već si završio 30 % igre. Čitam da traje samo 4 sata...Bub wrote:Skinio Kane and Lynch 2 Dog Days i igrao pola sata, okay je igra ali nije me nešto dojmila...klasična rokavela. Jedino "cover" mi je super slično kao u Mass Effect-u, što fali većini igara.
Igre, konzole i slično
- john_constantine
Re: Igre, konzole i slično
Michel puši karu.
- Bub
Ma no, dok pogledaš uvod i namjestiš rezoluciju, pa dok skužiš malo kretnje i kako umireš to je tih pol sata. Nisam znao da traje 4h, ali di god pročitam nije baš dobila veliku ocjenu i priča je navodno loša.john_constantine wrote:već si završio 30 % igre. Čitam da traje samo 4 sata...Bub wrote:Skinio Kane and Lynch 2 Dog Days i igrao pola sata, okay je igra ali nije me nešto dojmila...klasična rokavela. Jedino "cover" mi je super slično kao u Mass Effect-u, što fali većini igara.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
jep, a i ne vjerujem previše u uspjeh filma...Bub wrote:Ma no, dok pogledaš uvod i namjestiš rezoluciju, pa dok skužiš malo kretnje i kako umireš to je tih pol sata. Nisam znao da traje 4h, ali di god pročitam nije baš dobila veliku ocjenu i priča je navodno loša.john_constantine wrote:već si završio 30 % igre. Čitam da traje samo 4 sata...Bub wrote:Skinio Kane and Lynch 2 Dog Days i igrao pola sata, okay je igra ali nije me nešto dojmila...klasična rokavela. Jedino "cover" mi je super slično kao u Mass Effect-u, što fali većini igara.
Michel puši karu.
- Wendigo
počeo novog lika u titan quest - paladin (stormcaller / defender). one tough sonofabitch... idem kroz igru kao nož kroz putar i skoro pa nemogu umrijeti. 
-
John_Ryder
ja igram mafiu 2,ništa posebnog,više kao neki film nego igra
- Wendigo
ni meni ta mafia nikad nije sjela. pre "normalna" mi je igra. meni treba neki dobar HC pokolj - fantasy, SF, WW2 ili horror. 
-
John_Ryder
ma ja to sad prvi put igram,jedinicu nisam nikad ni igrao,a ono prosječna igra zbog humora joe-a,inače ju nebi ni igraoWendigo wrote:ni meni ta mafia nikad nije sjela. pre "normalna" mi je igra. meni treba neki dobar pokolj - fantasy, SF ili horror.
- Bub
Jesi probao torchlight?Wendigo wrote:meni treba neki dobar HC pokolj - fantasy, SF, WW2 ili horror.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Wolfenstein iz 2009-te. Sva četri žanra u jednom.Wendigo wrote:ni meni ta mafia nikad nije sjela. pre "normalna" mi je igra. meni treba neki dobar HC pokolj - fantasy, SF, WW2 ili horror.
Ili F.E.A.R. franšiza.
We're all mad here...
-
John_Ryder
ma singularity ,http://www.youtube.com/watch?v=1W-Q08Kt ... re=related igra je vrh vrhovaAndrej wrote:Wolfenstein iz 2009-te. Sva četri žanra u jednom.Wendigo wrote:ni meni ta mafia nikad nije sjela. pre "normalna" mi je igra. meni treba neki dobar HC pokolj - fantasy, SF, WW2 ili horror.
Ili F.E.A.R. franšiza.
- Jandra
Ili još bolje Return to castle Wolfenstein. Meni jedna od najboljih igara ikada. Svako malo ju moram zaigrat.Andrej wrote:Wolfenstein iz 2009-te. Sva četri žanra u jednom.Wendigo wrote:ni meni ta mafia nikad nije sjela. pre "normalna" mi je igra. meni treba neki dobar HC pokolj - fantasy, SF, WW2 ili horror.
Ili F.E.A.R. franšiza.
- Wendigo
odigrao sam i return to castle wolfenstein i F.E.A.R. koji mi je najbolji FPS. ovaj novi wolfy bum isto jednog dana...
- john_constantine
- Jandra
Koja grafika
-
John_Ryder
jedva čekam Arkham City,arkham asylum je predobra igra a za ovo najavljuju da će biti još mračnije i zanimljivije