Što ste zadnje kupili??
- metallicat
- callac
Re: Što ste zadnje kupili??
također se bojim visine i dubine i zato mi let avionom preko oceana predstavlja najveći problem, u suprotnom bi već cijeli svijet proputovalaDecadentor wrote:zamisli da si na vrhu nebodera i bejszis od ogromnog pauka pa skocis u rupu bez dnaDrugsBunny wrote:Također se bojim pauka, ali sjećam se uzroka svoje, jedan mi je pao na glavu dok sam bio mali i usro sam se![]()
Još imam fobije od visina i dubina.![]()
![]()
![]()
od živina se užasavam buba, al ne klasično pauka već općenito buba u svim oblicima i to što su tvrđe to su mi ogavnije. godinama bolujem od napada tjeskobe koji se javlja randomski i tada se bojim ludila i smrti. i neizlječivi sam hipohondar. Beat that!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- remike2
Soka, pive...
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- _ esz _
- boyko
kavu iz aparata
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- DrugsBunny
Decadentor wrote:zamisli da si na vrhu nebodera i bejszis od ogromnog pauka pa skocis u rupu bez dna![]()
![]()
![]()
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- elrania
u ovoj imaš baš o paucima. sam sam malo prolistala i čini se ok, niš posebno, al ok. kad je pročitam, javim ti ak ima što pametnometallicat wrote:to bi i meni trebalo, možda bi shvatila od kud moja.elrania wrote:neku knjigu o fobijama
osobno i sama od fizičkih stvari imam problema s njima (točnije, s onim velkim dlakavim).
ot: leopard tajice sebi i frendici, točkaste pin-up hlačice visokog struka, kopču za kosu
- callac
Sokovnik, al se mogu radit i shakeovi, frapei, juhe... hrpu voća, vitalis crunchy pillows, mlijeko, sok od naranče,a sutra se kupuje klima(nadam se i odmah ugrađuje, ipak se odlučila za ugradbenu jer prijenosna je šit, al skupi šit)
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
super, kaži ako nađeš što zanimljivo, jer ja nisam imala anegdotu s tim stvorom, nego se valjda sama fobija stvorila.elrania wrote:u ovoj imaš baš o paucima. sam sam malo prolistala i čini se ok, niš posebno, al ok. kad je pročitam, javim ti ak ima što pametnometallicat wrote:to bi i meni trebalo, možda bi shvatila od kud moja.elrania wrote:neku knjigu o fobijama
osobno i sama od fizičkih stvari imam problema s njima (točnije, s onim velkim dlakavim).
ot: leopard tajice sebi i frendici, točkaste pin-up hlačice visokog struka, kopču za kosu
ot: slad

- Decadentor
i mene zna hvatat depra iz vedra neba, ali ne navedeni i strahovi vezani u njucallac wrote:također se bojim visine i dubine i zato mi let avionom preko oceana predstavlja najveći problem, u suprotnom bi već cijeli svijet proputovalaDecadentor wrote:zamisli da si na vrhu nebodera i bejszis od ogromnog pauka pa skocis u rupu bez dnaDrugsBunny wrote:Također se bojim pauka, ali sjećam se uzroka svoje, jedan mi je pao na glavu dok sam bio mali i usro sam se![]()
Još imam fobije od visina i dubina.![]()
![]()
![]()
![]()
od živina se užasavam buba, al ne klasično pauka već općenito buba u svim oblicima i to što su tvrđe to su mi ogavnije. godinama bolujem od napada tjeskobe koji se javlja randomski i tada se bojim ludila i smrti. i neizlječivi sam hipohondar. Beat that!![]()

- callac
napadi tjeskobe i panike nisu niti približno slični depresiji, to je stanje u kojem srce ubrzano lupa, nemaš zraka i doslovno misliš da ćeš poludjeti ili umrijeti : http://www.medicina.hr/clanci/fobije_i_ ... panike.htmDecadentor wrote:i mene zna hvatat depra iz vedra neba, ali ne navedeni i strahovi vezani u njucallac wrote:također se bojim visine i dubine i zato mi let avionom preko oceana predstavlja najveći problem, u suprotnom bi već cijeli svijet proputovalaDecadentor wrote:
zamisli da si na vrhu nebodera i bejszis od ogromnog pauka pa skocis u rupu bez dna![]()
![]()
![]()
![]()
od živina se užasavam buba, al ne klasično pauka već općenito buba u svim oblicima i to što su tvrđe to su mi ogavnije. godinama bolujem od napada tjeskobe koji se javlja randomski i tada se bojim ludila i smrti. i neizlječivi sam hipohondar. Beat that!![]()
depresivna nisam skoro nikad bila, al se zato sa ovim sranjem borim od svoje 19-te godine i svjesna sam svega i ima dana kad se savršeno osjećam i pitam se koji mi je k****, al kad me uhvati, uzalud sva literatura koju sam pročitala i činjenica da je to sve u glavi i da nitko nije umro od toga... a ove vrućine su savršeni okidač za tako nešto!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- remike2
Sok, sladoled...
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- DrugsBunny
Ti napadaji panike su se i mom kolegi događali.
Jesi li probala potražiti stručnu pomoć?
Jesi li probala potražiti stručnu pomoć?
...I wrapped our love in all this foil,
- _ esz _
- remike2
Bon za mobitel.