Koji ste horror zadnji gledali?
- Andrej
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
The Devils Rejects
Rob Zombi je čovek čiji rad ili volite ili ne volite, a njegovi filmovi su kao album grupe koju obožavate.
Od osam pesama, pet odličnih, dve sranje i jedna koja služi da popuni mesto između pesme pet i sedam.
Onda spucate još koji list u kalendaru i ukapirate da kad izvadite ploču, obrišete prašinu, baš tu pesmu koja nikada nije bila hit - najviše volite, jer je ona lični pečat autora.
"The Devils Rejects" nije horror, već privatno ludilo čoveka koji je ovim filmom dokazao da je odrastao u ozbiljnog filmskog stvaraoca.
Film je neverovatno pokvareno - inteligentan režiserov način predstavljanja sebe publici koja ga voli i ja sam uživao u svakom njegovom prokletom trenutku.
U priču uopšte ne želim da ulazim jer mi je ona po prvi put u životu u drugom planu.
Cela(po meni) genijalnost leži u tome da kad pažljivo odgledate film, ukapirate da se isti razvija od deteta do starca i nije ni čudo što se uglavnom nije svidela mlađoj publici, jer ova trenutno ima pametnija posla od slušanja životne priče deda Alberta iz "Only fools and horses". Ja sam uvek voleo Albertove priče.
Rob Zombi je dokazao da je emotivac(he he he he) i otvorio nam album sa crno belim i požutelim fotografijama iz detinjstva.
Počinje namerno prenaglašenom glumom, lošom kolor korekcijom, pokretom kamere iz ofucanih "Private Eye" serija krajem 50-tih, radnja se razvija u "Bonnie and Clyde" anti-heroj period odrastanja početkom 70-tih, boja filma u klimaksu se vraća i prelazi u "poetic justice" Holivuda i subjektivac kadrova 90-tih, zrelost dostiže sadašnjim talasom "no happy End for you bitch" 2000-tih i naravno epilog : staračka mudrost sutrašnjeg doba - kako se svaka borba završava, bilo ona pravedna, zla ili na liniji između.
Sve u životu ima svoj tajming, a meni je očigledno vreme za ovakve filmove.
Rob Zombi je čovek čiji rad ili volite ili ne volite, a njegovi filmovi su kao album grupe koju obožavate.
Od osam pesama, pet odličnih, dve sranje i jedna koja služi da popuni mesto između pesme pet i sedam.
Onda spucate još koji list u kalendaru i ukapirate da kad izvadite ploču, obrišete prašinu, baš tu pesmu koja nikada nije bila hit - najviše volite, jer je ona lični pečat autora.
"The Devils Rejects" nije horror, već privatno ludilo čoveka koji je ovim filmom dokazao da je odrastao u ozbiljnog filmskog stvaraoca.
Film je neverovatno pokvareno - inteligentan režiserov način predstavljanja sebe publici koja ga voli i ja sam uživao u svakom njegovom prokletom trenutku.
U priču uopšte ne želim da ulazim jer mi je ona po prvi put u životu u drugom planu.
Cela(po meni) genijalnost leži u tome da kad pažljivo odgledate film, ukapirate da se isti razvija od deteta do starca i nije ni čudo što se uglavnom nije svidela mlađoj publici, jer ova trenutno ima pametnija posla od slušanja životne priče deda Alberta iz "Only fools and horses". Ja sam uvek voleo Albertove priče.
Rob Zombi je dokazao da je emotivac(he he he he) i otvorio nam album sa crno belim i požutelim fotografijama iz detinjstva.
Počinje namerno prenaglašenom glumom, lošom kolor korekcijom, pokretom kamere iz ofucanih "Private Eye" serija krajem 50-tih, radnja se razvija u "Bonnie and Clyde" anti-heroj period odrastanja početkom 70-tih, boja filma u klimaksu se vraća i prelazi u "poetic justice" Holivuda i subjektivac kadrova 90-tih, zrelost dostiže sadašnjim talasom "no happy End for you bitch" 2000-tih i naravno epilog : staračka mudrost sutrašnjeg doba - kako se svaka borba završava, bilo ona pravedna, zla ili na liniji između.
Sve u životu ima svoj tajming, a meni je očigledno vreme za ovakve filmove.
We're all mad here...
- remike2
Jaws 2 (1978) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- illnath93
Hostel 2-5/10
- Josef K
Hostel II - 3.5/10
Loše je riječ koja najbolje opisuje ovaj film
Prvi je još bio gledljiv al ovo je dosadno za popizdit.
Loše je riječ koja najbolje opisuje ovaj film

Prvi je još bio gledljiv al ovo je dosadno za popizdit.
- Asfodel
Kairo - odličan..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Josef K
Skinwalkers - 5/10
Zabavno. Samo to.
CGI su preloši, to me najviše smetalo.
Zabavno. Samo to.
CGI su preloši, to me najviše smetalo.
- remike2
Jeepers Creepers (2001) - 9/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Sammy
Evil Dead II (1987) - heh, koji film
. Prvi dio filma je precarski, umiro sam na neke scene, a opet drugi dio filma je rasturačina kao i prvi film. Mnogima je bolji od jedinice, al meni su nekak podjednaki tako da ocjena ostaje ista. - 9/10

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- remike2
Jeepers Creepers 2 (2003) - 7/10
- Andrej
Ha phraeng - Phobia 2(2009)
Veoma zadovoljan.
Svi delovi ukusa namireni.
Veoma zadovoljan.
Svi delovi ukusa namireni.
We're all mad here...
- kraykulla
machined reborn totalna bedastoća od filma 2/10.
- john_constantine
4Bia (Phobia) - samo za hardcore fanove takvih filmova s duhovima... Prva priča o djevojci koja dobiva poruke od nepoznatog pošiljatelja - bezvezni završetak, nikakva horor atmosfera, i loše napravljeno. Druga priča o dječaku kojega stariji maltetriraju, pa ih osudi na smrt uz pomoć crne magije - jedina epizoda koja ima gore scene, ali totalno blesavih scena smrti i idiotske kamere u stilu nekakvog glazbenog spota s naglaskom na krupne kadrove. I vrlo loš CGI koji je potpuno nepotreban. Treća priča o mladima u šumi koja je naravno ukleta... I četvrta s stjuardesom i mrtvim lešem. Mah, nisam baš neki ljubitelj tih tajlandskih filmova s duhovima tako da mi je ovaj prilično loše sjeo, koliko je bezveze i loše napravljeno. 1/5
P.S.
Nadam se da je bar dvojka bolja s obzirom da ima puno zanimljivije priče od prvog dijela.
P.S.
Nadam se da je bar dvojka bolja s obzirom da ima puno zanimljivije priče od prvog dijela.
Michel puši karu.
- Andrej
Nisam na žalost gledao prvi, ali pošto je nezavisni omnibus to i nema neke veze. I jako je dobar.john_constantine wrote:4Bia (Phobia) - samo za hardcore fanove takvih filmova s duhovima... Prva priča o djevojci koja dobiva poruke od nepoznatog pošiljatelja - bezvezni završetak, nikakva horor atmosfera, i loše napravljeno. Druga priča o dječaku kojega stariji maltetriraju, pa ih osudi na smrt uz pomoć crne magije - jedina epizoda koja ima gore scene, ali totalno blesavih scena smrti i idiotske kamere u stilu nekakvog glazbenog spota s naglaskom na krupne kadrove. I vrlo loš CGI koji je potpuno nepotreban. Treća priča o mladima u šumi koja je naravno ukleta... I četvrta s stjuardesom i mrtvim lešem. Mah, nisam baš neki ljubitelj tih tajlandskih filmova s duhovima tako da mi je ovaj prilično loše sjeo, koliko je bezveze i loše napravljeno. 1/5
P.S.
We're all mad here...
- bluedreamer
after.life 8/10
odlična atmosfera, odlična ideja
shelter (2010)
prva polovica filma izvrsna, kasnije je režiser ili možda scenarist pogubio konce ali sve u svemu više nego ok, 6,5/10
odlična atmosfera, odlična ideja

shelter (2010)
prva polovica filma izvrsna, kasnije je režiser ili možda scenarist pogubio konce ali sve u svemu više nego ok, 6,5/10
- DEXTER
Srpski Film - nadmasio moja ocekivanja.. uznemirujuc, bolestan i jebeno pametan iznad svega.. i da, crni humor je za svaku pohvalu
5/5
The House of the Devil - WTF??!!
1/5
Cabin Fever 2: Spring Fever - ocaj.. saka u glavu odlicnoj jedinici.. ti west isto rezirao ono cudo iznad..
1/5

The House of the Devil - WTF??!!

Cabin Fever 2: Spring Fever - ocaj.. saka u glavu odlicnoj jedinici.. ti west isto rezirao ono cudo iznad..

[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]