobiti 50 agenata ili napraviti stotine stvari... Ili za Centurion "kako ženska od 50 kg može baratati mačevima". Za A - team (2010) ne želim govoriti kakve su bile idiotske izjave. :facepalm:

Dragonrage je odlično kazao u tekstu. A ne kužim takve ljude koji gledaju akcijske filmove i onda poslije pljuju jer su očekivali sada nešto "pametno". :roll: Filmovi za opustiti se, mozak na pašu, puno akcije, visoki bodycount i uživaš. A ne misliš o tome da li je moguće tenkom upravljati u zraku...

Andrej - dobra. :lol: Da, najviše pamtim one blesave recenzije iz Jutarnjeg. Čovjek je imao recenzirati nastavak TCM remakea i popljuvao je film i samo pisao o tome kako mu se gade filmovi koji se baziraju na krvi i nasilju. WTF? A niti jedna rečenica uopće o filmu. Ili za Dark knight - čovjek mrzi superherojske filmove i ne voli ih gledati, pa je onda samo popljuvao cijeli film.
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 05 Sep 2010, 12:57

elrania wrote: ovo je žešći debilizam, da.
meni se film nije svidio, al oduševljena sam dragonovim posljednjim komentarom i baš mi je drago što ga toliko vas jako voli.
ujedno mi je i žao što sam ostala tako kilavih dojmova, al jebiga, možda će mi dvojka više pasati. :D
Generalno, nije ni bitno da li se nekome svideo. Odgledao sam toliko filmova da bi mi trebao malo bolji digitron da preračunam broj, a opet nemam muda da zapljunem neki, na način na koji su ovaj popljuvali, jer nemam potvrdu lekara da sam najpametniji na svetu i nagradnu plaketu za sav popijeni mozak univerzuma.
Postoji jedna divna poslovica - "Tvoja sloboda razmahivanja rukama se završava tamo gde počinje nečiji nos".
We're all mad here...

metallicat

Post by metallicat » 05 Sep 2010, 17:07

izašla oduševljena iz kina, odličan :D
Image

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 05 Sep 2010, 19:31

Meni se film svidio. Ima početak i kraj, taman mozak na pašu i uživaj na akcione scene.

Velik plus filma je što se sve lijepo vidi, a ne kod ovih današnjih filmova gdje se kamera non stop trese gore dole, pa kurac ti šta tu vidiš ko koga i kako...

Jedini minus filma mi je:
SpoilerShow
- što nitko od Stalloneove ekipe nije poginuo, pa čak ni Dolph
- i ta scena sa Willisom; Stalloneom i Arnijem nije bila tako epska kako su svi govorili, jer mislim da su kompjuterski ubacili Arnija (to je sigurno), a bogme i Willisa (ovo nisam baš siguran, ako jest onda je tu bio dubler za scene sa leđa)...i što je najgore dijalog je jedva zadovoljavajući s tom da ono kad Arni kaže da se Stallone ionako voli igrati u džungli sigurno Anrijeva zamisao.
Šteta što to nije bio neki bolji dijalog kao onaj u "Vrućini" između De Nira i Pacina
Jednostavno sam uživao u akciji i to je to (koljaža, mačo fajtovi i svi su doblil svoj mali trenutak)...pogotovo kad su
SpoilerShow
avionom sravnili sve
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

jeba

Post by jeba » 05 Sep 2010, 20:23

Meni je film bio dosta dobar.

To što neki ljudi kažu da je film loš je njihov problem. Ima ekipe koja pročita da su neki cjenjeni kritičari rekli da je film loš, pa onda i on kažu da je loš. Valjda nemaju svoj stav.

Ako neko mislim da sam ja u banani zato što je meni film dobar, opet njegov problem. Ne dira me što drugi misle, a i svako ima svoj ukus, pa prema tome...

Andrej

Re:

Post by Andrej » 05 Sep 2010, 20:55

dr_gonzo wrote: Jedini minus filma mi je:
SpoilerShow
SpoilerShow
Meni je baš to bilo nekako simpatično. Znaš, ono - "oldschool" varijanta - srušili smo ceo grad, pola planete u plamenu, a nikome dlaka s glave ne fali. Naivno, ali "Džeki Čen" veselo :partyman:
We're all mad here...

john_constantine

Re: Re:

Post by john_constantine » 05 Sep 2010, 21:03

Andrej wrote:
dr_gonzo wrote: Jedini minus filma mi je:
SpoilerShow
SpoilerShow
Meni je baš to bilo nekako simpatično. Znaš, ono - "oldschool" varijanta - srušili smo ceo grad, pola planete u plamenu, a nikome dlaka s glave ne fali. Naivno, ali "Džeki Čen" veselo :partyman:
baš to. Naročito ako si kao klinac gledao njihove filmove, jednostavno uživaš u toj sceni kao malo dijete. :kokicarenje:
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 05 Sep 2010, 22:11

Zato taj film nikad neće biti 12 žigosanih za 21 stoljeće :zubifale:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

filmofil

Re:

Post by filmofil » 05 Sep 2010, 23:52

dr_gonzo wrote:Zato taj film nikad neće biti 12 žigosanih za 21 stoljeće :zubifale:
da, al nikad nije ni pokušao to biti...meni je film super ovakav kakav je, prava posveta 80-ima
SpoilerShow
kad si ti vidio da neki glavni lik umre u takvim filmovima? :D
This is the Zodiac speaking.

Post Reply