Igre, konzole i slično
- john_constantine
Re: Igre, konzole i slično
Prince of Persia: The forgotten sands - hm, ne mogu baš reći da sam oduševljen. Djeluje previše klišejizirano, naročito u vezi dvojke. Masovna borba izgleda čak dobro, ali izgleda da će biti premalo neprijatelja... Na bossove trenutačno nisam naletio, ako se ne računa na onog prvog diva u igri... Ostalo uobičajeno, red parkour, pa akcija, pa puzzle, pa akcija i tako dalje. Grafika je malo mrvicu bolja od trojke, ali princ ima nekakvo čudno mongoloidno lice. A priča ništa posebno... Ima nekih novih poteza, RPG elemenata i par štoseva s vremenom i zagonetkama (a i objašnjava neke činjenice iz drugog dijela).
Michel puši karu.
- Jandra
Hvala na informaciji. Morat ću sad preko ljeta sve djelove ispočetka. Ne sijećam se priče baš.
- john_constantine
ako misliš ispočetka, onda prvo završi sands of time, pa forgotten sands i onda nastaviš dalje normalno niz.Jandra wrote:Hvala na informaciji. Morat ću sad preko ljeta sve djelove ispočetka. Ne sijećam se priče baš.
Michel puši karu.
- john_constantine
Ne znam da li ste pratili famu oko Onlive (neka vrsta stranice - servera gdje možete igrati igre preko njih bez obzira na konfiguraciju vašeg kompjutora, ali plaćate mjesečnu pretplatu i punu cijenu igre koju ne možete "kupiti", već samo posuđujete i u vašem je vlasništvu do 2013. godine)... Dobra ideja uništena pohlepom, lagom, lošijom grafikom, previsokim cijenama s još par sitnica. Ako koga zanima...
http://www.eurogamer.net/articles/digit ... ve-article
Inače je to trebao biti jedan od načina borbe protiv piratizacije, a ovako je ispao Megafail. Ali s vremenom...
http://www.eurogamer.net/articles/digit ... ve-article
Inače je to trebao biti jedan od načina borbe protiv piratizacije, a ovako je ispao Megafail. Ali s vremenom...
Michel puši karu.
- Wendigo
upravo se instalira icewind dale 2 - možda ga napokon i završim.. 
- john_constantine
Starcraft 2 već procurio na Torrentima
Kao što naslov kaže, danas je oko 12:00 po našem vremenu SC2 procurio na PVT trackerima.
Naime, radi se o verziji igre koja je kupljena i downloadana, sa naznakom na "download now play later",
jer je igru nemoguće instalirati/pokrenuti do službenog predstavljanja 27.7.2010.
Komentar glasi ovako:
"This is a version downloaded from store. It's encrypted and needs crack. It wont install until 27.07.2010."
Pitanje je dali će Blizard požaliti što je pustio igru u prodaju preko download storea prije samog izlaska naslova.
Crackeri sada imaju pune ruke posla, i natječu se tko će je prvi "hacknuti", te dali će uspjeti u roku 11 dana hacknuti singleplayer kampanju.
Michel puši karu.
- john_constantine
Wendigo, si čitao onu najavu u gameplayu za novi nastavak Castlevanie?Wendigo wrote:upravo se instalira icewind dale 2 - možda ga napokon i završim..
Michel puši karu.
- Bub
Baš prije koji dan prešao Singularity, zgodna igra malo je kratka, ali pošto baš nemam vremena za igre meni se odužila. Prića mi je super!!
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Wendigo
nope, ne čitam časopise od kad imam internet.john_constantine wrote:Wendigo, si čitao onu najavu u gameplayu za novi nastavak Castlevanie?Wendigo wrote:upravo se instalira icewind dale 2 - možda ga napokon i završim..
ali znam za to i ne želim uopće razmišljati o toj igri pošto nemam Xbox369 ili PS3.
- DrugsBunny
Igram San Andreas opet 
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Josef K
DrugsBunny wrote:Igram San Andreas opet
- maddjuro
Ar tonelico: Melody of Elemia- sto se tiče recenzije, više manje isto bi napisao kao i constantine , tako da slobodno pročitajte njegovu. Sve u svemu ok igra nije preduga (prešao sam je za cca 28 sati), nije pretjerano teška.
Sada cu najvjerojatnije započeti s shadow hearts 1-om.
Sada cu najvjerojatnije započeti s shadow hearts 1-om.
I may be an idiot, but i am no fool.
- Bub
Ajme majko download-o sam The Secret of Monkey Island Special Edition i Monkey Island 2 LeChuck's Revenge Special Edition...pa ovo sam igrao sa nekih 13, 14 god i nemogu vjerovat da se sjećam dosta toga. Svaka čast dečkima što su napravili HD remake, znači priča je ostala ista samo puno bolje izgleda i jako mi se sviđa što su napravili da s F10 možeš switch-at na stari izgled igre iz 90-ih.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
došao crack za starcraft 2.
Sada se skida, da vidim da li se isplati uopće nabavljati originale.
jebo ih pes, original je 450 kn.
Ma goniš ih u kurac, sada nema šanse da kupim igru. Ne vidim po čemu bi trebala biti toliko skuplja od drugih igara...
jebo ih pes, original je 450 kn.
Michel puši karu.