Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Andrej
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Stalker (1979) Andrei Tarkovsky
Vizuelno šokantno remek-delo.
Teška priča.
10/10
Teška priča.
10/10
We're all mad here...
- chatterer
i za mene je 10/10Andrej wrote:Stalker (1979) Andrei Tarkovsky
Teška priča.
10/10

Red Rock West - odlučio pogledati radi Cagea i Hoppera, obojica odlična i ovdje.. Očekivano dobar i napet film iako predvidiv
3/5 (7/10)
- sikeone
Kick ass 4/5- odličan film sa odličnom akcijom, dobrim humorom i otkačenim likovima. Definitivno među boljim filmovima ove godine
J...š film u kojem nema tuče
- Wendigo
clash of the titans (2010)
3/5 - hm, bolje nego što sam očekivao. ljubitelj sam grčke mitologije i originalnog filma, a i posebno mi se dopao cjelokupni vizualni stil.
3/5 - hm, bolje nego što sam očekivao. ljubitelj sam grčke mitologije i originalnog filma, a i posebno mi se dopao cjelokupni vizualni stil.
- elrania
Modify (2005) - napokon sam ga pogledala i jako sam zadovoljna. lijep je dokumentarac o tjelesnim modifikacijama s temeljitim prikazima svega i svačega, mada sam se mrvicu nadala da budu još neke sitnice prikazali (ima klasičnih plastičnih operacija, skarifikacija, brendinga, penis-implantata, splittova, suspenzija, a nema običnih ženskih gen. bušenja
). u svakom slučaju, ovo je bila dodatna motivacija za neke stvari 

-
Thursday - vrlo zanimljivo. Smislena radnja, ali pomalo očekivan rasplet. Likovi su jako dobri.
- DrugsBunny
Barry Lyndon (1975) - 8/10
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- remike2
Alice Doesn't Live Here Anymore (1974) - 10/10, odličan i prekrasan film!
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- remike2
Rushmore (1998) - 9/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
Nije baš devetka, ali tu je negdje. Zanimljiv film u svakom slučaju.remike2 wrote:Rushmore (1998) - 9/10
- remike2
Nije baš devetka, ali tu je negdje. Zanimljiv film u svakom slučaju.[/quotejeba wrote:remike2 wrote:Rushmore (1998) - 9/10
Meni baš super crna komedija i jedna od omiljenih općenito koju uvijek mogu pogledati, neobična, zanimljiva, Bill Murray je zakon, a naročito meni uvijek drag Jason Schwartzman.
-
In hell
evo još traje, gledam ga po 3. put
super film
9/10
evo još traje, gledam ga po 3. put
super film
9/10
- Asfodel
SM-rechter - vrlo dobra belgijska drama istinitog događaja o suđenju uglednom sucu zbog upražnjavanja bdsm-a koje su javnost i vlasti percipirale kao zlostavljanje supruge
Cijelim filmom se proteže odgovarajuća sumorna atmosfera, ali postoji dojam da nešto nedostaje i da je moglo biti maštovitije. Zanimljiv je zapravo zbog same tematike i pitanja koja nameće oko neinformiranosti o ssc-u ili posvemašnje malograđanštine te sudačke etike. To se dogodilo 1997. na pragu 21. stoljeća... pomalo nevjerojatno...

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Jandra
One flew over cuckoos nest - 10/10
Ma savršeno! Stvarno savršeno. Možda najbolji film koji sam gledao. Al nije mi jasan kraj.
Ma savršeno! Stvarno savršeno. Možda najbolji film koji sam gledao. Al nije mi jasan kraj.
SpoilerShow
Zašto Chief ubije McMurphy-ja?
- cactus
AIRPORT 77
AIRPORT 79
Dakle,filmovi katastrofe,od kojih je prvi donekle i dobar ali predug a drugi je katastrofa i u još jednom smislu. Oba imaju poznate glumce sedamdesetih,neloše efekte (neke),sporu radnju do prve polovice i malo naivnosti.
77-7/10
79-6/10
AIRPORT 79
Dakle,filmovi katastrofe,od kojih je prvi donekle i dobar ali predug a drugi je katastrofa i u još jednom smislu. Oba imaju poznate glumce sedamdesetih,neloše efekte (neke),sporu radnju do prve polovice i malo naivnosti.
77-7/10
79-6/10
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.