Last Post Wins !!!11one
- DrugsBunny
Re: Last Post Wins !!!11one
Hoćemo sočne detalje.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Josef K
Sočni detalji su u topicu Što ste zadnje kupiliDrugsBunny wrote:Hoćemo sočne detalje.
Ma bilo je odlično. U Barceloni smo bili na pjena partiju i poslje se pijani kupali u moru i skoro poginuli
Vidio sam imax kino u barci
U Rimu smo umrli od razgledavanja i nismo imali tak puno slobodnog vremena, ali ja sam uspio svoje pokupovat
Sad doma pijem čajeve i medove jer smo svi bolesni i prehlađeni, ali isplatilo se
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
- Scarface
john_constantine wrote:je li tko gledao film Nightmare detective (2006)?
Ja san ga bija stavija u Pogodite koji film topic i niko nije zna pogodit, pa san ga preporučija svima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
Da, zato mi je i završio na spisku u programu Personal video database i sada je došao na red za gledanje. Ajde, ideja izgleda zanimljivo, a i trenutačno sam se zaželio azijskih ostvarenja, baš prije nego počnem s borilačkim filmovima kao pripremu za trash festival.Ghostface wrote:john_constantine wrote:je li tko gledao film Nightmare detective (2006)?
Ja san ga bija stavija u Pogodite koji film topic i niko nije zna pogodit, pa san ga preporučija svima.
a i pitanje sam postavio jer me zanima što mogu očekivati od filma s obzirom da je lik režirao Tetsuo. Ok, nisam niti to pogledao, ali moram jedanput.
Last edited by john_constantine on 01 Sep 2010, 21:30, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- Josef K
Cons jel se zna možda koji dan če bit Nasty Nancy na festivalu?
- john_constantine
ne znam. Znam da je na popisu, ali još nema programa. A u kafiću Kult nemaju pojma kao i obično. Inače je uvijek bio program, ali zadnju godinu si mogao dobiti tek prvi dan festivala. Ali vjerujem da neće biti već prvi dan festivala, kvalitetnije trash filmove ili naše uvijek stavljaju zadnjih dana. Ako pronađem program, javim.Zadro wrote:Cons jel se zna možda koji dan če bit Nasty Nancy na festivalu?
P.S.
Vidim da Romeo i Julio (borilački) nije upao u listu.
Michel puši karu.
- Josef K
Super! Jer mene nema prvi dan.john_constantine wrote:ne znam. Znam da je na popisu, ali još nema programa. A u kafiću Kult nemaju pojma kao i obično. Inače je uvijek bio program, ali zadnju godinu si mogao dobiti tek prvi dan festivala. Ali vjerujem da neće biti već prvi dan festivala, kvalitetnije trash filmove ili naše uvijek stavljaju zadnjih dana. Ako pronađem program, javim.Zadro wrote:Cons jel se zna možda koji dan če bit Nasty Nancy na festivalu?
P.S.
Vidim da Romeo i Julio (borilački) nije upao u listu.
- Sammy
jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- John_Ryder
- elrania
i jandra, ima kakvih novosti o razredniku i sl? 
gledam sad malo str od gimnazije i moram reć wow na izbor onih nekih izbornih predmeta. zbilja su se potrudili da škola zaživi.
btw, morat ćeš mi reć za što sad služi ona manja novouređena građevina desno od gimnazije
gledam sad malo str od gimnazije i moram reć wow na izbor onih nekih izbornih predmeta. zbilja su se potrudili da škola zaživi.
btw, morat ćeš mi reć za što sad služi ona manja novouređena građevina desno od gimnazije
- Jandra
Teta Mihaljević je razrednik. I kakvi izborni predmeti? Nisam baš ni gledao, a ni ne znam di da gledamelrania wrote:i jandra, ima kakvih novosti o razredniku i sl?
U onoj novoj zgradi je geografija, likovni, povijest i možda još nešto, nisam siguran.
- elrania
Jandra wrote:
Teta Mihaljević je razrednik.
evo, imaš ih ovdje. kad sam ja bila, od stranih jezika se nudio samo španjolski i nije bilo pol ovih stvari.I kakvi izborni predmeti? Nisam baš ni gledao, a ni ne znam di da gledam![]()
U onoj novoj zgradi je geografija, likovni, povijest i možda još nešto, nisam siguran.
- Jandra
Ahaaa. A većina tog otpada jer ima malo ili nema uopće zainteresiranih. Ja sam htio učit talijanski kao 2. jezik, bez njemačkog, ali još su me i stavili pod napredni njemački. Kad sam pitao jel mogu ić na ovaj početni jer nisam baš briljirao u osnovnoj
rekli su da tako svi kažu samo da se ne moraju trudit
Al izdržat ću ja
Al izdržat ću ja