Imaš lijep avatarBub wrote:hmmm...ovo mi je promaklo kad sam se registrirao nije baš na vidljivom mjestu.
Pozdrav svima, imam 26 godina iz Osijeka sam, web designer sam po zanimanju i veliki sam ljubitelj horror filmova bilo koje grane, a najviše obožavam gledati zombie filmove. Kod mene stoji isto ona klasična priča, kao klinjo sam se smrzavao od straha (čitaj spavao s jednim okom otvorenim) na filmove strave, a što sam postajo stariji sve više i više sam postajo zaljubljenik u hororce.
Članovi foruma: predstavite se
- Asfodel
Re: Članovi foruma: predstavite se
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
HvalaAsfodel wrote:Imaš lijep avatar
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Sammy
ma skužiš ga po načinu pisanja i retardiranim postovimaboyko wrote:ja nikad ne skužim da je neki forumaš freddy![]()
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- boyko
a da,pa tome daSammy wrote:ma skužiš ga po načinu pisanja i retardiranim postovimaboyko wrote:ja nikad ne skužim da je neki forumaš freddy![]()
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- metallicat
kvotam andreja iz nekog topica..
samo neznam kako zna eng, a hrv ne
možda freddy?Kao što rekoh, ako zvuči kao virus, izgleda kao virus, ima ekstenziju kao virus, onda je......

- Andrej
Tek sad sam naleteo na ovaj topic, pa kako se kaže - kad si u Rimu, ponašaj se kao Rimljanin....
Zovem se Andrej, 77' godište, iz Beograda sam i nipočemu poseban.
Dugo sam radio kao izbacivač(gorila, bouncer itd..) na beogradskim splavovima, pa mi otud valjda potreba za malo adrenalina iz fotelje - horror filmovi (nema većeg horora od najnovijeg hita Cece i Seke Aleksić).
Veliki sam zaljubljenik u klasičnu muziku, pogotovu u dela ludog crvenog sveštenika -Vivaldija, pa s obzirom na karakter odabrao sam očigledni avatar.
Trenutno radim na jednoj srpskoj televiziji kao 3d animator i 2d kompozing, a u slobodno vreme gledam horror filmove, čitam književna dela od kojih sam bežao u srednjoj školi, jurim lepe devojke, idem u teretanu i pomalo sparingujem s bokserima.
U svakom slučaju, veliki pozdrav svima.
Zovem se Andrej, 77' godište, iz Beograda sam i nipočemu poseban.
Dugo sam radio kao izbacivač(gorila, bouncer itd..) na beogradskim splavovima, pa mi otud valjda potreba za malo adrenalina iz fotelje - horror filmovi (nema većeg horora od najnovijeg hita Cece i Seke Aleksić).
Veliki sam zaljubljenik u klasičnu muziku, pogotovu u dela ludog crvenog sveštenika -Vivaldija, pa s obzirom na karakter odabrao sam očigledni avatar.
Trenutno radim na jednoj srpskoj televiziji kao 3d animator i 2d kompozing, a u slobodno vreme gledam horror filmove, čitam književna dela od kojih sam bežao u srednjoj školi, jurim lepe devojke, idem u teretanu i pomalo sparingujem s bokserima.
U svakom slučaju, veliki pozdrav svima.
We're all mad here...
- Asfodel
Službeno dobrodošao 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Andrej
- Decadentor
- boyko
dobrodošao
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
John_Ryder
welcome andrej 
- callac
Pozdrav Andrej (kaže ona sa debelim zakašnjenjem
) činiš se kao skroz oke lik, nadam se da ćeš se dobro zabaviti tu sa nama! 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- kraykulla
pozdrav svim novim članovima najboljeg foruma
- Dead_Child
Ja ću ostati malo anoniman, nadam se da ne smeta. Reći ću samo da dolazim iz Varaždina i volim horrore prvenstveno s mrtvim curicama i duhovima. Dakle, ljubitelj sam Kletve, Kruga, Tame i njima sličnih filmova i nezaobilazno Alien i Predator franšize.
- Bub
Welcome!!
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series