pa samog ga jedem...ili je to čudnije od mazanja na kruh?john_constantine wrote:s čime onda jedeš maslac od kikirikija?callac wrote:obožavam maslac od kikirikija, al ga ne bih namazala na kruh nema tih para..
sinoć sam pojela najodvratniji cheeseburger ikada, pečenjarnica Casper. u ogromnom prezagorenom pecivu je tri puta manji komad mesa i nafilano sa krastavcima, paradajzom, kečapom, majonezom i minimalno sira što je rezultiralo mljeckavom nejestivom masom.. F U J !
Hrana i Pića
- callac
Re: Hrana i Pića
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
ma ne...callac wrote:pa samog ga jedem...ili je to čudnije od mazanja na kruh?john_constantine wrote:s čime onda jedeš maslac od kikirikija?callac wrote:obožavam maslac od kikirikija, al ga ne bih namazala na kruh nema tih para..
sinoć sam pojela najodvratniji cheeseburger ikada, pečenjarnica Casper. u ogromnom prezagorenom pecivu je tri puta manji komad mesa i nafilano sa krastavcima, paradajzom, kečapom, majonezom i minimalno sira što je rezultiralo mljeckavom nejestivom masom.. F U J !
Michel puši karu.
- Wendigo
u ova tri tjedna na moru sam popio kišu isusovu... 
doslovno svaku večer se pilo, pa fešte, rođendani itd.

doslovno svaku večer se pilo, pa fešte, rođendani itd.
- Dead_Child
Pošto sam hardcore kontinentalac ne volim mediteransku hranu, al zato mogu smazati mesine na tone. Kaj se tiče hrane bolje da se sakriva od mene mada se to baš ne vidi na meni.
Inače ovak nevolim tjesteninu, papriku i gljive.
Inače ovak nevolim tjesteninu, papriku i gljive.
- metallicat
- HorrorHR
- Site Admin
meni ok, malo je drugačija radi cimeta, ali sam sucker za bijelom čokoladommetallicat wrote:jeste probali novu domaćicu?
- Jane Doe
ja nemrem u usta stavit:
-friški paradajz (a u svemu paradajzastom se ubijam),
-bijelo od jajeta (ni kuhano ni pečeno - ja to ubim mikserom kad si jaja pečem
)
-školjke i ostala morske plodove (osim lignji)
sve ostalo može, mada mi u zadnje vrijeme smrdi krmetina za popizdit, pa sam ju prestala spremat, a prije bi ubila za kremenadl (al suhomesnato može, u svako doba dana)
obožavam špagete, bijelo meso peradi, tunu i pastrvu, krumpir (na tome sam odrasla i othranila se - ko dijete nisam htjela niš jest osim krumpira
), svakakvo povrće i voće (osim lubenice).
nisam slatkomanijak, a od gricki jedem slani čips i kokice, ostalo radi mene može prestat i postojat. a od kolača bilo kakav s kesten pireom, čokoladni od gorke čokolade i schwarzwald kocke i svaki domači (buhtle, štrudle, orahnjaču....). kad vidim one s debelom kremom u kojima je pitajbogakolko margarina i šećera i cirkusa
kavu pijem 1-2 dnevno, nisam fan gazirani sokova ni mixeva žestice i bilo kakvih sokova, jedino što mi od tako nečeg paše je bitter s mineralnom. najdraža mi je piva i tog mogu popit dosta, al se ograničavam samo na vikende (nakon kojih znam bit 1-2 kg lakše, meni piva dođe ko dijetni proizvod
)
volim crno vino i pijem ga čistog, al ak već mora neš u njega, radije sok od ribizla nego cola. a bijelo da bi popila, mora bit neš zbilja fino, lagano i pitko, inaće 0 bodova.
pušim, neki dan manje, neki više, al vidim da mi taj duhan dosta potraje, pa izgleda da ne previše.
e da, i maslac od kikirikija je došo iz raja; može i sa žlicom, a može i na kruh u što debljem sloju.
-friški paradajz (a u svemu paradajzastom se ubijam),
-bijelo od jajeta (ni kuhano ni pečeno - ja to ubim mikserom kad si jaja pečem
-školjke i ostala morske plodove (osim lignji)
sve ostalo može, mada mi u zadnje vrijeme smrdi krmetina za popizdit, pa sam ju prestala spremat, a prije bi ubila za kremenadl (al suhomesnato može, u svako doba dana)
obožavam špagete, bijelo meso peradi, tunu i pastrvu, krumpir (na tome sam odrasla i othranila se - ko dijete nisam htjela niš jest osim krumpira
nisam slatkomanijak, a od gricki jedem slani čips i kokice, ostalo radi mene može prestat i postojat. a od kolača bilo kakav s kesten pireom, čokoladni od gorke čokolade i schwarzwald kocke i svaki domači (buhtle, štrudle, orahnjaču....). kad vidim one s debelom kremom u kojima je pitajbogakolko margarina i šećera i cirkusa
kavu pijem 1-2 dnevno, nisam fan gazirani sokova ni mixeva žestice i bilo kakvih sokova, jedino što mi od tako nečeg paše je bitter s mineralnom. najdraža mi je piva i tog mogu popit dosta, al se ograničavam samo na vikende (nakon kojih znam bit 1-2 kg lakše, meni piva dođe ko dijetni proizvod
volim crno vino i pijem ga čistog, al ak već mora neš u njega, radije sok od ribizla nego cola. a bijelo da bi popila, mora bit neš zbilja fino, lagano i pitko, inaće 0 bodova.
pušim, neki dan manje, neki više, al vidim da mi taj duhan dosta potraje, pa izgleda da ne previše.
e da, i maslac od kikirikija je došo iz raja; može i sa žlicom, a može i na kruh u što debljem sloju.

- metallicat
fina je, stvarnoHorrorHR wrote:meni ok, malo je drugačija radi cimeta, ali sam sucker za bijelom čokoladommetallicat wrote:jeste probali novu domaćicu?

- Wendigo
netko je spomenuo cimet? damn.. moram probati novu domaćicu.
- metallicat
- sandi
ja jedem sto god mi je na tanjuru
...stvarno sve mogu pojesti.Jednom kada smo bili na nekom surviver kampu smo toliko bili gladni...lovili smo zečeve i raznu perad, ali bezuspiješno...a onda je tip u šatoru našao ogromnu bjeloušku...naravno da smo ju pojeli 
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Bub
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Wendigo
omg! nooooo....sandi wrote:ja jedem sto god mi je na tanjuru...stvarno sve mogu pojesti.Jednom kada smo bili na nekom surviver kampu smo toliko bili gladni...lovili smo zečeve i raznu perad, ali bezuspiješno...a onda je tip u šatoru našao ogromnu bjeloušku...naravno da smo ju pojeli
- sandi
yeeeees!!...i cak nije bila loša!...ali nije, kako neki 'koji su probali' tvrde, kao piletina...vec vise ima okus kao som
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Wendigo
ma meni srce stane od pomisli na bjeloušku
kamoli da se se to jede.