Dexter
- Scarface
Re: Dexter
Šteta šta glupa prava stoje na putu k ostvarenju potencijalno najboljeg stripa ikad!!!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- HorrorHR
- Site Admin
Ghostface wrote:Šteta šta glupa prava stoje na putu k ostvarenju potencijalno najboljeg stripa ikad!!!
- Scarface
Manje-više svih oblika čudovišta, obrnuti odnos final girl- slasher, zna se ko ode biži od koga.HorrorHR wrote:Ghostface wrote:Šteta šta glupa prava stoje na putu k ostvarenju potencijalno najboljeg stripa ikad!!!Hack/Slash bi dobro išao sa Dexterom - nisam čitao, ali koliko mi je poznato heroina riješava svijet serijskih ubojica?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- HorrorHR
- Site Admin
According to Entertainment Weekly's Ausiello Files "Southland" actor Shawn Hatosy will be making a stop over in Miami to take part in a multi-episode arc as "a bad guy" on "Dexter".
- Scarface
- callac
faking ne mogu dočekati!!!!!!!!!!!!!!!!Ghostface wrote:TRAILER JE KONAČNO TU!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=PqMJ8G3U ... r_embedded
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Očekuje nas "remake" 2. sezone, kako stvari stoje. Julia Stiles pandan Lili, a Quinn Dokaesu. Ofkors, niti će ona bit ljubavnica, niti će Quinn bit opsesivan ka Doakes, al varijacija na temu je tu. I očekujen da Debra dozna istinu, i da bude još 6. sezona i adio Dex, najbolja serijo ikad!
- callac
yup, malo podsjećaju događaji na 2 sezonu, oči su okrenute prema Dexteru.. to mi je jedna od onih serija za koje ne bih nikad htjela da prestanu! Super mi je što svaka sezona ima posebnu priču koja se na kraju završi, a ne kao neke koje pratiš godinama sa bezbroj filera u sezoni da bi tek u zadnjoj ep otkrio šta se događa..Ghostface wrote:Očekuje nas "remake" 2. sezone, kako stvari stoje. Julia Stiles pandan Lili, a Quinn Dokaesu. Ofkors, niti će ona bit ljubavnica, niti će Quinn bit opsesivan ka Doakes, al varijacija na temu je tu. I očekujen da Debra dozna istinu, i da bude još 6. sezona i adio Dex, najbolja serijo ikad!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- dr mladjo
sumnjam da će bit baš tako.mislim da će ipak cijela ekipa počet sumnjat u njega..i volio bih da ovo bude zadnja sezona.previše mi nekako 6..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- john_constantine
da, kasnije se razvodni. Teško je održavati kvalitetu radnje, a i nakon svih onih događaja, već bi bilo nerealno da uspijeva toliko dugo održati dvostruki život. Naročito nakon završetka četvrte sezone.dr mladjo wrote:sumnjam da će bit baš tako.mislim da će ipak cijela ekipa počet sumnjat u njega..i volio bih da ovo bude zadnja sezona.previše mi nekako 6..
Michel puši karu.
- Sammy
dextera i supernatural nemogu dočekat 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Scarface
dr mladjo wrote:sumnjam da će bit baš tako.mislim da će ipak cijela ekipa počet sumnjat u njega..i volio bih da ovo bude zadnja sezona.previše mi nekako 6..
Dexter je dovoljno uspješna serija da će se znat kad bude zadnja sezona u planu, ka i kod Losta, Prison Break-a i 24. Ide još minimalno 6.
-
filmofil
kako mi fali dexter već, kad se samo sjetim kako sam si puštao epizodu za epizodom
sviđa mi se glavna tema nove sezone, uvijek mi je užitak gledati kad mu netko dođe blizu da ga otkrije
sviđa mi se glavna tema nove sezone, uvijek mi je užitak gledati kad mu netko dođe blizu da ga otkrije
SpoilerShow
također me zanima kako će prihvatiti ritinu smrt, gdje će ga to odvesti s obzirom da mu je ona uz sestru bila najveći oslonac i kako će sada tretirati ostale serijske ubojice nakon što mu je jedan napravio takvu osobnu štetu
This is the Zodiac speaking.
- DEXTER
prejeben mi je ovaj novi trailer 
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
-
filmofil
dexter? is that you?DEXTER wrote:prejeben mi je ovaj novi trailer
This is the Zodiac speaking.