Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
-
DrugsBunny
-
john_constantine wrote:Govorim o tome kako policija odmah reagira radi takve bezvezne izjave. I ja isto znam tako reći "da Milinoviću oboli sin, onda bi se tek poboljšalo zdrastvo". Sigurno se čovjek nekome zamjerio i doktor ga prijavio, ali to kako je policija brzo došla i još je bilo ozbiljno. 80 godišnji starac. A kada je trebalo pomoći i zaštiti ovu djevojku, niti prstom nisu maknuli da nešto naprave. I sada je majka izgubila dvoje djece radi bolesnog psihopata. Isto je dobivala prijetnje i pokazala im prijeteće sms poruke, ali ništa. Bitno da su reagirali radi nezadovoljnog 80 godišnjaka koji nije predstavljao nikakvu opasnost.
Čitaj malo više novine, pa ćeš znati otkud mi informacije.

Čitam jedino jutarnji jer mi se oni čine najobjektivnijima i politički nepristranima, a na njihovom portalu tu vijest nisam vidio.
Između ostalog nije sigurno da je policija tog starca tražila isključivo zbog tog.
Mislim da više manje ljude boli krc šta neki 80godišnjak ima reći o politici.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
john_constantine
DrugsBunny wrote:john_constantine wrote:Govorim o tome kako policija odmah reagira radi takve bezvezne izjave. I ja isto znam tako reći "da Milinoviću oboli sin, onda bi se tek poboljšalo zdrastvo". Sigurno se čovjek nekome zamjerio i doktor ga prijavio, ali to kako je policija brzo došla i još je bilo ozbiljno. 80 godišnji starac. A kada je trebalo pomoći i zaštiti ovu djevojku, niti prstom nisu maknuli da nešto naprave. I sada je majka izgubila dvoje djece radi bolesnog psihopata. Isto je dobivala prijetnje i pokazala im prijeteće sms poruke, ali ništa. Bitno da su reagirali radi nezadovoljnog 80 godišnjaka koji nije predstavljao nikakvu opasnost.

Čitam jedino jutarnji jer mi se oni čine najobjektivnijima i politički nepristranima, a na njihovom portalu tu vijest nisam vidio.
Između ostalog nije sigurno da je policija tog starca tražila isključivo zbog tog.
ma da, baš danas se javljaju liječnici da je bilo više prijetnji, ne samo prema Milinoviću. A tko zna što je bilo, ali i dalje stoji to da je policija brže i prije reagirala kod 80 godišnjaka nego kod jedne mlade djevojke čiji je život ugašen. A mogla je biti spašena... I problem je što nije prvi slučaj, a nije niti zadnji.
Michel puši karu.
-
Bub
Baš sam to čitao neki dan, naime frajer od te djevojke je došao par dana prije nego ih je pobio u kafić gdje radi i udario ju šakom u glavu, te na nju bacio bocu, ali ju je promašio i razbio staklo. Dobivala je prijetnje da će joj presudit čak je neke poruke pokazala policjii, a neke je obrisala pošto se bojala. Policiji te poruke i taj incident u kafiću nije bio dovoljan, a bitno da kad na facebook-u otvore grupe protiv nekog političara odmah ti pokucaju na vrata. Ma fuj gadi mi se to sve kad čujem, u kakvoj mi državi živimo!!
-
Asfodel
-
Decadentor wrote:Asfodel wrote:Decadentor wrote:briem da bu si pravio dredove

Seeeeksiiiiiii

weeeeeeee sad je definitivno

To mi je generalno fora, a valjda će i tebi dobro stajat

..zasad sam upoznala samo jednu osobu koju je to poružnilo

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Decadentor
Asfodel wrote:
To mi je generalno fora, a valjda će i tebi dobro stajat

..zasad sam upoznala s
amo jednu osobu koju je to poružnilo 
bit ce 2 uskoro

-
Scarface
john_constantine wrote:DrugsBunny wrote:john_constantine wrote:Govorim o tome kako policija odmah reagira radi takve bezvezne izjave. I ja isto znam tako reći "da Milinoviću oboli sin, onda bi se tek poboljšalo zdrastvo". Sigurno se čovjek nekome zamjerio i doktor ga prijavio, ali to kako je policija brzo došla i još je bilo ozbiljno. 80 godišnji starac. A kada je trebalo pomoći i zaštiti ovu djevojku, niti prstom nisu maknuli da nešto naprave. I sada je majka izgubila dvoje djece radi bolesnog psihopata. Isto je dobivala prijetnje i pokazala im prijeteće sms poruke, ali ništa. Bitno da su reagirali radi nezadovoljnog 80 godišnjaka koji nije predstavljao nikakvu opasnost.

ma da, baš danas se javljaju liječnici da je bilo više prijetnji, ne samo prema Milinoviću. A tko zna što je bilo, ali i dalje stoji to da je policija brže i prije reagirala kod 80 godišnjaka nego kod jedne mlade djevojke čiji je život ugašen. A mogla je biti spašena... I problem je što nije prvi slučaj, a nije niti zadnji.
A šta ti činiš da svijet učiniš boljim mistom? Negoduješ ka stara baba poput većine ljudi. Gade mi se ove tvoje "kritike" društva, pogotovo kad nikad nemaš apsolutno nikakvu informiranost a olako na svakog bacaš kamenje. Srami se!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
john_constantine
ma popuši mi kurac. Mogu kritizirati koliko hoću, i jebe mi se za tvoje mišljenje. Nisi ti najpametniji na svijetu. Osim toga, niti se ne moraš javljati na takve teme i pametovati mi. Radi takvih poput tebe je i sve u državi otišlo kvragu. Samo se ti skrivaj među tim tvojim azijskim serijama i stripovima. Nemaju svi bogate roditelje kao ti.

Tebe treba biti sram, a ne mene. Mene je isto pun kufer likova poput tebe i gade mi se tvoje izjave, razmišljanje, imitiranje dr. Housea i psovanje bez smisla. Amen.
P.S.
Ne moraš se truditi tražiti uvredljivi odgovor i psovati što je jedino što znaš. Ignore...

Michel puši karu.
-
Scarface
O, zar nisan već bija na ignore? Licemjeru! A to za bogate roditelje zaslužuješ šaku u lice, tek da znaš. Srića pa nemaš nekih društvenih kontakata inače bi sve otišlo u kurac puno prije nego šta triba. Jadan si, i ostat ćeš jadan, i neću nikad propustit priliku posrat te kad to zaslužuješ.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
john_constantine
Organizacija
Go Topless smatra kako je žensko pojavljivanje u toplesu u javnosti temeljno ljudsko pravo. Stoga će kroz tjedan dana organizirati velike prosvjede diljem Amerike na kojima će se žene u povorkama pojaviti bez gornjeg dijela odjeće, dok će muškarci iz solidarnosti nositi grudnjake. "Radi se o pravdi. Mi samo želimo jednaka prava za sve", tvrdi organizatorica Nadine Gary koja smatra da bi ovo pravo trebalo zaštiti Ustavom. Najveću podršku u ovoj borbi organizacija dobija upravo od - muškaraca.
AOL
Dajem podršku

Michel puši karu.
-
Bub
Insomnia
-
John_Ryder
prestrašno...ovi postovi iznad

"Im gonna touch you now."

-
Scarface
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/ ... tml?pos=n0
Taman su ove godine uvatili podmetače požara u Čiovu, i sad ovo. Joj, lomačo, di si kad te se triba.
-
Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.