uglavnom, film mi je čak i dosta dobar, kako su horror i gonzo rekli da napokon ne izlaze iz kina razočarani

Dragonrage wrote:BTW...pitanje za sve koji su gledali film.
Kako vi tumačite kraj?
Naime...SpoilerShowFishburne kaže da je na tom planetu već 10 sezona, što će reći, već 10 godina...ali na kraju, kad gl junaci uspiju pobiti Predatore, vidimo nebo puno padobrana, što će reći, dolazi nova ekipa, počinje nova sezona, što bi pak značilo da sezone ne počinju svakih godinu dana, već tipa svakih tjedan dana!?![]()
Ninja wrote:Jesi li ti u stanju napraviti recenziju bez da spoilas cijeli film?
Možda ovo:dr_gonzo wrote:Da mi je samo znati što sam ja to spoilao?
DeadFish wrote:Odgledao u kinu jučer, dobar film, no ima rupa u scenariju popriličnoSpoilerShowPrimjerice:
-kak nisu vidli planete odmah
-ak je planet tolko blizu sudarit će se međusobno
-kak doktor zna koja je to biljka na alienskom planetu
- zašto kad onaj kriminalac popije plasma cannon u leđa, obzirom da ima oklop, mu predator kroz taj isti oklop isčupa kičmu
- zašto nisu ubili onog predatora koji je zavezan tamo
itd itd
dr mladjo wrote:DeadFish wrote:Odgledao u kinu jučer, dobar film, no ima rupa u scenariju popriličnoSpoilerShowPrimjerice:
-kak nisu vidli planete odmah
-ak je planet tolko blizu sudarit će se međusobno
-kak doktor zna koja je to biljka na alienskom planetu
- zašto kad onaj kriminalac popije plasma cannon u leđa, obzirom da ima oklop, mu predator kroz taj isti oklop isčupa kičmu
- zašto nisu ubili onog predatora koji je zavezan tamo
itd itdSpoilerShow-gusta šumu,planeti postavljeni u horizont
-za ovo nisam siguran
-nisam siguran da ima oklop na leđima,več da je pogođen u rame ili sl..
-ako su ga njihovi ''neprijatelji zavezali'' možda bi nam mogao bit saveznik
a u vezi sezona.vrijeme je relativno.ne držite se toliko naših vremenskih rokova..koga zanima nek nabavi i 4djelni strip.tamo je malo više objašnjeno o njima..