Last Post Wins !!!11one
- Scarface
Re: Last Post Wins !!!11one
I u Trogiru ih sad ima na bacanje, kad je sezona. Baš smo nedavno bili ja i prijatelj na piću i uleti neka baba i od stola do stola melje one svoje ljubazne finte: "Bog vas blogoslovio, udijelite jadnoj baki koju kunu" i sl. dok nije došla do jedne žene u 40-ima koja ju je dobro izgadila, toliko da je ova samo pobigla na drugu stranu rive.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DrugsBunny
...A dobro kontam te bakice i slično. Ali ovo, ljudi u najboljim godinama koji su lijeni radit, a kupali bi se u Jadranu.
Po meni je to sramotno
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Decadentor
pa ako ima ljudo koji ce i ih placat zasto ne, iskoristit ostale budale koje radeDrugsBunny wrote:![]()
...A dobro kontam te bakice i slično. Ali ovo, ljudi u najboljim godinama koji su lijeni radit, a kupali bi se u Jadranu.
Po meni je to sramotno

- DrugsBunny
Pa to je licemjerno i odvratno iskorištavat tuđu dobrotu.
A kladim se da nitko od ljudi koji su dali novce toj curi ne znaju njene prave namjere, već su joj dali iz čiste dobrote.
Odvratno i prokleto.
A kladim se da nitko od ljudi koji su dali novce toj curi ne znaju njene prave namjere, već su joj dali iz čiste dobrote.
Odvratno i prokleto.
...I wrapped our love in all this foil,
- Decadentor
- Andrej
Nije to u pitanju licemerje nego dobro organizovani kriminalni biznis. Ako se malo bolje obavestiš o tematici, doživećeš šok kad saznaš da prosečni prosjak i "žickaroš" dnevno uzme između 50 i 150 evra.DrugsBunny wrote:Pa to je licemjerno i odvratno iskorištavat tuđu dobrotu.
Odvratno i prokleto.
Iza svega stoje grupacije koje dele teritorije i prosjake koji za njih rade. Naravno deo plena ide policiji da ih ne dira.
I na kraju ti dođe iz dupeta u glavu i setiš se priloga sa televizije i novina o lokalnoj romskoj svadbi, gde se hvale kako su potrošili milion evra na istu.
We're all mad here...
- john_constantine
zato ja nikome ne dajem sitnoga. Niti čovjeku u kolicima, a kamoli ciganki koja ima kraj sebe 0,5 litra coca cole ili penzioneru koji ima čiste cipele i dobru odjeću.
Mah, danas čitam opet tekst o tome kako smo mi hrvati lijenčine, neradnici i sve to. Bogami, ja sigurno nisam među njima.
Žalosno je da nas takvi sramote...
Mah, danas čitam opet tekst o tome kako smo mi hrvati lijenčine, neradnici i sve to. Bogami, ja sigurno nisam među njima.
Michel puši karu.
- Andrej
E to je već glupost od koje ja žešće popizdim kad pročitam, a imam često prilike da nalećem ovde na istu tematiku.john_constantine wrote:
Mah, danas čitam opet tekst o tome kako smo mi hrvati lijenčine, neradnici i sve to. Bogami, ja sigurno nisam među njima.![]()
Onda čuješ kako se ljudi iz tvoje okoline odsele negde preko, rade ko konji jer tamo nema džabalebarenja.....Glupost!
Rade ko konji jer je njihov rad PLAĆEN PROPISNO!
Hoće gospoda da im ja u Srbiji radim u BMW fabrici ko robot 18 sati za 200 evra mesečno. Evo im ga
Vredan sam ja jako kad nađem dobro plaćen posao i onoga koji pored potražnje - poštuje obaveze prema meni.
Konačno sam to našao i da vidiš kako sam vredan.
We're all mad here...
- john_constantine
baš to.Andrej wrote:E to je već glupost od koje ja žešće popizdim kad pročitam, a imam često prilike da nalećem ovde na istu tematiku.john_constantine wrote:
Mah, danas čitam opet tekst o tome kako smo mi hrvati lijenčine, neradnici i sve to. Bogami, ja sigurno nisam među njima.![]()
Onda čuješ kako se ljudi iz tvoje okoline odsele negde preko, rade ko konji jer tamo nema džabalebarenja.....Glupost!
Rade ko konji jer je njihov rad PLAĆEN PROPISNO!
Hoće gospoda da im ja u Srbiji radim u BMW fabrici ko robot 18 sati za 200 evra mesečno. Evo im ga![]()
Vredan sam ja jako kad nađem dobro plaćen posao i onoga koji pored potražnje - poštuje obaveze prema meni.
Konačno sam to našao i da vidiš kako sam vredan.
Kada smo već pri politici, smeta mi što Vlada opet nadrkava oko regija, županija i općina. Ili će biti ili neće biti. Ali da je glupost da od mene, pet minuta vožnje (toliko da možeš čak i pješice doći) postoji druga općina koja živi od države kao i moja. A s druge strane, malo dalje opet druga općina, pa malo dalje sljedeća općina... Kada ideš do Zaboka, prođeš valjda bar 7 - 8 općina u pola sata vožnje.
Michel puši karu.
- callac
Da li itko zna šta se dogodilo sa Dingom? nema ga na forumu, fejsu, mobitel mu je isključen...moguće da je na moru, ali nije mi jasno zaš je mob isključio..to je sad već nešto novo pa se ozbiljno brinem za njega 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Dragonrage
Pijan sam ko majka i još sam na poslu...a u pičku....materinu

- Decadentor
callac wrote:Da li itko zna šta se dogodilo sa Dingom? nema ga na forumu, fejsu, mobitel mu je isključen...moguće da je na moru, ali nije mi jasno zaš je mob isključio..to je sad već nešto novo pa se ozbiljno brinem za njega
nezz i meni bilo cudno da je stalno off...

- Decadentor
Dragonrage wrote:Pijan sam ko majka i još sam na poslu...a u pičku....materinu![]()
![]()
![]()

- Dragonrage
Kaj je najbpolje, ovaj lik do mene...kolega jelte...igrea COD2 i švabe kolje...LOLDecadentor wrote:Dragonrage wrote:Pijan sam ko majka i još sam na poslu...a u pičku....materinu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Decadentor
axis eliminated alias winDragonrage wrote:Kaj je najbpolje, ovaj lik do mene...kolega jelte...igrea COD2 i švabe kolje...LOLDecadentor wrote:Dragonrage wrote:Pijan sam ko majka i još sam na poslu...a u pičku....materinu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()