Rapidshare problemi?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Scarface

Re: Rapidshare problemi?

Post by Scarface » 31 Jul 2010, 19:30

Ipak se ostavija rapidshare, zapravo, moran priznat da mi se ova stvar s rapid bodovima sve više dopada. Puno je jeftinije i praktičnije nego prije. Za 5 eura kupiš 400 bodova i produljiš si account za 4 miseca i dobiješ 120 GB za download. Mislin da se sad niko nema razloga bunit, jer ovo je skoro pa džabe. A i meni osobno ne triba više od 1 GB dnevno, u biti, s ovim sad nema ograničenja po danu, moš ti iskoristiti cili promet od 120 GB u dva dana, ko te pita, samo šta ako ćemo gledat pedantno neko ko skida svakodnevno ne može više od 1 GB po danu jer će potrošit promet prije isteka accounta. Al opet, nije da je skupo, pa mislin da je ovo i dalje povoljno.

I ovaj novi RSManager je sjajan.

Tu je i megaupload i dalje, zbog anime download-ova i azijskih filmova. RS je tu za warezHR, divxturku i horrorhaven, mada ga potonji polako napušta.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 15 Aug 2010, 14:43

Evo isproba san i hotfile premium i daleko je najbrži. RS i MU su mala maca za ovo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Dec 2010, 12:44

Scarface wrote:Evo isproba san i hotfile premium i daleko je najbrži. RS i MU su mala maca za ovo.
e to me zanimalo. Razmišljam duže vrijeme jer mi je ostalo valjda još samo mjesec i pol rapida, pa što da napravim. I uzeti ću na kraju godišnji premium za hotfile. Ionako je sve više zastupljeniji i prošireniji. Rapid odlazi u povijest.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 12 Dec 2010, 17:48

Ma ništa hotfile, otkrija san još jedan novi, dosta zastupljeni i uvjerljivo najbrži tracker- oron. Fenomenalan je, i zasad sve šta san tražija ima linkove za njega.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 09 Jan 2011, 22:54

Prije je bio rapidshare, ali sada hotfile rula :supz:

A megaupload je faca sam po sebi :prayer: Spasilac
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

metallicat

Post by metallicat » 09 Jan 2011, 23:40

vidiš, mi napravili acc. i na hotfile-u i nije se iskazao. kako god okreneš, najbolji je rapid.
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 10 Jan 2011, 01:56

ma torrent je majka :supz:
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 10 Jan 2011, 02:29

ja se i dalje držim megauploada, free user sam, a znam tu i tamo skinut i po par gigabajta u komadu, tj. uzastopnim skidanjem, bez da moram pauzirat nakon određene količine podataka
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Jan 2011, 05:56

ma rapid je definitivno mrtav. Tek za nove epizode koje izađu, ali za sve novo što dolazi je sve teže nalaziti linkove na starim mjestima. Još ovaj mjesec, pa mi isteče premium. I prelazim na hotfile. :skrujufakju:
Michel puši karu.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 10 Jan 2011, 13:50

imam mali problem ne s rapidshare-om nego kako si ga nadoplatit.
isteklo mi je neki dan, a liku, preko kojeg uplaćujem, zablokirali american jer su se žena i punica razuzdale za božićne blagdane :facepalm:
ja nemam ni american ni nikakvu drugu karticu.....
dal si netko od vas sam uplaćuje rapid i dal mi može pomoć. ja bi mu/joj poslala lovu na tekući i na pm javila username i pass, pa da mi to netko odkuca.
ako netko može i ako mu nebi bila prevelika tlaka, bila bi zahvalna.
kroz tjedan dana ću odgledat sve poskidano i onda sam u banani :cry:
Image

Bub

Post by Bub » 10 Jan 2011, 14:49

@Jane mislim da sam već negdje pisao, pa da se ne zajebavaš ovako s drugim ljudima odeš u banku i izvadiš si prepaid kreditnu karticu na koju si sama uplatiš iznos i s njome vršiš internet kupnju. Ne treba ti ništa od papira iz firme ili bilo čega, samo 25kn za vađenje, te ti ta kartica ne tereti debitnu karticu ili bilo šta drugo. Znači koliko uplatiš toliko možeš trošit.

Nadam se da sam pomogao.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 10 Jan 2011, 15:21

jesi, hvala puno, tak ću i napravit
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Jan 2011, 22:28

e nije mi baš jasno... Ostalo mi je 809 prepaid bodova. A prošle godine sam si nabavio godišnju pretplatu sve dok nisu sve sjebali s tim bodovima. I sada, da li ću izgubiti te bodove kada istekne datum do kada je trebala trajati pretplata ili sve dok ne potrošim te bodove? :?:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 01 Feb 2011, 11:49

john_constantine wrote:e nije mi baš jasno... Ostalo mi je 809 prepaid bodova. A prošle godine sam si nabavio godišnju pretplatu sve dok nisu sve sjebali s tim bodovima. I sada, da li ću izgubiti te bodove kada istekne datum do kada je trebala trajati pretplata ili sve dok ne potrošim te bodove? :?:
Ostat će ti bodovi, mislin da ti je 400 dovoljno za misec dana pretplate, tako nešto...

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Feb 2011, 16:58

Scarface wrote:
john_constantine wrote:e nije mi baš jasno... Ostalo mi je 809 prepaid bodova. A prošle godine sam si nabavio godišnju pretplatu sve dok nisu sve sjebali s tim bodovima. I sada, da li ću izgubiti te bodove kada istekne datum do kada je trebala trajati pretplata ili sve dok ne potrošim te bodove? :?:
Ostat će ti bodovi, mislin da ti je 400 dovoljno za misec dana pretplate, tako nešto...
ako je tako, onda još dva mjeseca... super. :mrgreen:
Michel puši karu.

Post Reply