Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
john_constantine

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by john_constantine » 28 Aug 2010, 14:09

filmophil wrote:marley & me 7/10

mali 'odmor' od filmova, uzel sam si ovo da razbijem azijski maraton koji sam imao zadnjih par dana

inače, solidno napravljeno, plačem uvijek na te priče o životinjama :( :)
gle,gle, a nisi li mi davno govorio da ne voliš azijske filmove jer su azijati? :mrgreen:
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 28 Aug 2010, 14:39

john_constantine wrote:

mali 'odmor' od filmova, uzel sam si ovo da razbijem azijski maraton koji sam imao zadnjih par dana

gle,gle, a nisi li mi davno govorio da ne voliš azijske filmove jer su azijati? :mrgreen:
upravo to, DAVNO :lol: sad ih obožavam...prije su u igri bile i predrasude neke, a i ja sam jako tvrdoglav pa nisam ni davao šansu ničem izvan hollywooda...naglašavam, DAVNO
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Aug 2010, 14:59

filmophil wrote:
john_constantine wrote:

upravo to, DAVNO :lol: sad ih obožavam...prije su u igri bile i predrasude neke, a i ja sam jako tvrdoglav pa nisam ni davao šansu ničem izvan hollywooda...naglašavam, DAVNO
a jbg, ljudi pamte takve stvari. :mrgreen: Drago mi je da si promijenio mišljenje, he. Još da kreneš i s kaiju filmovima. :butthead:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 28 Aug 2010, 15:34

Da, još ga čekaju kaiju, mecha i superhero filmovi iz tokusatsu žanra, tek će onda vidit koja je psihodelija ta azijaština. :zubifale: :zubifale:

Gleda san Ultramana i Guyvera nedavno i unatoč bebastoj naivnosti, gušta san ka malo prase. :mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

remike2

Post by remike2 » 28 Aug 2010, 17:52

Bubble Boy (2001) - 3/10
The Big Lebowski (1998) - 10/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 28 Aug 2010, 18:17

Scarecrow (1973) - 7/10
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Aug 2010, 18:40

Ghostface wrote:Da, još ga čekaju kaiju, mecha i superhero filmovi iz tokusatsu žanra, tek će onda vidit koja je psihodelija ta azijaština. :zubifale: :zubifale:

Gleda san Ultramana i Guyvera nedavno i unatoč bebastoj naivnosti, gušta san ka malo prase. :mrgreen:
Za ovo prvi put čujem. Možeš li mi preporučiti filmove iz te kategorije? :D
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 28 Aug 2010, 18:56

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:Da, još ga čekaju kaiju, mecha i superhero filmovi iz tokusatsu žanra, tek će onda vidit koja je psihodelija ta azijaština. :zubifale: :zubifale:

Za ovo prvi put čujem. Možeš li mi preporučiti filmove iz te kategorije? :D

To su ti recimo Power Rangersi (samo šta je to američka verzija, u Japanu se zovu Super Sentai), zatim Kamen Rider, Guyver i Ultraman, Spectreman i Moonlight Mask. To su oni koje san ja gleda i koji su mi zabavni. Na wikipediji san ih tražija još, ali zasad još nisan pogleda ostale. :wink:

EDIT: Zaboravija san i japanske verzije Spidermana i Captain Americe (tamo se zove Battle Fever J). Taj Spiderman je čak bija u nas na vhs-u ako se dobro sićan, zva se nešto ka "Zmajevo gnijezdo" il tako nešto.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 28 Aug 2010, 19:05

Evo na ovoj slici se najbolje vidi koje je to ludilo. :mrgreen:

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Aug 2010, 19:13

ma carevi. :mrgreen:
Michel puši karu.

DEXTER

Post by DEXTER » 28 Aug 2010, 19:33

The Expendables - 5/5
Serial Mom - 4,5/5
Date Night - 4/5
The Happening - 3/5
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 29 Aug 2010, 00:20

The Seventh Seal (1957) - 7/10... vidi se da je film ultra kvalitetan, ali mi nije najbolje sjeo.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

jeba

Post by jeba » 29 Aug 2010, 08:58

Sinoć - The Andromeda Strain - pa priča nije loša, ali dalo se to i puno bolje napravit, bilo je dosta materijala...

remike2

Post by remike2 » 29 Aug 2010, 09:56

Swimfan (2002) - 5/10
3 A.M. (2001) - 6/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Aug 2010, 10:10

The Andromeda Strain (2008) - zabavna SF mini serija za par odličnih scena (masovni napad ptica) i zanimljive radnje usprkos nekim prilično predvidljivim situacijama.
SpoilerShow
Ono, kada sam vidio da se samouništenje poništava prstom, odmah sam znao da će taj lik umrijeti i da će mu netko morati odrezati prst
Tih 3 sata je brzo prošlo i niti u jednom trenutku nije bila dosadna, do solidnog završetka. 3/5
Michel puši karu.

Post Reply