Lost
- Wendigo
Re: Lost
4. sezona se bliži kraju i... ovo je najbolja fakin serija, ever!
scenaristu treba podići spomenik. ne pamtim kada sam gledao nešto toliko interesantno i složeno. svaka mu čast na svim tim "zavrzlamama", poveznicama, likovima poput bena itd, itd.
po kompleksnosti radnje i likovima bih se usudio ovo usporediti sa ASOIAF.
scenaristu treba podići spomenik. ne pamtim kada sam gledao nešto toliko interesantno i složeno. svaka mu čast na svim tim "zavrzlamama", poveznicama, likovima poput bena itd, itd.
po kompleksnosti radnje i likovima bih se usudio ovo usporediti sa ASOIAF.
SpoilerShow
znao sam da će se kad tad naletjeti na michaela, bilo bi totalno nepošteno da je samo tako izmigoljio.
- Jandra
O moj Bože!!! Pa mene će to pojest. Upravo završih 4. sezonu. There are so many questions!!!!! Čak sam razmišljao da na youtubeu pogledam skraćenu verziju Losta u 3 minute, ali sam odlučio da si ne želim uskratit taj element iznenađenja. Ubit će me ta znatiželja!!!!

SpoilerShow
Ona scena kad Desmon ugleda Penny... nemam riječi.
A kad sam vidio Lockea u lijesu nisam se mogao suzdržaz od smijeha
A kad sam vidio Lockea u lijesu nisam se mogao suzdržaz od smijeha
- Jandra
Došao sam do vrlo bitne spoznaje. Ne znam sad jel to vama bilo očito, al meni je tek sad palo na pamet. Dakle, morali su svakih 108 minuta stiskat gumb. Cijelo vrijeme se pitam zašto 108 i onda mi dođe. 4 + 8 + 15 + 16 + 23 + 42 = 108
- Asfodel
Ja sam još prije nekoliko godina zamijetila zanimljivu okolnost da se neki likovi zovu kao neki poznati filozofi.
Da je riječ o tipa dva lika ne bih ništa rekla, ali eto učinilo mi se zanimljivim, no ipak ne toliko da bih išla istraživati
:lijeno đubre:
Ne da mi se nabrajati osobe, jer bi mogao biti spoiler za trenutne gledače što se tiče jednog imena..
Da je riječ o tipa dva lika ne bih ništa rekla, ali eto učinilo mi se zanimljivim, no ipak ne toliko da bih išla istraživati
Ne da mi se nabrajati osobe, jer bi mogao biti spoiler za trenutne gledače što se tiče jednog imena..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out