Koju ste knjigu zadnju čitali?
- john_constantine
Re: Koju ste knjigu zadnju čitali?
Stieg Larsson - Muškarci koji mrze žene - hm, da, zbilja prenapuhani i precjenjeni krimić s elementima trilera, političkih igara i "gnjusnih" tema. Nezanimljiv početak (bar meni, načitao sam se krimića, ali nisam tu imao volje doznati tko je ubojica ili rasplet), solidni likovi od kojih je zanimljiva ta Lisbon, interesatni odnosi između likova, par originalnih dijelova (u vezi sadizma), zanimljiv i mračan rasplet (sada, valjda je radi tog raspleta ta knjiga uzvišena), naporan završetak (mislim, otkriven je slučaj, sve je gotovo i onda još 80 stranica nadrkava za političkim spletkama i novinarstvom). I čak dobar ironični završetak. Nemam volje čitati ostale dvije knjige, pogledati ću samo filmove.
Michel puši karu.
- Asfodel
Puno kratkih amaterskih priča bdsm-ovske tematike
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- chatterer
Albert Camus - Stranac
izvrsna knjiga, kakav bi se divan art od nje mogao napraviti
a kad se sjetim da sam u školi bježao od toga kao vrag od tamjana
izvrsna knjiga, kakav bi se divan art od nje mogao napraviti
a kad se sjetim da sam u školi bježao od toga kao vrag od tamjana
Last edited by chatterer on 02 Aug 2010, 02:09, edited 1 time in total.
- DrugsBunny
To je prekrasno djelo.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- chatterer
aha, opisivanje susreta sa Arapinom i povratak kući sam i po desetak puta zaredom čitao
- Jandra
Sir Arthur Conan Doyle - Baskervilski pas
To sam ja već ranije pročitao i bilo mi dosadno neki dan reko idem počet ovo bezveze, kad sam ostao tolko zainteresiran da nisam izlazio iz sobe. Već sam zaboravio od 1. čitanja tak da mi je ovo bilo kao da 1. put čitam. Odlučio sam pročitat sve priče od prve do zadnje sa Holmesom.
To sam ja već ranije pročitao i bilo mi dosadno neki dan reko idem počet ovo bezveze, kad sam ostao tolko zainteresiran da nisam izlazio iz sobe. Već sam zaboravio od 1. čitanja tak da mi je ovo bilo kao da 1. put čitam. Odlučio sam pročitat sve priče od prve do zadnje sa Holmesom.
- john_constantine
obožavam Sherlocka Holmesa. Imam tu većinu njegovih knjiga s mekim koricama i nacrtanim naslovnicama, i nikad mi ga ne dosadi čitati.Jandra wrote:Sir Arthur Conan Doyle - Baskervilski pas
Michel puši karu.
- Jandra
Ja bih rado našao cijeli serijal ili kajgod od istog izdavača. Al uglavnom su knjige sa više priča.
- john_constantine
je, ionako su priče nepovezane. Jedina poveznica ima gdje se Sherlock sukobi s Moriartyjem. Ove knjige koje imam su stare, još od jugoslavije.Jandra wrote:Ja bih rado našao cijeli serijal ili kajgod od istog izdavača. Al uglavnom su knjige sa više priča.
Michel puši karu.
- Jandra
Da, to s Moriartyjem me i zanima. Pošto je ovaj noviji film na tu temu...
- Dead_Child
Čitam od Salvatorea Šumske sjenke, drugu od 5 knjiga iz Kleričkog kvinteta.
- HorrorHR
- Site Admin
Anthony Bourdain - Kitchen Confidential:
O restoranima iz perspektive kuhinje, cake, gluposti, svađe, užasi i slično.

"The Waiter": Waiter Rant
Konobarska verzija gore spomenute knjige, konobar koji je u tajnosti pisao blog o tome što se dešava u restoranima, kakvi su problemi sa gostima, situacije sa žoharima, međuljudski odnosi etc...

"The Waiter": Waiter Rant
Konobarska verzija gore spomenute knjige, konobar koji je u tajnosti pisao blog o tome što se dešava u restoranima, kakvi su problemi sa gostima, situacije sa žoharima, međuljudski odnosi etc...

- john_constantine
je, čitao sam tu knjigu. Prezabavno, ali sigurno prenapuhana knjiga nabijena seksom, glupostima, odrezanim prstima, i neljudskim radom u kuhinji. Po tom piscu ispada da svakakvi luđaci rade u kuhinji, ali gledajući onu megaglupost "jezikova juha" ili kako se već zove, možda i ima istine u toj knjizi...HorrorHR wrote:Anthony Bourdain - Kitchen Confidential:
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
zapravo većina stvari vezana za droge je bila iz njegovih ranijih godina u kuhinjama, a za ovo drugo uopće ne sumnjam da je vrlo blizu istinejohn_constantine wrote:je, čitao sam tu knjigu. Prezabavno, ali sigurno prenapuhana knjiga nabijena seksom, glupostima, odrezanim prstima, i neljudskim radom u kuhinji. Po tom piscu ispada da svakakvi luđaci rade u kuhinji, ali gledajući onu megaglupost "jezikova juha" ili kako se već zove, možda i ima istine u toj knjizi...
- john_constantine
je, ma ima dobrih priča kao onaj kuhar što si je namjerno odrezao palac da bi dobio lovu za osiguranje ili nešto. Ili kada je htio postati šef kuhinje čim ga je vidio kako ševi neku curu vani.HorrorHR wrote:zapravo većina stvari vezana za droge je bila iz njegovih ranijih godina u kuhinjama, a za ovo drugo uopće ne sumnjam da je vrlo blizu istinejohn_constantine wrote:je, čitao sam tu knjigu. Prezabavno, ali sigurno prenapuhana knjiga nabijena seksom, glupostima, odrezanim prstima, i neljudskim radom u kuhinji. Po tom piscu ispada da svakakvi luđaci rade u kuhinji, ali gledajući onu megaglupost "jezikova juha" ili kako se već zove, možda i ima istine u toj knjizi...
Michel puši karu.