odličan film,davno sam ga gledao,možda i najbolji njegov film(bar meni)chatterer wrote:After Hours - 4/5
Vrlo zanimljiva Scorseseova crna komedija, Griffin je izvrstan a radnja nevjerojatno prikazana, događaji jedan zanimljiviji od drugog. Kraj genijalno zatvara cijeli krug
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- hitman_4
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

- hitman_4
glup film,već viđeno...cudi me visoka ocjena na imdb-uillnath93 wrote:The hangover-7/10

- john_constantine
ma isto kao i za american pie, he.hitman_4 wrote:glup film,već viđeno...cudi me visoka ocjena na imdb-uillnath93 wrote:The hangover-7/10

Michel puši karu.
- Bub
Interesira me zašto ti je glup, pa ako možeš elaborirati ja bih bio presretanhitman_4 wrote:glup film,već viđeno...cudi me visoka ocjena na imdb-uillnath93 wrote:The hangover-7/10

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Josef K
Slažem se. Apsolutno ništa u tom filmu mi nije bilo smješno. Film mi je tužanhitman_4 wrote:glup film,već viđeno...cudi me visoka ocjena na imdb-uillnath93 wrote:The hangover-7/10

-
svađate se oko gluposti...postoji vrsta humora za svačiji ukus, ja npr neću nikad skužiti wesa andersona 

This is the Zodiac speaking.
-
the sting 4/5
kralj svih con artist filmova, puno duguje i 2 glavna glumca zbog kojih sam svršavao na svaku sekundu filma, moćno
twist nekakav sam očekivao, al ono na kraju mi nije bilo na pameti nikako
kralj svih con artist filmova, puno duguje i 2 glavna glumca zbog kojih sam svršavao na svaku sekundu filma, moćno

twist nekakav sam očekivao, al ono na kraju mi nije bilo na pameti nikako
- Bub
Nitko se ne svađa, nego mene čisto zanima zašto film nevalja i prvi put čujem da ne'ko tako pljuje po filmu...čista znatiželja.filmophil wrote:svađate se oko gluposti...postoji vrsta humora za svačiji ukus, ja npr neću nikad skužiti wesa andersona
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
depresivan,pa sve je komedija osim onog kad kizo završi u bolniciZadro wrote:Metastaze - 9/10
Cijeli film tak depresivan i onda na kraju završio ko komedija(bar je meni bilo smješno
)

- boyko
a bogec Kizo.malo ga je prevarilo piće 

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- remike2
Face/Off (1997) - 10/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- hitman_4
jednostavno je glupBub wrote:Interesira me zašto ti je glup, pa ako možeš elaborirati ja bih bio presretanhitman_4 wrote:glup film,već viđeno...cudi me visoka ocjena na imdb-uillnath93 wrote:The hangover-7/10

- Bub
Ma jasno da je već viđeno i da ima dosta istih fora, mene to ajme živcira pogotov novija ostvarenja u svim žanrovima...ali u moru gluposti ovo bih istakao kao jednu odličnu. Nemora značiti ako se meni sviđa da se mora i tebi, ali malo me začudilo zato što sam eto prvi puta vidio da je nekom taj film toliko odvratan i glup.hitman_4 wrote:jednostavno je glup,predvidljiv....nije mi smiješan i ono sve je već viđeno,ima puno filmova na tu foru
@ Zadro - da ne ispada sada da kontriram ali stvarno nije tako, meni su metastaze totalni promašaj i neuspjeli pokušaj kopiranja srpske produkcije, jedino mi je bilo dobro kad na kraju pljačka kladionicu i kad Dejo zakljuca i ona scena kad mu kaže da bježi, ostalo bljak...ali dobro to je samo moje mišljenje.
- remike2
Guilty as Sin (1993) - 6/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
kingpin 7/10
podcijenjena komedija o kuglanju, nije sad baš kao big lebowski, ali ima svoje trenutke...bill murray genijalan kao i uvijek, a vanessa angel mmmm dobraaa
podcijenjena komedija o kuglanju, nije sad baš kao big lebowski, ali ima svoje trenutke...bill murray genijalan kao i uvijek, a vanessa angel mmmm dobraaa