Koje bi vi filmove voljeli gledati kao remake?

Razgovori ugodni o horor temama
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 29 Jun 2007, 00:43

My Bloody Valentine - a to se i snima.
The Gate :D :D
Demons od Lamberto Bave, baš me zanimalo kako bi to bilo modernizirano :)

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 29 Jun 2007, 15:49

bakero wrote:The thing
Prije bih volio gledati nastavak (ako bi to nekako moglo ići, a moglo bi...) a uz to ne bi bio film remake nego adaptacija knjige...uz to ne The Thing i Shining su mastralno odrađeni i nemaju više što novoga dodati...

Što se tiće Westworlda pa o remaku se šuška još od 98' kad je gl. ulogu trebao igrati Kalifornijski guverner Arnold...

p.s. - Shining je imao svoj remake u mini seriji, a da se radi novi The Thing mislim da bi ispao poput Dosje Alien 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

bakero

Post by bakero » 29 Jun 2007, 23:14

dr_gonzo wrote:
bakero wrote:The thing
Prije bih volio gledati nastavak (ako bi to nekako moglo ići, a moglo bi...) a uz to ne bi bio film remake nego adaptacija knjige...uz to ne The Thing i Shining su mastralno odrađeni i nemaju više što novoga dodati...

p.s. - Shining je imao svoj remake u mini seriji, a da se radi novi The Thing mislim da bi ispao poput Dosje Alien 8)
pa eto vjerojatno bi stvora zasrali ko maglu al volio bih vidit remake tog filma ili bar nastavak koji je se lako može snimit, nek im ko podloga posluži pc igra the thing koja je samo nastavila priču tamo di je carpenterov film završio!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

jigsaw

Post by jigsaw » 29 Jun 2007, 23:45

Kao remake bih volio gledati When a Stranger Calls Back kao drugi nastavak iz devedesetih, pošto nigdje ne nađem link za skidanje filma.

Može link?? 8)

dragonheart

Post by dragonheart » 30 Jun 2007, 11:54

ja bi ne samo pogledao,nego kada bi mogao i režirao bih remake Ed Woodovog "Plana 9" i napravio bi visokobudžetni spektakl,a ono što je nekada bila Vampayra sad bi bila Angelina. :D
Mislim ZAOZBILJNO
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

bakero

Post by bakero » 30 Jun 2007, 22:01

dragonheart wrote:ja bi ne samo pogledao,nego kada bi mogao i režirao bih remake Ed Woodovog "Plana 9" i napravio bi visokobudžetni spektakl,a ono što je nekada bila Vampayra sad bi bila Angelina. :D
Mislim ZAOZBILJNO
ha, a imam taj plan 9 from outer space, smiješno!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Post Reply