Facebook?
- Asfodel
Re: Facebook?
Uvijek mi je drago nasmijati trudnicu

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Asfodel
Ajd da se nečim oduševim tamo - pregledom slika na jednoj stranici kao na Guglu!
I jel vama bilo ono sa strane na prijedlozima od Fejsbuka, kao ono kad ti kaže e, dodaj si prijatelje na Friend Finderu tako su napravili i Pero Perić i Niko Nikić (s pripadajućim sličicama prijatelja Pere i Nike)... al je prije par dana bilo napisano nešto u stilu: Anita, hoćeš se karat, tako se karaju i Pero i Niko i zato ih booooli guza

I jel vama bilo ono sa strane na prijedlozima od Fejsbuka, kao ono kad ti kaže e, dodaj si prijatelje na Friend Finderu tako su napravili i Pero Perić i Niko Nikić (s pripadajućim sličicama prijatelja Pere i Nike)... al je prije par dana bilo napisano nešto u stilu: Anita, hoćeš se karat, tako se karaju i Pero i Niko i zato ih booooli guza
- boyko
jep,baš mi jučer frendica to pokazala.onda sam skužil da je i kod mene tak
neko im haknul tu aplikaciju
neko im haknul tu aplikaciju
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Bub
haha frend je uslikao svoj wall i piše mu "Ime, Probaj se i ti karati." i ispod dvije slike
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
Na Fejsu je objavljen popis od 69 imena za odstrel u Kolumbiji. U posljednjih 10 dana sa te liste su ubijena trojca tinejdžera, a jedan je ranjen. Navodno je popis objavljen 17. kolovoza a osobe sa popisa su dobile 3 dana da napuste Puerto Asis. Policija nije ozbiljno shvatila prijetnju dok nije povezala ova ubojstva Roditelji žurno sklanjaju djecu s popisa izvan grada.
Nakon tog popisa osvanuo je još jedan koji sadržava 31. žensko ime.
Problem je što se ne zna razlog zbog kojeg su baš ta imena na popisu kao ni tko ga je napisao.
Michel puši karu.
- Boby
Fincher je očito uranio.
- Asfodel
That awkward moment when you make a milkshake and no one comes to the yard

- Wendigo
same here. i nadam se da se to sranje zaista može kompletno izbrisati.Ghostface wrote:Evo ja san ga deatkivira i neću ga taknit 14 dana pa baš da vidimo.
- Asfodel
Imaš negdje kod onih postavki računa/privatnosti/čega već sa strane nešto a la najčešća pitanja, i među njima pitanje trajno brisanje fejsa. Trebalo bi to pronjuškat.Wendigo wrote:same here. i nadam se da se to sranje zaista može kompletno izbrisati.Ghostface wrote:Evo ja san ga deatkivira i neću ga taknit 14 dana pa baš da vidimo.
Meni se nije dalo čitat.
- HorrorHR
- Site Admin
jedno pitanje, jer fakat nemam volje kopat po settinzima:
kako na homepageu svom na facebooku ili kako se vec zove, iskljuciti da dobivam informacije o tome tko je kada prdnuo, nego da recimo samo primam informacije sa stranica koje sam likeao?
kako na homepageu svom na facebooku ili kako se vec zove, iskljuciti da dobivam informacije o tome tko je kada prdnuo, nego da recimo samo primam informacije sa stranica koje sam likeao?
- Bub
Napraviš hover preko nečeg što je netko napisao, klikneš na X u gore desnom kutu i on te pita što ćeš. stisneš hide i više nećeš vidjeti tko je kad prdnuo.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- HorrorHR
- Site Admin
a jel ima neki generalni klik da se ugase svi ljudi i stave samo stranice?Bub wrote:Napraviš hover preko nečeg što je netko napisao, klikneš na X u gore desnom kutu i on te pita što ćeš. stisneš hide i više nećeš vidjeti tko je kad prdnuo.
mislim to uopce ni ne citam, a ovako kada bi pratio neke stranice onda bi cak i ponekad otvorio
- Andrej
HorrorHR wrote:a jel ima neki generalni klik da se ugase svi ljudi i stave samo stranice?Bub wrote:Napraviš hover preko nečeg što je netko napisao, klikneš na X u gore desnom kutu i on te pita što ćeš. stisneš hide i više nećeš vidjeti tko je kad prdnuo.
mislim to uopce ni ne citam, a ovako kada bi pratio neke stranice onda bi cak i ponekad otvorio
SpoilerShow
Sudeći po fotografijama koje je postavljao na "vaše omiljene fotke", mislim da Ašow ima odgovor na ovo pitanje
Nuk'em all!!!
Sorry for offtopic, bilo je jače od mene

Nuk'em all!!!
Sorry for offtopic, bilo je jače od mene
We're all mad here...
- Bub
Odeš na svoj "profile", ispod box-a na kojem ti pišeš na svoj wall imaš "options" i onda klikneš na "settings". Mislim da ti je to to.HorrorHR wrote:a jel ima neki generalni klik da se ugase svi ljudi i stave samo stranice?Bub wrote:Napraviš hover preko nečeg što je netko napisao, klikneš na X u gore desnom kutu i on te pita što ćeš. stisneš hide i više nećeš vidjeti tko je kad prdnuo.
- Josef K