Očito sam zakasnio
Srpski film (2009)
- _ esz _
Re: Srpski film (2009)
uklonjeni linkovi
Očito sam zakasnio
Očito sam zakasnio
... what we are looking for is looking for us ...
- Bronhi
Šaka u oko? A postoje li kakve reakcije od države, vlade ili medija? Slažem se sa tobom u vezi produkcijske kvalitete.marebito wrote: Filmove koje si naveo nisu uopce za usporedbu sa ovim filmom. Cak ni sa Martyrs. Ovo je film svog kova, film koji je 'presao granicu' sa produkcijskim kvalitetama
A filma. Osim toga, shock value nije napravljen iskljucivo za gorehoundove i slicne mangupe, vec je doslovno saka u oko represiji drzave,vlade i medija. Ne mozes
zaustaviti umjetnost. To se pogotovo vidi u intervjuu sa writerom. Ovaj film je ogromna metafora sa epickom srdzbom i nije za trpanje u kos sa slicnim radovima,
ako pricamo o shock vrijednosti. Nikako.
Ako se već na ovakav način želi polemizirati sa društvom, medijima i sadašnjicom, onda bi ja u posljednoj sceni
SpoilerShow
umjesto onog ćelavog tajkuna (uglednog člana zajednice, redovitog na misama), postavio vladiku nekakvog ili muslimanskog vjerskog vođu.
Moglo se ostati ravnodušan jer se ne možemo poistovjetiti sa likovima.
Do midget hookers charge half price?
- DrugsBunny
Moram citirati dio jednog vrlo dobrog komentara sa imdba.
"They replied that the movie contains a massive amount of frustrations that are irrevocably linked to living in Serbia, like continuous economic recession, post-Yugoslavian war traumas and political instability. Okay, I can relate to that, but is shooting a brutal and vicious pseudo-snuff film really the right way to process this oppressed anger?"
"They replied that the movie contains a massive amount of frustrations that are irrevocably linked to living in Serbia, like continuous economic recession, post-Yugoslavian war traumas and political instability. Okay, I can relate to that, but is shooting a brutal and vicious pseudo-snuff film really the right way to process this oppressed anger?"
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- marebito
Cini se da da.DrugsBunny wrote:Moram citirati dio jednog vrlo dobrog komentara sa imdba.
https://www.facebook.com/kultofredpyramid
- marebito
Bronhi wrote:Šaka u oko? A postoje li kakve reakcije od države, vlade ili medija? Slažem se sa tobom u vezi produkcijske kvalitete.marebito wrote: Filmove koje si naveo nisu uopce za usporedbu sa ovim filmom. Cak ni sa Martyrs. Ovo je film svog kova, film koji je 'presao granicu' sa produkcijskim kvalitetama
A filma. Osim toga, shock value nije napravljen iskljucivo za gorehoundove i slicne mangupe, vec je doslovno saka u oko represiji drzave,vlade i medija. Ne mozes
zaustaviti umjetnost. To se pogotovo vidi u intervjuu sa writerom. Ovaj film je ogromna metafora sa epickom srdzbom i nije za trpanje u kos sa slicnim radovima,
ako pricamo o shock vrijednosti. Nikako.
Ako se već na ovakav način želi polemizirati sa društvom, medijima i sadašnjicom, onda bi ja u posljednoj sceniSvi pokušavaju šokirati, pa svaki drugi performans šokira, a nudi li itko rješenje problema ili nam se rješenje samog problema samo mora nametnuti, a prije gledanja nismo ni znali da imamo problem?SpoilerShowumjesto onog ćelavog tajkuna (uglednog člana zajednice, redovitog na misama), postavio vladiku nekakvog ili muslimanskog vjerskog vođu.
Moglo se ostati ravnodušan jer se ne možemo poistovjetiti sa likovima.
Drzavu nikad neće biti briga, jer bi tako bilo i kod nas. Ali da se umjetnik izrazio i pokazao, to
stoji i to je najbitnije.
https://www.facebook.com/kultofredpyramid
- HorrorHR
- Site Admin
Velimirov review:
http://www.zuti-titl.com/srpski-film-2010.html
http://www.zuti-titl.com/srpski-film-2010.html
'Srpski film' uz sve to ima izniman glumački talent Todorović-Trifunović, koji savršeno odrađuje svoj posao; snimljen je impresivno, s genijalnim Lakobrijinim efektima te sjajnom fotografijom i glazbom koja savršeno leži ukupnom paketu.
- Sammy
Srpski Film (2010) - pa dobro..
..moram priznat da sam očekivao puno veću boleštinu, ali dobro da je ostalo na ovome. Pun bolesnih i morbidnih scena koje su sve tako realno napravljene. Gluma je perfektna, pogotovo onaj redatelj Vukmir. Ne znam, jel to do mene, ali film uopce ne zrači nekom mračnom i depresivnom atmosferom, cak sam se i puko smijat na neke scene, npr. zadnju, iako nije bas trenutak bio
. Uglavnom, ovo mi je puno bolje sjelo nego nekakvi francuski horror koje nemogu podnest vise. Srbi su napravili ogroman poso, svaka im čast. - 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Asfodel
Od svih komentara odavde se da izvući nešto s čim se slažem. Dakle, pohvala za namjeru pravljenja upravo ovakvog filma u Srbiji, dokaz da se s dovoljno dobrom idejom i mudima lako može pokoriti svijet.
U filmu mi se ne sviđaju previše dijalozi (izuzev Vukmirovih, koji je općenito savršeno napisan lik). Nije uopće toliko strašno i nije prevelik zalogaj bilo za koga na forumu (je za naše roditelje, ali za nas nee
) Najviše me potresla scena ostale su ok, al mi se ne mogu mjerit s tom. Ima i smiješnih
: Razvikana scena
Filmu mrvicu fali ono nešto.
... Poruka, što je pisac htio reći - to je dobro. Ideja, scenarij, glumački posao, kamera - isto dobro. Posebna pohvala Sergeju
(njega sam prije obožavala, al sad stari, postaje ružan i tak to). Glazba (i Wikluh) zaslužuju poseban naklon
Suma sumarum, jako dobar film, preporuka... al nije sad turbo remek djelo
U filmu mi se ne sviđaju previše dijalozi (izuzev Vukmirovih, koji je općenito savršeno napisan lik). Nije uopće toliko strašno i nije prevelik zalogaj bilo za koga na forumu (je za naše roditelje, ali za nas nee
SpoilerShow
rezanja glave onoj ženskoj
SpoilerShow
ona s okom, ono što baba kaže Milošu nudeći unuku i zadnja
SpoilerShow
s bebom je prenerealna da bih išta osjetila (ne u smislu posla kojeg su napravili oko scene, to je za pet..nego očekivanosti da će se takvo što dogoditi. Tak da niš od toga. Brutalnija je scena rađanja.
Filmu mrvicu fali ono nešto.
Suma sumarum, jako dobar film, preporuka... al nije sad turbo remek djelo
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
John_Ryder
gdje ima ovog za skinut?
- Decadentor
- Jandra
Možeš i meni odmahDecadentor wrote:dobijes na PMJohn_Ryder wrote:gdje ima ovog za skinut?
- Robert Sikert
Odakle ti samo linkovi za taj film, gdje si ih našaoDecadentor wrote:dobijes na PMJohn_Ryder wrote:gdje ima ovog za skinut?
- Decadentor
a poslo mi ih neki pijanacRobert Sikert wrote:Odakle ti samo linkovi za taj film, gdje si ih našaoDecadentor wrote:dobijes na PMJohn_Ryder wrote:gdje ima ovog za skinut?

- Robert Sikert
hvala ti lijepo, ovo ću ti zapamtiti za ubuduće 
- Charlie surfs again
Evo i ja napisah omanji tekst, ko ima zivaca udri :
http://abraxas365dokumentarci.blogspot. ... ovima.html
http://abraxas365dokumentarci.blogspot. ... ovima.html
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com