chatterer wrote:Dragonrage wrote:
Ja sam stekao dojam da sem Stathama i Stallonea koji i jesu glavni igrači, svi ostali imaju gotov jednaku minutažu (izuzev Willisa i Arniea, ali ni u njihovom slučaju nisam stekao sojam ono tima da su se pojavili samo u jednom kadru i da ih nema više).
to me najviše i smeta, što najveće akcijske zvijezde nemaju isti tretman, ovako ispada da je Stallone veći i bolji akcijski junak od Willisa ili Arnija
A čuj...kaj se njih tiče, njih nije ni mogao proidobiti za više minutaže da je i htio...a dam se kladit da je i htio. Zapravo...imao je jebenu sreću da je uopće i pridobio Arnia jer teoretski on ne bi ni smio glumiti dok je Guverner. Ako sam dobro pročitao negdje...ekipa iz Kalifornije poziva na bojkot filma zbog toga jer u njemu Arnie glumi, pa makar i tih 5 min, baš zbog toga jer je još uvijek guverner.
Nadajmo se da će ga pridobiti za nastavak i da će mu dat veću ulogu s obzirom da ovom završava mandat uskoro a neče se više kandidirat...a čini mi se da bi to moglo biti moguće jer je Sly do sada već nekoliko puta spomenuo da želi više Arnia u nastavku...a ideju od Willisu kao negativcu si već vjerojatno čuo...
chatterer wrote:
A čuj...to je uvijek bio i biti će problem kod filmova sa ovako velikim glumačkim ansamblom. Da bi svi dobili zadovoljavajući minutažu, film bi trebao trajati cirka 4 sata. KAo što rekoh...ni dodatnih 20-ak min ne bi škodlo...
Dosta bi bilo 3 sata, tako nešto sam i želio,
3 sata spektakularne i nezaboravne akcije u kojoj bi svi dobili istu minutažu i bili onakvi kakve ih znamo.
A sad kad je već napravio to što je napravio, bilo bi pošteno da u slučaju nastavka Arnie i Willis vode glavnu riječ, a Stallone i Statham da se pojave na par minuta na početku

3 sata!!? Malo si previše očekivao. Ja sam se nadao da će biti barem 2...ali već neko vrijeme sam znao koliko film traje tak da mene trajanje nije razočaralo...
Dobio sam spektakl, dobio sam fenomenlanu akciju...ono...od 90 i neš minuta filma, 70-ak minuta stalno neš frca po ekranu, ljudi se ubijaju, mlate...ma nisam ništa bolje mogao tražiti od ovog filma...
Jedini problem je taj što je ovako nešto trebalo nastati prije 20-ak godina...danas bi to bio kultni klasik.