Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
illnath93

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by illnath93 » 24 Jul 2010, 14:41

Perfume: Story of a murder-9.5/10

Mr. Bakmilo

Post by Mr. Bakmilo » 24 Jul 2010, 15:04

dr mladjo wrote:jel te podsjetio na suburb horrore 80ih? :-)
malo da. ali ono što je kvalitetno u ovome je to da mi je priča sama po sebi odlična. a i sviđa mi se animacija i sve.
metallicat wrote:
onda ovo definitivno moram pogledat :D
pogledaj. moje osobno mišljenje je da nećeš požalit :)
john_constantine wrote:
to pamtim kao jedan od prvih i jedinih dosadnih crtića ikad... morati ću mu opet dati priliku.
daj mu priliku. možda ti se i svidi ponovo

hitman_4

Post by hitman_4 » 24 Jul 2010, 17:12

The Secret Life of Words (2005) - očekivao sam od ovog filma puno više,pomalo nedorečen iako je prvi dio filma zadovoljio,drugi dio potpuno razocarao....uglavnom solidna drama sa hepi endom i odličnom glumom
6.5/10
Image

Image

Image

remike2

Post by remike2 » 24 Jul 2010, 17:24

Excess Baggage (1997) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Jul 2010, 19:18

Repo Men (2010) - iznenađujuće odličan, djelomice originalan i nabijen akcijskom akcijski sf triler. Dobar scenarij iako kasnije postaje predvidljiv, ali s neočekivanim završetkom. Odlične akcijske scene od kojih je najbolja borba protiv ekipe iz Unije pri kraj filma, gdje se Jude Law prikazuje kao stvarno odličan izbor za akcijskog lika. Dobra uloga Forest Whitakera i karizmatični filmski buddy buddy par. Da, dosta je slično filmu "Specijalni izvještaj" gdje se na kraju glavni lik bori protiv sustava koji ga je i stvorio. I popriličan nasilnih/krvavih scena za jedan akcijski film. 4/5
Michel puši karu.

Info

Post by Info » 24 Jul 2010, 19:57

Eden Lake - izvrstan film, pravo osvjezenje i jedan od boljih psiholoskih filmova, stvarno dobar.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

dr mladjo

Post by dr mladjo » 24 Jul 2010, 21:24

john_constantine wrote:Repo Men (2010) - iznenađujuće odličan, djelomice originalan i nabijen akcijskom akcijski sf triler. Dobar scenarij iako kasnije postaje predvidljiv, ali s neočekivanim završetkom. Odlične akcijske scene od kojih je najbolja borba protiv ekipe iz Unije pri kraj filma, gdje se Jude Law prikazuje kao stvarno odličan izbor za akcijskog lika. Dobra uloga Forest Whitakera i karizmatični filmski buddy buddy par. Da, dosta je slično filmu "Specijalni izvještaj" gdje se na kraju glavni lik bori protiv sustava koji ga je i stvorio. I popriličan nasilnih/krvavih scena za jedan akcijski film. 4/5
nema puno akcijskih filmova koji imaju borbe s noževima.malo me podsjetilo na eastern promise i oldboy
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Jul 2010, 21:34

dr mladjo wrote:
john_constantine wrote:Repo Men (2010) - iznenađujuće odličan, djelomice originalan i nabijen akcijskom akcijski sf triler. Dobar scenarij iako kasnije postaje predvidljiv, ali s neočekivanim završetkom. Odlične akcijske scene od kojih je najbolja borba protiv ekipe iz Unije pri kraj filma, gdje se Jude Law prikazuje kao stvarno odličan izbor za akcijskog lika. Dobra uloga Forest Whitakera i karizmatični filmski buddy buddy par. Da, dosta je slično filmu "Specijalni izvještaj" gdje se na kraju glavni lik bori protiv sustava koji ga je i stvorio. I popriličan nasilnih/krvavih scena za jedan akcijski film. 4/5
nema puno akcijskih filmova koji imaju borbe s noževima.malo me podsjetilo na eastern promise i oldboy
je, kada sam vidio tu scenu i kut snimanja, odmah mi je pao na pamet oldboy. Zato i kažem da je ta scena najbolja u filmu. Popravlja se stanje akcijskih filmova iako slabo prolaze u kinima.
Michel puši karu.

remike2

Post by remike2 » 25 Jul 2010, 10:17

Heartbreak Ridge (1986) - konačno sam ga pogledao cijelog, odličan film, smiješan, zabavan i dirljiv, uz Biloxi Blues vjerovatno i najzabavniji/najsmješniji ratni film koji sam ikad gledao, Clint rastura u filmu, glavnu ulogu nosi bez greške od početka do kraja sa doslovce kick ass rečenicama, smijao sam se ko lud na njega i mnogo puta sam premotavao razne scene s njim upravo zbog njegovog dijaloga, načina pričanja, a da ne pričam mlataranja, itd... ostali su također super, iako je Clint glavni u filmu. Meni jedna od njegovih najdražih uloga, u globalu: zabavno i odlično ostvarenje u kojem sam uživao, 9/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Jul 2010, 11:06

Clash of the Titans (2010) - solidna mitološka akcijska pustolovina. Odlično napravljene kreature, a Kraken je impresivan. Ali Bogovi su ostali nezanimljivi, naročito iritira toliko blještavilo na Olimpu. Netočna mitologija kroz cijeli film. A sam glavni lik nije previše karizmatičan kao i ekipa. Srećom nema previše forsiranja na 3D efekte kao scena s novčićem. Borbe protiv škorpiona nisu previše atraktivne, a kamera protiv Kalibosa previše divlja da bi se moglo pratiti. I naporan završetak koji ostavlja prostora za nastavak. Original je i dalje puno bolji. 3/5

P.S.
Usprkos tome što je film više manje razočaranje, nadam se da će biti još više takvih mitoloških filmova. I još zabavna posveta originalu u obliku mehaničke sove. :D
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Jul 2010, 17:06

The Beastmaster - kao klincu mi je bio strašan film , a danas solidan magic & sword film s zastarjelim efektima, zanimljivim stvorenjima poput onih čudovišta nalik na orlove, s dosta borbi i zanimljive radnje, s odličnim finaleom. Dobar film B kategorije kakvih je bilo 80 - tih. Jedina zamjerka ide tome što predugo traje... 3/5
Michel puši karu.

remike2

Post by remike2 » 25 Jul 2010, 17:47

Biloxi Blues (1988) - zabavan, zanimljiv i smiješan ratni film s odličnim balansom humora i drame, sjajnim i karizmatičnim likovima, vrhunskin glumačkim nastupima Matthewa Brodericka i Christophera Walkena, ugodnom naracijom, sjajnom režijom, zanimljivom pričom, soundtrackom, itd... 8/10

Bub

Post by Bub » 25 Jul 2010, 23:14

Grown Ups 5/10

Onak ništ posebno, od toliko okupljenih komičara mene je najviše nasmijao Steve Buscemi koji se kratko pojavljuje.

remike2

Post by remike2 » 26 Jul 2010, 10:08

Trading Places (1983) - 10/10

Asfodel

Post by Asfodel » 26 Jul 2010, 15:14

Lost: Season 6 - 8,5/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply