Gledao sam jucer prvu epizodu, nije lose.
Posebice impresivno spricanje sala na liposukciji pred kraj epizode.
Je, Michael Jackson je prva stvar koja mi je pala na pamet, samo sam cekao jedan South Parkovski 'yuhoo' iz njegovih usta.john_constantine wrote:Evo, pogledao sam, prejebena serija. Počinjem ju pratiti.
Ali onaj njihov sin, jebote, pljunuti michael jackson.
Nasilje, hm, pa osim plastične operacije lica koja izgleda kao da sam bio u mesnici, ništa drugo nema
Ajde, ajde...barem je bolje od Zabranjene Ljubavi hahahajohn_constantine wrote:je, stvarno, što dalje gledam, sve više postaje sapunica. Ovaj je prevario ženu sa drugom koja se upravo ubila zbog bolesti. Ovaj koji je pregazio curu, sada ova ima amneziju, pa ga smatra prijateljem. Žena koja bi htjela poševiti "mušku kurvu", a ne može jer je vjerna mužu. I sada ovaj ženskaroš oplodi seksofilku... Je li to gledam sapunicu?![]()
Jadno im je to sada što su pokušali podvaliti to pod seksom i nasiljem.
Definitivno nije serija od koje se pogleda jedna epizoda, kao i sve druge serije u kojima se prica nastavlja.elrania wrote:unda se uhvati dokumentaraca...
a sto se serije tice, uspjela sam, napokon, pogledati jednu epizodu i nije me odusevilo bas
nije lose, ali ocekivala sam nesto malo vise drugacije no sto je, s obzirom da su svi koje znam ostali odusevljeni