Teretane

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Scarface

Re: Teretane

Post by Scarface » 22 Jul 2010, 18:26

Andrej wrote:Posle 15 godina redovnog odlaska u teretanu malo sam se umorio smarača u istim pa sam kupio celokupnu kućnu opremu.
Ne znam kako je kod vas, ali u Beogradu brzo nestaju stare dobre "Hardcore-teretane", ono, donji deo trenerke, bosi, bučice, trešti Rammstein sa razglasa, gomila cool istetoviranih likova, smrdimo ko lavovi, - ozbiljnih vežbača.
Sad su modi ove metroseksualne - čarapice do kolena, uredna frizurica, znojnica oko čela ko Bojan Križaj, nijedan teg, 100 evra mesečno, sve se radi na mašini i obavezno ti priđe neko nedonošče, popenje se na stolicu ispred tebe da te gleda u oči i krene da ti filozofira kako ne radiš pravilno i kako je on sa svojih 20 kg mister olimpija. A tu je i gomila devojčica sa kilo i po šminke i najjačim parfemom na tržištu, spremne da budu predmet obožavanja vežbača, a ovi svaki dan izlaze s pokidanim ligamentima, ispalim ramenima i povredama kičme u pokušaju da impresioniraju gore navedene.
Zato, kući, bezbroj zgibova, propadanje, malo ruke, rame i po 45 min trčanje.

Svaka čast, pogotovo za zadnju rečenicu. :supz:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 22 Jul 2010, 22:04

Andrej wrote:Posle 15 godina redovnog odlaska u teretanu malo sam se umorio smarača u istim pa sam kupio celokupnu kućnu opremu.
Ne znam kako je kod vas, ali u Beogradu brzo nestaju stare dobre "Hardcore-teretane", ono, donji deo trenerke, bosi, bučice, trešti Rammstein sa razglasa, gomila cool istetoviranih likova, smrdimo ko lavovi, - ozbiljnih vežbača.
Sad su modi ove metroseksualne - čarapice do kolena, uredna frizurica, znojnica oko čela ko Bojan Križaj, nijedan teg, 100 evra mesečno, sve se radi na mašini i obavezno ti priđe neko nedonošče, popenje se na stolicu ispred tebe da te gleda u oči i krene da ti filozofira kako ne radiš pravilno i kako je on sa svojih 20 kg mister olimpija. A tu je i gomila devojčica sa kilo i po šminke i najjačim parfemom na tržištu, spremne da budu predmet obožavanja vežbača, a ovi svaki dan izlaze s pokidanim ligamentima, ispalim ramenima i povredama kičme u pokušaju da impresioniraju gore navedene.
odličan tekst, i da, u Zg-u je isto tako hehe!
Ja danas nisam otišla na boks i baš mi fali! :( sutra ću morati da nadoknadim, a možda se i u subotu ujutro zaletim da ispunim triputatjedno šemu :zubifale:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Ašow

Post by Ašow » 23 Jul 2010, 12:27

Preko ljeta mi nema smisla ici u teretanu.
Imam bazen na koji tjedno 3put odem i imam igralište na koje odem 2 puta tjedno na nogomet.
Više mi ne treba za ljeto.
--------
Last.fm

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 24 Jul 2010, 10:38

Da,ovo sve stoji. Osim sto meni i "cool istetovirani likovi" po teretanama idu na kurac. Svaki je jako "street" i ima svoju opasnu pricu iz kvarta i kvocijent intelignecije ko kupus,cast iznimkama. Ja mogu vjezbat hardcore skoro di god dodem. Mozda ce me izbacit jer urlam i rezim dok dizem,al mogu odvjezbat ko da sam okruzen gomilom smrdljivih tipova,makar sve bili napudrani stilisti oko mene.
I like to eat things.

A$H

Post by A$H » 24 Jul 2010, 16:26

true..ali vjezbas svoje i to je to..nemoras nikog dozivljavat..
buraz je doma dofurao razne utege i pizdarije za kucnu vjezbu..pa cu lagano i ja na to prec..
danas sam se vec 2h hvro sa vrecom..e to bi trebalo nasred sobe stavit xD :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Jul 2010, 16:28

slažem se s Andrejom... Bar imam prostora za jednu spravu za vježbanje i dodatne sitnice. Baš sam si napravio od šipke, betona i dvije limenke pive utege. :mrgreen: Lijepo vježbam dok gledam filmove na kompu ili tv. :kokicarenje:
Michel puši karu.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 24 Jul 2010, 16:56

Ja sam naviko na gym kroz 10 godina i vjezbanje doma mi je izgubio svaki appeal skoro..
I like to eat things.

Scarface

Post by Scarface » 24 Jul 2010, 17:00

Da je imat neku ekipu za ić u teretanu, to bi bilo ok. Svi koje ja znan rade to doma, tako da nema ni meni smisla ić sam tamo. A još mi je jedna ekipa sve sprave smistila kod jednog lika i tamo rade zajedno. Al opet, premali je to prostor i nas 6 tu brzo stvori gužvu i dosta se čeka na red pa to opet nema smisla. Ovo doma mi je i više nego dovoljno.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 24 Jul 2010, 17:03

Nema do teretane. Nemas kam ic i nemas sto radit osim vjezbat. I ulozio si trud da se dignes i otides tamo,pa onda to vrijeme ima jos vecu vrijednost,recimo,pa dajes vise od sebe.
I like to eat things.

Andrej

Post by Andrej » 24 Jul 2010, 18:00

Eat Your Brains wrote:Nema do teretane. Nemas kam ic i nemas sto radit osim vjezbat. I ulozio si trud da se dignes i otides tamo,pa onda to vrijeme ima jos vecu vrijednost,recimo,pa dajes vise od sebe.
Sve bi to bilo jako lepo, ali ljudi na drugačiji način gledaju na vežbanje. Na primer, ja rekreativno vežbam i rad sa tegovima mi traje maksimum 30 minuta uz jak intezitet i kratke pauze od po minut.
Onda naletiš na likove koji "zapljunu" spravu tj. stave peškirić na nju, odrade seriju pa odmaraju po 15 minuta do sledeće i ne daj bože da mu se obratiš, sve neki militantni homoseksualci.... Više volim da vežbam sa istetoviranim likovima koji znaju što su došli, ne smaraju te sa glupim pričama, znaju da ti pomognu i neinteresuje me da li imaju mozak ko kupus(hahaha, mada sam se slatko nasmejao na poređenje), jer sam došao da guram teg napred-nazad a ne da raspravljam sa njima o stadijumu ekvilibrijuma van poimanja kvantne mehanike. A smrdimo ko lavovi je bila metafora na pravi trening i znojenje, zbog koga i postoje klima i tuševi u teretanama.
Sad vežbam kući i jedini problem mi je što me pakla pljuga sa stola gleda i doziva.....mmmmmmm
We're all mad here...

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 25 Jul 2010, 10:50

Samo sto celavi istetovirani likovi cesto vole pricat o svom golfu kak je nabrijan,o tom kak su najveci jebacu u svom kvartu,kako su sparirali s filipovicem (inace,jel netko pozna nekog da NIJE spariro s filipovicem?),kako su bili u legiji stranaca..ja sam dosao da pomicem uteg napred nazad,a ne da odmjeravam kurac s ulicnim jebacima koji svi postanu malo manji ako dignes vise od njih pa ti onda stalno oce spottat i uclanit te u svoj il boksacki il armwrestling klub hahaha. Valjda mislimo na razlicite vrste teretana. :)
I like to eat things.

Ašow

Post by Ašow » 25 Jul 2010, 12:43

Si došo na 200?
--------
Last.fm

one and only

Post by one and only » 25 Jul 2010, 14:58

Pa niste ni vi nista bolji kad znate sve te njihove price dakle i vi lupetate i gubite vreme,pre svega takvih likova ima svuda ali na njih se ne obazire prica dodjes i radis svoj trening ako imas drustvo popricate izmedju pauza i opet rad,zna se gde se ode pa prica u kafanu,a teretana je za vjezbanje,kod mene u teretani ima par likova koji ono samo melju o tome koliko su cura kresnuli ali recimo 90% momaka vjezba intezivno i nikada nije tako napeta i dosadna situacija....

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 25 Jul 2010, 15:35

One and only,aj aj ne seri. Ukljuci mozak i shvati da kroz toliko godina vjezbanja cujes svaku teretandzijsku pricu u knjizi,htio il ne..nemoj odma vrijedat sa "lupetanjem i gubljenjem vremena". Najbolje je da ljudi ne pricaju previse kad ne znaju o cem pricaju,jel tako?
I like to eat things.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 25 Jul 2010, 15:38

Ašow wrote:Si došo na 200?
Nisam,nazalost..benc mi je 190 max..:(
Budem na jesen kad se s posla vratim na ozbiljnije vjezbanje do 200kg potegno sto posto.
Uspio sam 100kg 30 puta dic,al 200 nikad. Jak sam ja dost,al nemam tehniku,presporo spustim i presporo izbacim valjda.Nikako to sredit.
I like to eat things.

Post Reply