http://www.imdb.com/title/tt0380136/
odličan britanski kviz koji vodi stephen fry i alan davies kao redoviti natjecatelj.iskreno nešto najbolje što je došlo iz VB još od extras.da 3 dodatna gosta su uvijek neki komičari.a obično se radi o nekim pitanjuma za koja smo sigurna da su ispravna,da bi se kasnije pokazalo netočnim..
evo primjera
They say of the Acropolis..,
Me lova la pink polenta
QI
- Alara
Re: QI
QI je super. U svakoj epizodi nešto naučim. Često se uhvatim kako mislim da 100% znam odgovor i onda vidim koja sam ofca
.
Stephen Fry je genijalan, a Alan Davies jako simpatičan. Uživam i u njihovom međusobnom odnosu, većini gostiju i mislim da je jako kvalitetan show. Čak i reprize su mrak za ponoviti gradivo.
Nisu li naši probali na telki nešto slično s emisijom "Genijalci"? Nešto u smislu da su htjeli biti i zabavni i obrazovni u isto vrijeme? Meni se nije baš svidjela izvedba.
Stephen Fry je genijalan, a Alan Davies jako simpatičan. Uživam i u njihovom međusobnom odnosu, većini gostiju i mislim da je jako kvalitetan show. Čak i reprize su mrak za ponoviti gradivo.
Nisu li naši probali na telki nešto slično s emisijom "Genijalci"? Nešto u smislu da su htjeli biti i zabavni i obrazovni u isto vrijeme? Meni se nije baš svidjela izvedba.